מעשה ידי להתפאר

אוראל666

New member
מעשה ידי להתפאר

מי יכול בבקשה להכין כותר - מעשה ידי להתפאר - על 3 עמודים . הכותרת משמשת לעבודות ילדים

ToFLY

New member
שמחה מאוד שאהבת!!

רותם1235

New member
סליחה שנדחפתי....

TOFLY היקרה, כתבתי לעינייך הודעה למעלה (תחת הכותרת "חדשה כאן") וטעיתי בכתיבת הכינוי. אז קודם כל סליחה. אני אעריך מאוד אם תוכלי לסייע לי. רותם

לילךנ1

New member
מקסים

אפשר אולי כיתובים נוספים בפונט הזה ? התאמת צליל פותח התאמת אות פותחת התאמת כמות למספר חריזה תודה.....

ToFLY

New member
האם זה מתאים?

אם צריך שינויים בשמחה! ולילך יקרה רציתי להתנצל שלא הייתי זמינה לבקשות הקודמות שלך - לצערי המחשב נפח את נשמתו ורק לא מזמן קיבלתי אותו...

לילךנ1

New member
מקסים

רק שהפעם בשל מקום מוגבל אני צריכה כותרות ללא תמונות. אפשרי ? הצבע מתאים בדיוק. תיארתי לעצמי שקרה משהו ולכן לא תיזכרתי.... העיקר שעכשיו המחשב בסדר. והעיצובים הקודמים (המחשב והספריה) יצאו מדהים. הדפסתי אותם על A3 והילדים מתמוגגים, שלא לדבר עלי...). אבל אם מדגדג לך באצבעות.... אני אשמח לעוד כמה שלטים בסגנון הספריה והמחשב - מוקד מוזיקה, חדר תנועה והאמת שעוד, רק שלא נעים לי כבר לבקש.... אגב, כשתליתי עם הילדים את השלט בספריה אחת הילדות אמרה לי "איזה שלט יפה, כזה עוד לא ראיתי באף גן..." וכשתלינו את תמונת המחשב אחד הבנים אמר לי "זאת תמונה כל כך יפה של מחשב, אז אפשר להסתכל עליה וכבר לא יימאס לחכות בתור". אז שוב תודה ושמחה שחזרת לכאן.

ToFLY

New member
אני אכין בשמחה כותרות, ואת ממש לא צריכה

להתבייש לבקש כמה שאת רוצה, בין אם ממני או מהמוכשרים כאן בפורום - זאת כל המטרה של הפורום!
אז תבקשי כמה שאת רוצה, אנשים כאן נהנים לעזור ונהנים להכין! אנחנו צריכים פרנסה כאן
שמחה לשמוע שהשלטים התקבלו בשמחה כזאת!! את הכותרות את רוצה כל אחת על דף אחד של A4? או A3? או שיהיו פרושות על כמה דפים?

לילךנ1

New member
אז מנצלת את ההצעה....

יש לך רעיון לשלט יפה ל"מוזיקה בכיף" ? אין לי רעיון נוסף איך לקרוא למוקד המוזיקה בגן...

לילךנ1

New member
זה מעולה...

האמת שבטיפשותי לא כתבתי.... אני צריכה על חצי A4 לרוחב (כמו שעשית לי את מי במחשב). אגב, באופן עקרוני, תמונות שנעשו על A4, אני יכולה להגדיל ולהדפיס על A3 בלי לפגוע באיכות ? יש לי את שלט המחשב שהכנת והוא על A4. הילדים מאוד אוהבים אותו והלוח די ריק, אז חשבתי להגדיל אותו לA3.

ToFLY

New member
אין בעיה - על חצי A4

לגבי השלט למחשב, תנסי להגדיל אותו ואם לא יצא באיכות טובה אנסה לשחזר אותו.

ToFLY

New member
תיקוני ניקוד! ותודה לפלכשמה על ההערה!

בזכותה שמתי לב שלא ניקדתי כהלכה את השלטים, לכן אני מעלה גרסאות מתוקנות.

למעלה