מעשה ידי להתפאר

לילךנ1

New member
שאלה

אם יש לי במסודר את כל הקבצים זה הרבה עבודה לשנות ל A4 אם יהיה צורך למלא את הלוחות הענקיים שלי ?

ToFLY

New member
היי לילך, לא הבנתי מה הכוונה?

להפוך מחצי A4 ל-A4 מלא? לצערי לא שמרתי את הקבצים המקוריים ולא אוכל לעשות הכל מחדש אם זה המקרה. אני יכולה לנסות "למתוח" אותם לגודל A4 ולראות אם זה יוצא בסדר בהדפסה

לילךנ1

New member
ניסיתי גם....

זה יוצא מעולה. אני אלך עכשיו לנסות למתוח את מי במחשב. הוא מקסים אבל "נבלע" על הלוח. למדתי לקח.... עוברים ל A 3.

לילךנ1

New member
חדר תנועה

היי יקירה, המון תודות על הנכונות לעזור. מדובר על חדר בגן שיהיו בו מגוון פעילויות התעמלות - הליכות שונות, טרמפולינה, קליעה למטרה, באולינג, קפיצה על חבל, פעילויות תחושתיות שונות וכיו"ב. זה בעקבות הנושא השנתי שהוא אורח חיים פעיל ובריא. (האמת שאם הכותרת אורח חיים בריא ופעיל תוכל גם להופיע מעל או מתחת זה יהיה מעולה). אצטרך על גודל A3. תודה רבה רבה (נעדרתי זמן רב מהגן בעקבות ניתוח חירום ואני צריכה לארגן אותו כמה שיותר מהר. תודה שאת עוזרת לי).

לילךנ1

New member
את נהדרת !

אפשר עוד כמה ???? (באמת, רק אם יהיה לך כוח. עשית המון). השלמה ל - 10 הפחתה מ - 10. סיפור ברצף חרוזים (בנוסף לחריזה) הפכים ולספריה (אפשר בצבע אחר) מדרש תמונה שחזור סיפורים מיליון תודות לא יספיקו.... ובאמת, רק אם יהיה לך כוח.

לילךנ1

New member
איזה כיף !!!!!!

מעצבן שחסר לי דיו במדפסת. בא לי כבר להדפיס. יידחה למחר. כל הכותרות יצאו מקסימות.

ToFLY

New member
ואחרונה חביבה - מדרש תמונה

ואת מוזמנת להמשיך ולהעלות בקשות!

ToFLY

New member
בקשת תזכורת

השרשור הסתעף והתבלבלתי קצת, תוכלי להזכיר לי מה ביקשת מלבד הכותרות? וכמובן מוזמנת להוסיף בקשות

לילךנ1

New member
את מופלאה

רציתי את חדר התנועה (זה שם נורמלי ?) פירטתי לגבי הפעילויות למעלה ומוקד מוזיקה (גם פירטתי). נשיקות !

למעלה