מעשה ידי להתפאר

לילךנ1

New member
אני כל כך אוהבת את הפונט הזה....

רק שינו את הפירמידה ואנחנו צריכות לעבוד לפי מה שנקרא "פירמידת המזון החדשה". אפשרי להחליף את התמונה ? אני מצרפת תמונה שמצאתי בחיפוש בגוגל, השאלה אם היא מספיק איכותית. אשמח אם יהיה על A3 לאורך, אבל אם לא מסתדר מבחינת עיצוב אז לרוחב. שוב תודה !!!!

ToFLY

New member
התמונה לא הצטרפה

לילךנ1

New member
אופס....

זה מה שקורה בשעות הלילה המאוחרות. אני מצרפת. נראה לי שזו שהתמונה שלך הרבה יותר איכותית. אם תשתמשי בשלך יש אפשרות להפריד את ראש הפירמידה כמו בתמונה מטעם משרד הבריאות ?

לילךנ1

New member
התבוננתי שוב

הפירמידה שאת צירפת יחד עם המשפטים המופיעים בה ברורים יותר. הייתי שמחה להשתמש בה, גם לא חייבים להפריד את הראש שלה.

לילךנ1

New member
יצא מעולה !

כבר שולחת לחנות שמדפיסה לי על A3 יש אולי אפשרות לשנות את נשתה מיים ללא הגבלה ל "נרבה בשתיית מים" ?

ToFLY

New member
סבלנית מאוד!! אני שמחה מאוד לעזור!

כמה שאלות: "היום יום:" - באיזה גודל תרצי את הכותרת? A3 או לחלק אותה לשני דפים? אותו דבר לגבי ימי השבוע - באיזה גודל להכין? ואותו דבר "שומרים על תזונה מאוזנת
את רוצה תמונות של מאכלים? אני אחפש בכיף! כנ"ל "מזג האוויר", והאם תרצי גם תגיות עם תמונה של "יום בהיר" "יום גשום" וכו'? הלוח בצבע הג'ינס, אני חושבת שעדיף אותיות בצבעים שונים, לא? כמה שיותר צבעוני יחיה את הלוח יותר :) מצטערת על מבול השאלות

לילךנ1

New member
תשובות...:)

היום יום... חצי A4 לרוחב וכך גם ימות השבוע. כנ"ל מזג האויר. גם ימות השבוע וגם מזג האויר באותו לוח של "מי בא לגן.גם כאן אצטרך כיתוב בצבע אחיד ולא בהיר מידי ואיזושהי התאמה בין השלטים. תגיות יש לי מפלכשמה אבל אשמח להכניס למסגרת שתתאים בצבעים. היות ובעייתי מבחינת המפקחות אותיות בצבעים שונים צריך לחשוב על תחליף אחיד (ואז ארכיב את המשפט מבט אל הטבע בגדול מאוד) בסופו של דבר אני רואה שכל השלטים החיו מאוד את הגן וכל הלוחות באותו צבע. איזה כיף יהיה לתלות הכל. תודה, תודה ותודה.

ToFLY

New member
מעלה דוגמא לימי השבוע - איך זה נראה לך?

כדי שיתאים גם לשלט מי בא לגן :)

לילךנ1

New member
זה מעולה !!!!!

מקסים. אח"כ יישאר רק מזג האויר והלוח יהיה מעוצב ומלא חיים הרבה יותר מהיום. את אנחת הרווחה שלי ישמעו למרחוק :)

למעלה