מעשה ידי להתפאר

לילךנ1

New member
רוצה להדפיס

שאלה - זה יוצא על חצי A4 לרוחב או שעלי להעביר לפאוור פוינט ולהקטין ? אם עלי להעביר האם יש דרך שבא ניתן לראות שההקטנה יוצאת בכל הימים אותו הדבר ?

ToFLY

New member
זה אמור לצאת על חצי A4, תדפיסי אחד

לניסיון, או שפשוט תעבירי לוורד ותכניסי שניים בכל דף.

מנגו41

New member
תיקון

בנות יקרות במספר סודר מתחילים לספור משמאל לכן הנקודות הצבועות צריכות להיות בכיוון הנכון

ToFLY

New member
לילך יקרה אני מעלה הודעה חדשה כדי לרכז מחדש

את כל הדברים שנשארו כי שוב השרשור הסתעף כל כך שאני מתבלבלת
הנה קישור להודעה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2026&MessageId=157409016 אנא התייחסותך

לילךנ1

New member
כל פעם אני מרגישה לא נוח.....

איך אני אודה לך ? בינתיים, כשאני רואה את לוח הימים..... רציתי לשאול אם יש אפשרות גם לחודשים.... ככה יהיה היום יום_______ חודש: תשרי/חשוון וכיו"ב. אשמח אם ישתלב עם הימים אבל יהיה טיפה שונה בשביל ההפרדה. אולי צבע אותיות שונה או מסגרת טיפה שונה. את מבינה בזה יותר טוב ממני. בנוסף רציתי את האותיות שיצרו את המילים "מבט אל הטבע". כל אות על A4 כדי שאוכל לגזור ולניילן. צבע שיתאים לכחול ג'ינס ולטבע (תכלת ??) ושלט A3 לרוחב - "שומרים על תזונה מאוזנת". מסביב אתלה תמונות גדולות (גזורות לפי קוי מיתאר) של מאכלים כמו גבינה לבנה, פסטה, טונה, אורז, לחמים, פירות וירקות (מאכלים שמופיעים בפירמידת המזון) וזה ימלא את הלוח הכ"כ גדול. אגב, חברה שהתאהבה בשלט המוזיקה של הסירים שאלה אם יש לך אפשרות להכין לה ממש את אותו שלט רק עם כיתוב של "מוזיקה בכל מקום" (וזה באמת, רק אם אפשרי בעבודה שלא גוזלת זמן רב מידי). אני מצרפת לכאן את הקבצים של מי במחשב ומחשב הגן לראות אם אפשרי למתוח אותם ל A 3. הם תלויים מיום אחרי שהכנת אותם רק שהם יותר יבלטו על A 3.. שולחת לך חיבוק ! לילך

לילךנ1

New member
וואו !

טוב, זהו ! דחיתי את זה ועכשיו השלט עושה לי דגדוג באצבעות....רק מחכה לעוד כמה מחבתות ישנות והמוקד מתחיל לפעול. תהיי מוכנה רק להוריד לי את סימן הקריאה כדי שלא יבלבל את הילדים ?

למעלה