מעשה ידי להתפאר

ToFLY

New member
וכותרת אחרונה ששכחתי
- התאמת צליל סוגר

ToFLY

New member
היי, מתנצלת! רציתי לשאול לגבי מוזיקה בכיף

האם יש לילדים כלי נגינה? אילו? מחר אכין את השלטים

לילךנ1

New member
היי יקירה

יש הרבה כלי נגינה בגן - תף מרים (טמבורין), דרבוקות קטנות, תיבות סיניות, מקלות הקשה, פעמונים, שלישים. זה בגן. בחצר יהיה מוקד מוזיקה נוסף - עם סירים, מחבתות ומכסי סירים..... שוב, תודה רבה רבה רבה !

ToFLY

New member
מוסיקה בכיף! השלט

אני לא יודעת אם את רוצה שלט לחצר עם סירים? השלט האחרון מחר, עבדתי על זה המון זמן ואני מקווה שתאהבי!

לילךנ1

New member
אני בשוק !!!!!!

לא, אין דברים כאלה !!! אני יושבת ובוהה בשלט הזה בהלם מוחלט. אין לי מילים !!!!!! מדהים, מעלף, יוצא דופן, מה כבר אפשר לכתוב ? תודה רבה רבה רבה. שולחת לך חיבוק ענק (האייקונים אצלי לא עובדים). לגבי השלט האחרון - אתמול היתה אצלי מדריכת ההתעמלות ואמרה שבחדר נתלה גם שטיח לעבודה עם קצף ופינת תחושות. הדבר היחיד ששכחתי לשאול אותה זה על רעיון לשם, האם נהוג לקרוא לחדר חדר תנועה או משהו אחר. אני אשאל אותה ביום שלישי הקרוב. וכרגיל לא נעים לי.... אבל..... היות ואני מכורה לעיצובים שלך, אולי אפשרי לקבל עוד כמה שלטים, אפילו בלי עיצובים מיוחדים - כמו מזג אויר, מי בא לגן וכיו"ב ? (אני מרגישה כבר לא נעים לשאול אחרי העבודה העצומה הזו).

ToFLY

New member
לילך את פשוט מקסימה, תודה לך על המילים

החמות!! ממש ממש שמחה שאהבת!!
אין לך שום סיבה להרגיש לא נעים, אני נהנית מאוד להכין עיצובים וגם רוכשת תוך כדי עוד ניסיון בפוטושופ החדש שלי, כך שזה win-win
לוקח לי אומנם קצת זמן
את מוזמנת להעלות רשימה חדשה של דברים שהיית רוצה שאעצב לך - אשמח אם תפרטי קצת על כל שלט כדי להקל על ההכנה
ושוב בכיף בכיף בכיף!!!

לילךנ1

New member
היי.....

יקירתי, ראיתי... וכתבתי תשובה ארוכה ומפורטת.... ואני רואה שהיא לא נשלחה.... כנראה קמתי אל אחד הקטנים שלי והלחיצה נשכחה לה..... אוף.אז ... קודם כל שוב תודה על הכל (כותבת לך גם מסר). האמת היא ששלושת הדברים הכי הכי דחופים לי כרגע זה כמה שלטים בעיצובייך המופלאים (כי הקודמים נראים עלובים כ"כ....). החשש שלי שאולי זה לא יהיה מאתגר בשבילך.... אבל ממש יעזור לי: מי בא לגן ? היום יום: (ואם אפשר את ימות השבוע באותו פונט יהיה נפלא. הטוב ביותר זה שמתחת ליום יש שבעה עיגולים קטנים. ביום א' העיגול הראשון צבוע והיתר ריקים, ביום שני העיגול השני בלבד צבוע והיתר ריקים וכו'). מזג האויר כל אלו יהיו על לוח אחד. מלמעלה תלינו פרחים מסול על גבעול מחוט גמיש (נוצרה צבעוניות תלת מימדית מחייה). שומרים על תזונה מאוזנת (שוב לוח גדול שיש למלא. התכנון הוא הכותרת המהממת שלך, מתחת פירמידת המזון (אני מנסה למצוא תמונה שתהיה מספיק איכותית להדפסה על A3) ומלמעלה אתלה תמונות של מאכלים בריאים (אגזור לפי קוי מיתאר) ואפזר. על הלוח הזה הילדים גם יתלו את השם שלהם כסימן שאכלו. יעזרו לי מאוד גם אותיות בפונט המדהים של המוזיקה והספריה ובגודל עמוד שלם שאוכל לגזור ולהתאים כותרת "מבט אל הטבע" ללוח טבע. איזה צבע יחייה לדעתך לוח גדול בצבע כחול ג'ינס כהה ? לגבי מוקד המוזיקה בחצר - יהיה אחלה עם סירים ומחבתות (השכנים לא ממש יאהבו אותי, מזל שרובם בעבודה בשעות הבוקר), אבל זה פחות דחוף לי.... ושאלה נוספת - פעם הכנת לי שלט "מי במחשב" שביקשתי על חצי A4 לרוחב. אם אשלח לך אותו תהיה לך אפשרות להגדילו ? (אני רוצה להדפיס אותו על A3 כי הוא נבלע לי). אחרי כל זה עדיין סבלנית אלי ?

ToFLY

New member
מי בא לגן? - מקווה שתאהבי,

כמובן אם צריך שינויים או משהו אחר רק תגידי

לילךנ1

New member
מקסים

מתאים לפרחים שאמא שלי תלתה. אני אשמח לשני שינויים קטנים... לסגנון הלוח יתאימו יותר הפרחים והציפור בלי הפטריה (אם זה בסדר מבחינתך) ואת האותיות אצטרך בצבע אחיד ולא בהיר מידי. הסיבה היא שהמפקחות מקפידות לפעול ע"פ מחקר שהראה שהילדים קולטים כך הרבה יותר טוב את המילה הכתובה). כמה תודות.... אגב, אפשרי אולי שתשלחי לי את המסגרת הירוקה באופן שאוכל להעתיק לפאוור פוינט, להקטין ולרשום את שמות הילדים ? כך זה יתאים לכותרת...

למעלה