מעשה שהיה כך היה...

moran f

New member
איך זה מוכיח?

דברים שנאמרים על ידי קולגה יכולים להיות נכונים ויכולים לא להיות. אולי אותה קולגה דמיונית (אני לא מכירה אף אחד בת"א ממילא) כועסת על אותה מדוברת דמיונית מסיבות לא רלוונטיות לחלוטין (נגיד, ריב על מקום חניה) ולכן היא מספרת דברים כאלו? או שאולי לא צריך אפילו את זה - זה שאדם תופס אדם אחר כמתנשא לא אומר שכולם צריכים להסכים. ואני ממש לא מבינה מה כל כך קר, מתנשא או ביג דיל במה שהיא אמרה לך.

AbuDr

New member
אולי תפגוש אותה על שלחן הניתוחים

ותוכל להגיד לה שיש עוד המון פציינטיות, ורובן נחמדות ממנה :)

Y a n i B

New member
ואת זה תגיד לה אחרי שבדקת אותה,

באופן הכי פיזי שאפשר, כגניקולוג. אם זאת לא נקמה, אני לא יודע מה כן.

mitzipitzi1

New member
אני לא מבינה נקמה על מה

על זה שהיא לא מיררה בבכי "לא... יוסי אל תלך..." אני לא מבינה על מה המהומה, שתגיד מה שהיא רוצה, היא לא פגעה באף אחד.

Y a n i B

New member
אני דיברתי על נקמות באופן כללי,

לא הצדקתי את יוסי (וגם לא להיפך. שאנשים אחרים ידיינו עכשיו, אי אפשר שאני אהיה במרכז האש תמיד).

מה לא ברור?

אני פשוט מקווה שלא קיימים בני אדם כמוך, שגם רוצים לעסוק ברפואה וגם רואים בבדיקה גניקולוגית אופציה רלוונטית לנקמה.

Y a n i B

New member
מה לא ברור?

זה שאת שואלת אדם שמגיב בפורום אם הוא קיים. וכמובן - הייתי ציני. וואי, איזה 'כבדים' האנשים כאן. ככה רוב האנשים בפקולטה לרפואה?

moran f

New member
עצבנת מישהו לאחרונה?

אולי נביא אותו שיעשה לך איזה PR אחד או שנים? בכיף, צחוקים! מה לעשות, יש אנשים שחושבים שבדיקות מאוד פולשניות (ברמה הרגשית והפיזית) הן לא הדבר הכי משעשע בעולם.

moran f

New member
מצטערת

אני ממש לא מבינה מה היה ציני שם, קצת או לא קצת. זה כנראה היה נסיון שלא הלך כל כך. קורה. אז מה, נסדר לך מישהו שיתאמן ב-PR?

למעלה