מעשה שהיה כך היה...

Y a n i B

New member
זה שורש העניין,

שציניות מובנת לאדם אחד ולא לאדם אחר. אני מוכן שנתאמן ב-PR בהנחה שאת הבאה בתור ואני אהיה המתאמן.

ביש5

New member
ליוסי n : אין כמו י-ם

יוסי היקר אני מאווד גאה בחבר כמוך בפורום . ההודעות שלך וכל מה שאתה כותב כאן ממש מענינות וחשובות . בקשר למה שקרה איתך בת"א .... רציתי רק שתדע דבר אחד שנובע אצלי מניסיון אישי .... אני מועמד ששנה רביעית נרשם ורודף אחרי רפואה ..... ולאורך כל השנים לא מצאתי מזכירות יותר נחמדות ויותר מתחשבות במועמד כמו שמצאתי בירושלים . לא כמו רבקה הקשוחה ומלכה שסגרה את הטלפון בפנים ולא כמו דפוקי הטכניון ששלום אפילו לא אומרים .. רציתי לברך אותך על החלטתך ללמוד בעיר הקודש ..... ותשכח ממה שקרה הם דווקא לא אוהבים לשמוע כל מה שקשור באוניברסיטה העברית כי היא יותר מכובדת מאת"ל ..ולא סתם היא היחידה שמלמדת ר"ש גם ..קח בחשבון לסיום .......... אין כמו י-ם ....... אני לא יודע אם שמעת על הסקר האחרון בו זכתה האוניברסיטה העברית במקם חשוב מבין כל האוניברסיטות בעולם מבין כל אלה שבישראל גם אין כמו י-ם עזוב אותך .... מקווה שניפגש בקרוב

קריפטון

New member
למה ציפית?

שתכרע ברך לפניך ? שתנסה להניע אותך מהחלטתך?שתשאל למניעך? אתה לא קולט שמדובר באשת סגל שהאוניברסיטה אינה עיסקה הפרטי ואינה רואה בך לקוח!!! קפישששששששש! קריפטון

אוי מסכנון

והיא גם בטח לא חיבקה אותך, נכון? נורא, פשוט נורא מה שהולך בת"א. זו המזכירה הראשונה שאתה פוגש? ויותר מזה, אתה חושב שאתה המוותר הראשון שהיא רואה???

natalysh

New member
מותק, אפשר חיבוק?

אני כבר 4 שעות על המשפחולוגיה הזו וזה משעמם וכואב לי.

natalysh

New member
../images/Emo24.gif את באה מחר?

אני בשלבי סיום, יאללה את באה מחר לציין את סיום העול בקניון?
תרימי צלצול, אני אהיה שם בסביבות 10-11 .

אכן

ברוך שפטרנו מעונשו של זה. ואני עדיין לא מאמינה שסיימנו עם כל זה. אני בטח אהיה שם יותר מוקדם, נראה.

למעלה