מעשה שהיה כך היה...

Zoharrr

New member
ועוד משהו,

הייתי מקבלת את זה בצורה פחות קשה אם לא היתה מעורבת הילדה בסיפור הזה, כי אני חושבת שאם היא תגלה יום אחד זה עלול בהחלט לפגוע בה.

Tau29

New member
אם מדובר במערכת יחסים פתוחה....

אז לא מדובר כאן ב"לפגוע", אם עכשיו או אם בעתיד. מערכת יחסים פתוחה הווה אומר שאנשים מספיק מרגישים נינוחים בעצמם ובמיניותם כדי לעשות מה שמתחשק להם, ובדר"כ זה גם אומר נתינת כבוד למי שאיתם, כל עוד זה במסגרת ה"כללים" שהם מציבים לעצמם. אם ילד או ילדה יגדלו למשפחה שכזו, הם לא יראו בדבר כל פסול אלא דבר לגיטימי, כל עוד זו מסגרת שאוהבת ופתוחה ושאינה סטריאוטיפית שחושבת שמסגרת מונוגמית היא היחידה שמתאימה (ואני לא גולש כאן לעניין בגידות, כי זה שונה). אני אומר לך, הכל מסגרות. רק צריך להנות מהמסגרת שנמצאים בה ;)

pain is MY love

New member
תראי

הם אוהבים. אני בטוחה שהם אוהבים והוא גם מעולם לא בגד פה בפועל (לפי מה שהוא טוען) אבל עצם העובדה שהיא מתייחסת לנושא כל כך בקלות מעידה באמת על חוסר ביטחון מאוד מאוד בולט...

נועם m

New member
או לחילופין...

על קבלה פתיחות יוצאי דופן, שרוב בני האדם לא מסוגלים להגיע אליה גם במשך חיים שלמים...

היית רוצה קבלה ופתיחות כזאת אצלך?

אני חושב שהם הגיעו לרמה של מערכת יחיסם ממש דפוקה... לא פתיחות ולא נעליים...

pain is MY love

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד!

את בעצמך היית מוכנה להיות במקום האישה הזאת?! את מסוגלת להבין אותה? את היית מסוגלתלחיות ככה?1 אני בספק ממש ממש גדול...

נועם m

New member
ושוב...

לא אמרתי שאני חייה/ אחייה כך. אבל מפה ועד לשפוט את אלו שהסידור הזה כן מתאים להם? אז מה אם אני לא אחייה כך? אני גם לא אעשה ניתוח פלסטי. אז מי שכן תעשה היא אוטומטית דפוקה בעיני? (ואל תגידו לי שאין מה להשוות, הדוגמה הייתה לצורך המחשה בלבד). מעבר לכך- אני כרגע במצב שאני לא "שוללת" לחלוטין שום אופציה. אני רק יכולה להגיד לך שהרעיון של חתונה+ילדים+בית קטן בערבה הולך ומתרחק ממני. אמנם עוד לא הקדשתי מחשבה רצינית לעניין של "נישואים פתוחים", או איך שהם לא יקראו לזה (וגם יש לי עוד איזה 10 שנים בכיף עד שאני "אאלץ" להקדיש לזה מחשבה
), אבל אני משתדלת לא לשלול שום דבר לחלוטין. כל האיבה שמוצגת כאן כלפי זוג שכל חטאו היה בכך שהחליט שהנוסחה המקובלת לא מתאימה לו- נשמע שבעיקר הקונפורמיזם מדבר מגרונכם.... אני לא מכירה את הזוג, ויכול להיות שהסידור הוא רק על פני השטח, ושעמוק בפנים שניהם מתענים וסובלים בגללו... אבל, באותה מידה, אני מאמינה כי אולי דווקא הם הצליחו להיות יותר "גדולים" מכולנו, להתעלות מעל הדפוסים הנוקשים שהחברה מכתיבה להם, ולעשות באמת את מה שהכי התאים להם.

Paranoid Eyes

New member
אני רק רוצ הלהגיד..

שלפעמים... לא צריך לחפש על מה להתווכח חח יש כאלה שלא מפריע להם יחסים פתוחים, ויש כאלה שכן מפריע להם ולכן לא יעשו את זה. סה טו! חאלס, חפשו משהו אחר להתווכח עליו:)

נועם m

New member
כן, הבעיה הייתה

שלא מעט אנשים הזדרזו להכריז על זה כ"דפיקות", רק כי זה משהו שהם לא היו עושים... סה טו

Tau29

New member
../images/Emo45.gif

בשורה התחתונה, שיחיו ויתנו לחיות

GirlFromHell

New member
חוסר ביטחון?

לדעתי זה מראה על ביטחון עצמי גבוה מאוד. לדעת שלמרות הפיתויים ולמרות שהוא יכול בכל רגע ללכת להיות עם מישהי אחרת הוא בוחר לחזור כל יום אליה ולא להתחיל קשר רציני עם מישהי אחרת. היא כל כך בטוחה בעצמה ובקשר שלהם שהיא יודעת שלמרות שיש לו את כל ההזדמנויות כל הנשים האחרות לא מעניינות אותו יותר ממפגש חד פעמי ולהם יש את הקשר האמיתי והרגשי ובסופו של דבר הוא יהיה איתה ואותם אחרות שהוא מתחיל איתם לא יהיו יותר מסטוץ שהוא בקושי יזכור את השם שלהן אחר כך. אני דווקא חושבת שזה מראה המון ביטחון עצמי לשלוח את בן הזוג בידיעה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ולא משנה מה הוא ירצה לעשות הוא ירצה לחזור אלייך ולהיות איתך בסוף. לא זה לא דפוק לא חולני ולא אידיוטי פשוט הבנה בין שני הצדדים ואם שניהם מרוצים מזה ובסדר עם כל העניין מי אנחנו שנשפוט?

pain is MY love

New member
כן ממש בטחון עצמי

לתת לבעלי לשכב עם אחרות... הכל כדי שלא יעזוב אותי... אני יודעת שאם אני הכי טובה והכי שווה הוא בחיים לא ירצה מישהי אחרת!

מה הקשר?

מערכות יחסים נשחקות מטבען. את באמת מצפה שאחרי 40-50 שנה הן יראו אותו דבר? אז מגוונים, עושים דברים כדי להחיות אותן. זה לא רק עניין של "הכל כדי שלא יעזוב אותי", אלא עניין של שימור מערכת יחסים ומניעת דעיכה שלה(דבר שלאו דווקא יוביל לפרידה, הרי אנשים מסוגלים לחיות בצורה כזו עד מותם).

ואגב, עם כל הכבוד

"אני יודעת שאם אני הכי טובה והכי שווה הוא בחיים לא ירצה מישהי אחרת!" זו גישה של ילדה בת 4 שלא מסוגלת לראות מעבר. היצרים והצרכים לא פשוט נעלמים לגמרי במערכת יחסים, הם פשוט מדוכאים כי "אסור".

Piren

New member
יש סיבה למה...

אתה מגרש מהפורום מישהי שאמרה משהו נכון?

מתעלמת?

אני גם צריכה לצלם לך את ההיסטורי כדי שתראה שעניתי לכל ההודעות שקיבלתי או שהמילה שלי תספיק?

למעלה