מעשה שהיה כך היה...

Piren

New member
אה הבנתי...

עושים כביסה היום והוא מוציא אותה לנהר אה?

pain is MY love

New member
חחחח אני כבר נבהלתי

זה בעיה לקרוא הודעות כאלה בפורום אני לא יודעת אם הוא צוחק או רציני!!!

comet9

New member
בצחוק...

אבל זה לא שאת תמיד מחוברת אגב, לא תאמיני את מי ראיתי היום....

comet9

New member
כן. בעזריאלי

ממש במקרה. בכלל לא רציתי להיתקל בה. והכי קטע, היינו בארומה וסבתא שלה הייתה מאחוריה. ושאלתי אותה למה היא לא מדברת עם סבתא שלה. ועד שהיא קלטה שזו סבתא שלה.. איזה קטע. והכי מטורף זה שבסופו של יום נפגשתי עם לי. הקודמת לפניה. ממש יום האקסיות.

GirlFromHell

New member
מה הקשר

בין מה שאני אמרתי לזה? כדי שלא יעזוב אותי? אם הוא ירצה לעזוב שיעזוב אין לי מה לחפש עם מישהו שרוצה לעזוב אותי. כן יש לי משהו לחפש עם מישהו הרפתקן שאוהב את החיים. תחשבי למשל על המאכל שאת הכי אוהבת. ניקח שוקולד זה הכי טוב והכי שווה אבל זה אומר שאת בחיים לא תרצי לאכול סוכריות בגלל שיש לך שוקולד? חוץ מזה המערכת הזאת לא אמורה להיות חד צדדית... אי אפשר להכחיש שיש יצרים ולפעמים נמשכים למישהו אחר חוץ מבן הזוג. אפשר לבטא את זה או לדכא את זה. ומשום מה לדכא את הרצונות שלי כל הזמן נראה לי קצת לא בריא...

זוהר

כתבתי לך תשובה ואז ראיתי שאת בת 17 והחלטתי להיות קצת יותר עדינה איפה כתוב שהוא בוגד בה? למה את מחליטה בשבילהם שהם דפוקים ושהיא טיפשה ומגיע לה? זוגיות פתוחה היא בחירה של אנשים שנמצאים אולי קצת בשלב אחר של חייהם מספיק בטוחים בעצמם כדי לשוחח על זה ולנסות זה מגיע מגיוון ועוד גורמים מציעה לך להכנס לפורום זוגיות פתוחה לפי שאת מחליטה לשפוט אנשים בצורה כזאת עיוורת וסגורה מכירה מספיק זוגות שחיים במערכת שכזאת אף אחד מהם לא חלש/טיפש וכד' להפך הםם אנשים אינטילנטים שבחרו שלא לבגוד והחליטו לגוון את החיים אם זה קבבוע ואם זה זמני הכל תוך כדי הסכמה

Zoharrr

New member
בגלל המשפט הראשון שלך

אני אפילו לא אטרח לקרוא את שאר ההודעה.

נו את רואה

עוד מוטיב של הגיל תקישיב אין מה לעשות יש שוני בין ראיית עולם של בת 17 ובת 30 :) את דעתך "קיבלתי" רק בשל גילך הצעיר, לא באה להעליב.. אבל באמת שיש השפעה של גיל במקרים שכאלו

Zoharrr

New member
זה לא קשור...

זה לא מוטיב של גיל, זה מוטיב של לפי זה את עונה לי ככה או אחרת? קפצי לי. אני בת 17 עם המון שכל ויותר מידי ניסיון בחיים. התפיסה שלי היא שזה אסור, ונכון, הם לא דפוקים, הם שונים, והשוני הזה הוא משהו לא מקובל בעיני. שיעשו מה שבא להם,אני לא אעשה את זה. אני מבינה שיש פיתויים, אני במערכת יחסים וגם אני עומדת מול הפיתויים האלו, אבל בעייני אהבה וסקס קשורים, ואם אני אוהבת מספיק אנ לא מסוגלת להיות עם אדם אחר, זה מחליא אותי. וכך גם חבר שלי חושב, מי שחושב אחרת שיהנה, בעייני זה לא נכון ולא בריא ולא מקובל.

מודה,

שגם אני בגיל 17 חשבתי כמוך היום <בגיל 30> אחרי מערכת של 13 שנה עם אותו אחד <שהיא מערכת יחסים מעולה> חושבת אחרת לזמן/נסיון חיים יש השפעה לא משנה כמה את בוגרת לגילך<לא טענתי לרגע שאת לא> עדיין יש השפעה לגיל הכרונולגי דברים שרואים מכאן, לא רואים משם :)

Zoharrr

New member
לא אמרתי שאין לו

אמרתי שהמשפט שלך היה מיותר. תשפטי אותי לפי הגיל שלי, זה מראה על אינטלגנציה תהומית ממרומי גיל ה 30 שלך.

Dark Muse

New member
חחח הבעיה של בני הנוער בימינו

כל בת 14 חושבת שהיא "בוגרת ואחראית וחכמה" הן לא יודעות שבתכלס הן ילדות קטנות, והן גם חושבות כמו ילדות קטנות. זה כנ"ל אגב לכל גיל, למרות שגיל 17 זה כבר לא בדיוק ילדה, אבל הראיה של בן 30 תהיה שונה. אגב, לא בטוח שמה שבן 30 חושב, בהכרח יותר טוב מחשיבה של בן 17.

צודק:)

אנחנו מפתחות מהר יותר שוב, בגיל 17 חשבתי שואללה אני יכולה לבלוע את העולם יודעת ה-כ-ל ממרומי גיל 30 שלי יכולה לאמר איזה שטויות חשבתי אז

lb22

New member
זוהר אני חושב

שכדי שתתאפסי על עצמך. גם התגובה הראשונה שלך בשרשור הזה הייתה איך נומר לא הכי חכמה בעולם ואת ממשיכה עם קו התקפי כנגד כל מי שעונה לך , תלמדי דבר אחד בחיים עם ניסיון של אנשים אל תתווכחי כמו המשפט " אין חכם כבעל ניסיון" ואם אישה בת 30 מנסה להסביר לך משהו הייתי מקבל את זה בצורה הרבה יותר יפה מאיך שאת קיבלת את זה בצורה מאוד ילדותית(וזה וואחד אנדרסטייטמנט). אז בקיצור תלמדי שבחיים אין חכם כבעל ניסיון ואישה בת 30 לעומת אישה בת 17 זה הבדל משמעותי מאוד.

Zoharrr

New member
לא אמרתי שזה לא הבדל משמעותי!

אמרתיש זה ממש דפוק שהיא בוחרת איך לענות לי בגלל הגיל שלי, שתגיד מה שהיא חושבת וזהו. וקצת נמאסתם, כל ה"מרדנים" פה שעל כל דבר אומרים "אוי מסגרות וקודים חברתיים זה חרטא" יאללה יאללה... התגובה שלי היא דעתי וזכותי לומר אותה! מבחינתי מערכת יחסים פתוחה היא דפוקה מהשורש ולא נכונה! מי שזה טוב לו,שיהנה! אין לה זכות להוציא אותי מפגרת כי "אני בת 17" הדעה שלי לא תשתנה, מערכסת יחסים כזאת בעייני היא חולנית. וזכותי לחשוב ככה כמו שזכותכם לחשוב אחרת, להמ צריך להתווכח על זה?

lb22

New member
זה למה :

"מי אשם? שניהם...הגבר כי הוא אידיוט והאישה כי אין לה שום ערך לעצמה אם זה מה שהיא חושבת שמגיע לה והיא טיפשה,ממש טיפשה" ציטוט שלך . את יוצאת פה הטיפשה שבזה שאת אמרת את המשפט הזה. על זה הויכוח לא על הדעה שלך כי גם לדעתי מערכת יחסים פתוחה זה לא משהו טיבעי אבל עדיין זה לא אומר שהאנשים שעושים את זה הם טיפשים/חסרי בטחון עצמי/דפוקים אותם אנשים יכולים להיות אנשים יותר טובים ממני וממך.... אז על זה הויכוח . וד"א דווקא אני אהבתי מה שהיא כתבה לך ויש צדק במה שהיא אמרה

Zoharrr

New member
ואחרי זה תיקנתי!

אפילו לא טרחת לקרוא! "התפיסה שלי היא שזה אסור, ונכון, הם לא דפוקים, הם שונים, והשוני הזה הוא משהו לא מקובל בעיני. שיעשו מה שבא להם,אני לא אעשה את זה." יש?

בתור אחד שהיה לו

רומן עם אשה נשואה אני יכול לומר לך שזה ממש לא מזיז לי... אם היא מוכנה לקחת על עצמה את הסיכון - זבש"ה. אני לא חייב שום דבר לאף אחד ואני לא צריך לתת דין וחשבון. ואם מישהי מציעה לי זיון חינם - no strings attached - אני לא אפשפש בציציותיה ואחקור את מצב נישואיה. זה עיניין שבינה לבין בעלה. אישית, אם הייתי נשוי לא הייתי מחפש לאכול בחוץ , ומערכת יחסים פתוחה לא מתאימה לי. אני מאמין במחויבות ובנאמנות , ולא הייתי סולח לאישה שתבגוד בי. אבל בתור הצד הפנוי - אין לי בעיה לקיים סטוץ/רומן עם צד נשוי.

למעלה