הממ....
אני חושבת שמערכת יחסים שכזו מתאימה לאחוז מאוד קטן של אנשים, אולי זה טבע האדם לחפש עוד ועוד, ולרצות את מה שאין לו, אבל מצד שני במערכת יחסים רצינית ומחייבת כמו נישואים צריך כבר ללמוד להתגבר על היצרים, ואם יש ילדים אז בכלל... אבל אם זה מה שמתאים להם ספציפית והם שניהם מרגישים טוב עם זה, ובמידה והם ב-א-מ-ת מסכימים על זה, אז שיהיה להם בכיף, אני לא מתערבת בחיים של אנשים אחרים. לי אישית זה לא היה מתאים, בחיים לא הייתי מסוגלת לנהל מערכת יחסים שכזו, לדעתי גם במערכת יחסים צריך חופש מסויים, אני לא מהבחורות הקנאיות שלא ירשו לחבר שלהן להפגש/לדבר עם בחורות אחרות, לראות פורנו, או להסתכל על כוסיות ברחוב, אבל אני גם לא מעלה שיעלימו עין אם החבר יבגוד, כי זה לדעתי הגבול. חד פעמי זה לא בגידה ורומן זה כן? אני חושבת שרומן וחד פעמי אלו רמות אחרות של בגידה, חד פעמי יכולה להיות מעידה, אין הצדקה אומנם, אבל יכול לקרות שממש ממש מתפתים לפעם אחת. פעם שניה זה כבר משהו אחר, ואם זה מתמשך אז זה כבר בגידה רגשית ולא רק פיזית לדעתי. ככה ש... אני לא יודעת מה עדיף, אבל שניהם נחשים בגידה בהחלט. האם הייתם נותנים לבן זוג/בת זוג שלכם לנהל פאב או לעבוד בכל עבודה אטרקטיבית כזו או אחרת בידיעה שהפיתויים לא נגמרים וכוח הרצון שלהם מאוד מאוד חלש? אני לא כובלת את בן הזוג שלי ולא מקצצת לו את הכנפיים, מה שהוא יעשה בחייו ואיזה עבודה הוא יבחר זה החלטה שלו ואני אעודד אותו ואפרגן לו גם אם יהיה מפיק פורנו מצידי, העיקר שידע שהמיטה היחידה שהוא מבקר בה היא שלי. אני יודעת שעבודות מסויימות יכולות לתת לו המון פיתויים ו"מחשבות", אבל כמו שכבר אמרו פה, הפיתוי נמצא בכל מקום, ככה שלא משנה מה, אם בן הזוג רוצה לבגוד הוא בוגד. אני מאמינה שלבגוד זה לא "איסור", זה פשוט בחירה. מי אשם? אף אחד לא אשם, אם זו הבחירה שלהם, שיהיה בכיף.