מעשה שהיה כך היה...

מיטללל

New member
אני נורא לא אוהבת את הגישה הזו

כי: א. זה חסר רגישות/מרושע להיות שותף (במכוון) למשהו שיפגע נורא בבן אדם אחר. ב. זה דוחה (לדעתי) להיות עם מישהו, שמסוגל לבגוד ולפגוע במישהי שאוהבת אותו. ג. קשר של להסתתר זה לא להיט. ד. למצוא "זיון" חינם, עם מישהו פנוי, זה לא כזה מסובך. אני לא באה לשפוט אותך או לעשות בדק בית של מי יותר מוסרי, סתם לא היה לי נעים לקרוא את ההודעה הזו

pain is MY love

New member
אני דווקא מבינה אותו

הוא גבר מציעים לו זיון הוא יקח זה לא כזה מסובך...

Zoharrr

New member
צודק,מרינה

בסוף השבוע הזה קראתי טור של ליהיא לפיד שכתבה על זה, גם גברים יכולים להגיד לו. תתפלאי, אבל הם לא יצורים פחות תבוניים ממך ויש להם את הזכות והיכולות לסרב והם ממש לא חושבים רק על סקס. אני מכירה המון גברים שבחיים לא יגעו בבחורה שבקשר או נשואה... יש לי ידיד או שניים שמעוניינים בי,והם יודעים שאני בקשר ושאין שום סיכוי שמשהו יקרה בכלל בינינו ובטח שלא עכשיו,והם בחיים לא יגעו בי ומעבר לזה,גם אם אני ארצה,הם לא יגעו בי כי יש לי חבר.

אני יכול לומר לך מניסיון

גם של הקשר ההוא , וגם מהכרותי המקצועית עם סיטואציות רבות של בגידה (אני במקרה עובד עם עורכי דין וחוקרים שעוסקים בדיני אישות ויצא לי לטפל מקרוב בהרבה חשדות, מעקבים, ותיקי גירושין שנבעו מבגידה), שבהרבה מאוד מצבים הבגידה כבר לא ממש פוגעת בצד השני מכיוון שעד שמגיעים למצב של בגידה חלה כבר התרחקות משמעותית בין בני הזוג שלעיתים בקושי מדברים האחד עם השני. הכרתי לא מעט נשים שהחליטו לצאת ולחיות את החיים (משמע - לבגוד בבעל), לאחר שזה ניהל רומן משלו ולא סיפק את צרכיה של אישתו, לא רגשית ולא מינית. אי אםשר לשפוט. יש כל מיני סיפורים, יש כל מיני מניעים , יש את מחפשי הריגושים , יש את מחפשי הנקמה, יש המבקשים להחזיר לעצמם את שמחת החיים שאבדה בתוך קשר שהולך ומתפורר , כל אחד ומטענו האישי. אני, כמו שאמרתי, איני בודק בציציותיו של איש (אלא אם כן התבקשתי לעשות זאת ברמה המקצועית
)

Paranoid Eyes

New member
אם הייתי קוראת את זה

לפני כמה שנים הייתי מתעצבנת עליך. אבל, תאכלס אתה צודק. מי שנשוי או תפוס, ורוצה לבגוד.. יבגוד איתך או בלעדיך.. זה לא משנה.. ותאכלס.. זה בעיה של הזוג בלבד. לא שאני עשיתי משהו כזה , אבל אני מבינה ומדי מסכימה איתך:)

להכחיד דחוף אנשים כאלה

האם אתם מאמינים בסוג כזה של יחסים פתוחים? לאאאאאא! כמו שהוא הציג את זה- עדיף סקס חד פעמי מאשר רומן מתמשך כי לדבריו חד פעמי זה לא בגידה ורומן זה כן...? הוא חי בסרט ומסתלבט על עצמו.. האם הייתם נותנים לבן זוג/בת זוג שלכם לנהל פאב או לעבוד בכל עבודה אטרקטיבית כזו או אחרת בידיעה שהפיתויים לא נגמרים וכוח הרצון שלהם מאוד מאוד חלש?... אני אדע להעמיד הכל בפרופורציות.. הפיתוי נמצא בכל מקום!!! ומי אשם בסופו של דבר בהתנהגות שלו? הוא עצמו או האישה שמעודדת את זה? שניהם~~~!!!! הוא גועל נפששששששש!

L y c a n

New member
טוב..

שיעשו מה בזין שלהם.. זה מתאים להם? שיהנו.. חבל על הילד רק.. אני בטוח לא אקח צד במערכת כזאת, צד כלשהו.. אבל שיעשו מה שהם רוצים.. מספיק נלחמתי בתחנות רוח..

הממ....

אני חושבת שמערכת יחסים שכזו מתאימה לאחוז מאוד קטן של אנשים, אולי זה טבע האדם לחפש עוד ועוד, ולרצות את מה שאין לו, אבל מצד שני במערכת יחסים רצינית ומחייבת כמו נישואים צריך כבר ללמוד להתגבר על היצרים, ואם יש ילדים אז בכלל... אבל אם זה מה שמתאים להם ספציפית והם שניהם מרגישים טוב עם זה, ובמידה והם ב-א-מ-ת מסכימים על זה, אז שיהיה להם בכיף, אני לא מתערבת בחיים של אנשים אחרים. לי אישית זה לא היה מתאים, בחיים לא הייתי מסוגלת לנהל מערכת יחסים שכזו, לדעתי גם במערכת יחסים צריך חופש מסויים, אני לא מהבחורות הקנאיות שלא ירשו לחבר שלהן להפגש/לדבר עם בחורות אחרות, לראות פורנו, או להסתכל על כוסיות ברחוב, אבל אני גם לא מעלה שיעלימו עין אם החבר יבגוד, כי זה לדעתי הגבול. חד פעמי זה לא בגידה ורומן זה כן? אני חושבת שרומן וחד פעמי אלו רמות אחרות של בגידה, חד פעמי יכולה להיות מעידה, אין הצדקה אומנם, אבל יכול לקרות שממש ממש מתפתים לפעם אחת. פעם שניה זה כבר משהו אחר, ואם זה מתמשך אז זה כבר בגידה רגשית ולא רק פיזית לדעתי. ככה ש... אני לא יודעת מה עדיף, אבל שניהם נחשים בגידה בהחלט. האם הייתם נותנים לבן זוג/בת זוג שלכם לנהל פאב או לעבוד בכל עבודה אטרקטיבית כזו או אחרת בידיעה שהפיתויים לא נגמרים וכוח הרצון שלהם מאוד מאוד חלש? אני לא כובלת את בן הזוג שלי ולא מקצצת לו את הכנפיים, מה שהוא יעשה בחייו ואיזה עבודה הוא יבחר זה החלטה שלו ואני אעודד אותו ואפרגן לו גם אם יהיה מפיק פורנו מצידי, העיקר שידע שהמיטה היחידה שהוא מבקר בה היא שלי. אני יודעת שעבודות מסויימות יכולות לתת לו המון פיתויים ו"מחשבות", אבל כמו שכבר אמרו פה, הפיתוי נמצא בכל מקום, ככה שלא משנה מה, אם בן הזוג רוצה לבגוד הוא בוגד. אני מאמינה שלבגוד זה לא "איסור", זה פשוט בחירה. מי אשם? אף אחד לא אשם, אם זו הבחירה שלהם, שיהיה בכיף.

שמיים 6

New member
מחפש אהבה

הבעיה היא לא אם מה שהבחור עושה זה נכון או מוסרי.הבעיה כאן היא למה הוא עושה את מה שהוא עושה.לי זה נראה שהבחור פשוט מחפש אהבה אבל לא במקום הנכון.

מותק, את הפלת את עצמך ../images/Emo4.gif

"אני ידועה בתור אחת שאין לה יותר מדי כבוד למערכות יחסים..." תעשי לי טובה, ותקראי שוב את מה שכתבת... ואז תשפטי את אותו בחור...

eמוקינדר

New member
טליה כמה את טועה

אחרי נישואין וילדים יש זמן להכל אם עושים זאת בחוכמה ויעילות

shirathayam

New member
וואלה את ממש חמודה ו-

את צודקת בכל מילה שכתבת ואת לא צריכה חיזוקים פשוט בעולם שלנו יש אנשים מוסריים עם אמות מידה גבוהות כשלך ואנשים אחרים שאין להם את זה זה נורא פשוט תתעלמי ממנו שימי איקס ענק את לא יכולה לתקן אחרים את יכולה רק לחיות את האמת שלך הכי טוב שיש וזהו המראה החיצוני והנחמדות שלו לא צריכים להטעות אותך .. ויהיו עוד רבים כאלה בחייך ..אלא אם כן תבחרי באופן החלטי ביותר בדרך אחרת וככה לא תראי לידך את היצורים האלה כי הרי זה כל העניין .. אולי לבחון את הבטחון שלך בעצמך

Angellus

New member
מעניין ...............

מדוע כל אלו שכביכול מנסים להבין את הרעיון שמאחורי נישואים פתוחים , לא מישתמשים במילים כמו דפוקים, חולים , סוטים מגעילים , ומיצד שני זה כניראה מובן, זה עניין של פתיחות גם אם אתם לא מסכימים עם הרעיון הכללי זה לא מצדיק העלבות ולתשובתי אין כאן אשמים , יש פה צורת ראיה אחרת של מערכת יחסים

אסתי31

New member
דעתי...

יש מי שבוחר לחיות בהכחשה. הרי ברור שהרבה מאוד גברים ונשים ( כן גם נשים ) בוגדים , החיים הוירטואלים, הצ'אים , אתרי ההכרויות מלאים במחפשי הזדמנויות , רובם מחפשים סטוצ, מי שבוחר להתעלם מהתופעה חי בהכחשה, אני לא יודעת אם יש עדיין גברים שלא בגדו במהלך חיי הנישואין שלהם, והיום גם הנשים "הלא מסופקות" מצטרפות לעניין. ויש מי שבוחר , כבר בתחילת הקשר להסכים על פתיחות , כי הרי "גם ככה זה יקרה" . עמדתי בפני החלטה על יחסים פתוחים, לקח לי הרבה זמן עד שהשתכנעתי, הבנתי שממש לא אכפת לי עם בן זוגי יעשה מה שהוא רוצה כל עוד לא מדובר ברומן. בסוף לא התחתנו, אמרתי לו "לא" ולא בגלל היחסים הפתוחים. אני לא חושבת שאישה יכולה להיות שלמה עם החלטה כזו, ברור שלתת לבעלך חופש זו החלטה קשה מאוד. לדעת שאת נשארת לטפל בילד והוא חוגג לו אי שם באיזו מיטה, זהלא קל. אבל זה יקרה גם אם את לא תסכימי. ואז אם תגלי , תצטרכי לבחור האם להישאר איתו למרות הבגידה או להבליג. אותן אלו שיבליגו, הן אלו שכנראה יסכימו מלכתחילה ליחסים פתוחים. זו לא דפיקות. או שאולי כן.

art minded

New member
יחסים פתוחים? למה לא? ../images/Emo45.gif

לא קראתי כאן את כל התגובות אבל מה שיש לי לומר בעניין הוא דווקא די חשוב לפי דעתי
בעבר סברתי כמו הרבה נשים כאן שיחסים פתוחים זה דבר נוראי ואסור שיקרה דבר כזה. אבל... בואו תסתכלו על חצי הכוס המלאה של העניין ובנוסף אפשר להציג עוד כמה עובדות/ קלישאות שקיימות ובכל זאת הן כנראה נכונות: א. היצר הגברי הביולוגי לכבוש, למשוך, להתרבות - זה יצר שקיים משחר ההיסטוריה וההורמונים של הגברים בנויים בצורה כזאת שהם צריכים גיוון מידי פעם. ולכן - לא פלא שגברים מחפשים "אטרקציות" אחרות וחדשות - וכמעט המון פעמים זה עובר ללא ידיעת הגברת
ועדיין זה הוסיף המון לחיי הנישואים של הזוג. ב. אתם קוראים לזה בגידה - אבל בהחלט יש לא מעט זוגות שמחליטים שאפשר גיוון ולו רק בשביל לשמור על מערכת היחסים. וכמה שזה בטח נראה תמוה - אני חושב שזה מאוד מחזק את הקשר בין בני הזוג גם מהסיבה שאחרי ש"בוגדים" מעריכים יותר את בן הזוג ואוהבים אותו יותר. ג. זה נכון שיש סיכון מסויים שהסטוץ הפתוח יהפוך למערכת יחסים לא ידועה - אבל אם שמים על כך פוס גדול בתחילה ועוקבים על כך אז לא אמורה להיות כל בעייה - במיוחד אם מגדירים גבולות ידועים מראש לשני בני הזוג ביחס לנישואים הפתוחים ועומקם. ובאייקון אחד - נישואים פתוחים =

RVD18

New member
למה לא?

מה עם בחורות שהוא נכנס איתן לקשר? או סתם מישהי שהוא מתחיל איתה? זה לא פייר כלפיה, זה מגעיל. כאן הוא סיפר לה שהוא נשוי, מה עם הוא לא היה מספר? והיה קורה משהו ביניהם? כמו שמתרחקים מנשואים/תפוסים, גם הם צריכים להתרחק. או שלא יתחתנו מלכתחילה אם זה לא בשבילם להיות נשואים.

למעלה