מה? גם אתה מגיע לתערוכה?
O One Echoe New member 7/10/05 #45 חח, ברור שבני 17 מוזמנים! בני 17 יותר ממוזמנים ועכשיו ברצינות: כל הגילאים מוזמנים...רק אל תביא את אחותך הקטנה
חח, ברור שבני 17 מוזמנים! בני 17 יותר ממוזמנים ועכשיו ברצינות: כל הגילאים מוזמנים...רק אל תביא את אחותך הקטנה
צ ציףציף1000 New member 7/10/05 #57 סיכום ביניים 1. אזור ירושלים/מודיעין: ויסנטי, סיקנר וafon - האם אתם יכולים להתארגן לנסיעה משותפת ממודיעין? 2. אזור המרכז - יערה, גיל, אוריברק, avki - אני יכולה לקחת אתכם במכוניתי. 3. NirY, צ455 - כיצד אתם מגיעים? עוד אנשים?
סיכום ביניים 1. אזור ירושלים/מודיעין: ויסנטי, סיקנר וafon - האם אתם יכולים להתארגן לנסיעה משותפת ממודיעין? 2. אזור המרכז - יערה, גיל, אוריברק, avki - אני יכולה לקחת אתכם במכוניתי. 3. NirY, צ455 - כיצד אתם מגיעים? עוד אנשים?
L LuLuLu iT New member 7/10/05 #62 ../images/Emo69.gif יאא, זה יהיה מצויין ציף. השאלה היא מה זה מרכז? אני יכולה להגיע באוטובוס לתלאביב או משהו, אם זה יותר נוח.
../images/Emo69.gif יאא, זה יהיה מצויין ציף. השאלה היא מה זה מרכז? אני יכולה להגיע באוטובוס לתלאביב או משהו, אם זה יותר נוח.
נ נימרודל New member 7/10/05 #66 מיפ. אני ממש רוצה לבוא! לפי מה שנראה פה יהיה פה הרכב מאד גדול מחברי הפורום. אולי אני אארגן משהו ברכבת או אוטובוס. אני אוכל להביא איתי נספחת?
מיפ. אני ממש רוצה לבוא! לפי מה שנראה פה יהיה פה הרכב מאד גדול מחברי הפורום. אולי אני אארגן משהו ברכבת או אוטובוס. אני אוכל להביא איתי נספחת?
צ ציףציף1000 New member 7/10/05 #67 בוודאי אנחנו נעקוב אחר ההתארגנויות, ע"מ לוודא שלכולם יש הסעה או סידור אחר.
A avki New member 7/10/05 #68 כמובן עידית! אני ומגל (ואולי גם גל) כנראה נסע ברכבת, את תוכלי להצטרף. (אבל זה לא בטוח, אז אל תבני רק על זה).
כמובן עידית! אני ומגל (ואולי גם גל) כנראה נסע ברכבת, את תוכלי להצטרף. (אבל זה לא בטוח, אז אל תבני רק על זה).