אחלה :) למרות שלא בטוח שניפגש. אנחנו עולות בתחנת אונברסיטת תל-אביב.
O oribarak New member 8/10/05 #90 גם אורי יא אחול מניוק אני נוסע עם גל באש ובמיים כי ההורים שלי לא ירשו לי לבד
N NIR Y New member 7/10/05 #76 אממ בעיקרון אני יבוא עם האוטו, אבל לא בטוח שיהיה לי, אם לא יהיה אז אני יתפוס טרמפים או משהו. במקרה ויש לי אוטו אני יכול לאסוף 4 אנשים מתחנת הרכבת של נתניה.
אממ בעיקרון אני יבוא עם האוטו, אבל לא בטוח שיהיה לי, אם לא יהיה אז אני יתפוס טרמפים או משהו. במקרה ויש לי אוטו אני יכול לאסוף 4 אנשים מתחנת הרכבת של נתניה.
ו וינסנטי New member 10/10/05 #110 ברגע שכל ארבעת הקרובים לי-ם... יחזירו לי מסר, אני אדע איך אני מגיע... [אהמ אהמ..]
צ צ455 New member 7/10/05 #73 ציף אני גם יכולה לבוא איתך?????? פשוט גם אני מהמרכז ואין לי ממש דרך ליסוע אלא אם כן באמת נצליח להביא הרבה אנשים ולארגן הסעה. . . אההה. . ותגיד ציף בן כמה אתה????
ציף אני גם יכולה לבוא איתך?????? פשוט גם אני מהמרכז ואין לי ממש דרך ליסוע אלא אם כן באמת נצליח להביא הרבה אנשים ולארגן הסעה. . . אההה. . ותגיד ציף בן כמה אתה????
S skinner New member 8/10/05 #81 יש מצב שאני גם יבוא עם אוטו ואז אני לא הזדקק להסעה של אפון ואפילו יוכל לעזור בהסעות (אני יעבור באזור ת"א)
יש מצב שאני גם יבוא עם אוטו ואז אני לא הזדקק להסעה של אפון ואפילו יוכל לעזור בהסעות (אני יעבור באזור ת"א)
S Silvernaor New member 8/10/05 #82 אין סיכוי שההורים שלי ירשו לי ובטח לא לקיסריה... מצטער חברה, לפעם הבאה במרכז...
צ ציףציף1000 New member 9/10/05 #95 מאיפה את? האם לא תוכלי להגיע למרכז בתחבורה ציבורית? ננסה לארגן לך הסעה (איתי או עם מישהו אחר).
ש שמיקי New member 11/10/05 #113 דימונה! חחח מממ.. זה יקר כל העסק של התחבורה ציבורית.. =\ ואין ממש מישהו באיזור שלי
D DarkSideOfTheMoon16 New member 8/10/05 #87 גמני לא.. WAY TOO FAR.. אחכה למפגש הבא בעזריאלי או במקום יותר קרוב.. תהנו
D DarkSideOfTheMoon16 New member 9/10/05 #108 חור בדרום.. :\ ואינלי יותר מידי כסף כדי להגיע עם תחבורה ציבורית עד קיסריה :\ תהנו בכל מיקרה.. אני אחכה למפגש הבא בתקווה שהוא יתרחש במקום טיפה יותר קרוב.. (ת"א למשל? :\)
חור בדרום.. :\ ואינלי יותר מידי כסף כדי להגיע עם תחבורה ציבורית עד קיסריה :\ תהנו בכל מיקרה.. אני אחכה למפגש הבא בתקווה שהוא יתרחש במקום טיפה יותר קרוב.. (ת"א למשל? :\)