מפגש?

xXxHIMCRxXx

New member
כן, כשחושבים על זה

זה הרבה יותר. אבל יש גם מפגשים מצומצים, כמו ב-17 שפחות אנשים מגיעים. אבל ב-19 הולך להיות מפוצץ. אני חושבת על לפחות 500 אנשים. אולי 600. [ואל תשכחי את כל שאר מפגשיםש עושים אנשים שאין להם בלוג, אבל מתערבבים עם הבלוגים במפגשים
]

LadySilkworm

New member
אבל..

אם הם באים רק להכיר אנשים, למה הם פשוט לא יכולים להתלבש נורמלי? כ"כ הרבה השקעה בלבוש, בפריטים, באיפור, בשביל מה? כי זה מפגש? אנשים ירצו להכיר אותך בסוף לא רק בגלל הבגדים שלך.. וחבל שאנשים כ"כ מתאמצים לעשות פוזה של "קשוחים ואפלים". אני זוכרת שהתלבשתי וחשבתי שלבשתי בגדים בסדר, פשוט נכנסתי והרגשתי הכי לא שייכת שיש. ותסתכלי למשל על הבלוגים הפופולריים.. איפה הפוסטים האמיתיים? היומן האישי? איפה זה? מעטים הבלוגים האמיתיים והטובים באמת, וגם חבל שהם לא זוכים לייחוס רב כ"כ.

xXxHIMCRxXx

New member
המ.

אצל כל האנשים שהייתי אצלהם, ושהכרתי אותם ממפגשי-ישרא, [ותכלס זה די הרבה] כולם מתלבשים בדיוק באותה הצורה. בדיוק. אחת החברותה כי טובות שלי, שגם לומדת איתי, מגיעה כל יטום לבי"X עם מכנסיים שחורים.. חאית שחורות.. מתחת לסווצ'רט של ביה"ס יש לה איזה חולצה של טראש/גות'-מטאל אחר. ובכלל, סלב-ישרא. כולם, עד האחרון [ז"א- אלא שנמצאים בעמוד הראשי] הם לא פריקים. ולא "לובשים שחור" למפגשים. לדוגמא נאור, זה מהבלוג המצליח והמחציק ההוא, שכווולם מכירים אותו, בכלל לא פריק. ואת באמת מצפה שסלב-ישרא יכתבו םוסטים אמיתיים? שכל העולם רואה אותם? זה לא אפשרי. עפ"י מה שהבנתי כשדיברתי איתם, לרובם יש בלוג כפול, עוד אחד כזה להגיד מה שהם באמת חושבים ומרגישים, ככה שזה די בסדר.

LadySilkworm

New member
אני לא מדברת על החברים שלך

אני מדברת על האווירה הכללי שם, כולם מתלבשים כאילו הם הולכים לאיזה מסיבה. אני גם לובשת שחור, אבל לא "חולצות"גותיות או משהו והאמת שאף אחד לא קורא לי פריקית [אולי כי..אני לא נראית כזאת?P:] אבל במפגש לפי התמונות שאני רואה זה הצגה אחת גדולה. זה לא רק ללבוש שחור- כל האביזרים, מלא ניטים, מלא שחור בעיניים, כאילו, מה? X: יש לי כמה ניטים ויכול להיות שזה היה בזבוז לקנות אותם כי אני לא לובשת אותם בכלל. אני לא מדברת על סלב-ישרא, אני מדברת על כל הבלוגים שרושמים מילה אחת ומקבלים 100 תגובות. מה בדיוק בלוג זה? זה הכל צומי. למשל יאהב, נאור, זרובבלה, אני לא מצפה שיתחילו לכתוב על כל עולמותיהם אבל האמת שהם מנהלים שם איזה שהוא סוג של בלוג. מבלוגרים שכותבים כי מטרתם להצחיק אני לא מצפה שיכתבו פוסטים "אמיתיים", כל אחד והדרך שלו. תגידי לי למשל, מה הבלוג הזה- http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=69987 ? בשביל מה הוא םש? על מה היא מקבלת את כל היחס הזה? היא לא רושמת כלום, וזה- http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=200418 וגם זה- http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=281451 ? ככה בערך כל הרמה של הבלוגים בישרא בלוג לאחרונה. זה לא כיף לכתוב שם. זה לא אתר כיפי וזה לא מקום כבר. חראם על כל השנתיים וחצי של הבלוג שלי.

AliceQueen

New member
הבלוגים שהבאת לדוגמא

הם בלוגים של פקאצות בהכחשה, שחושבות ת'עצמן פריקיות\אמואיות "קשוחות ואפלות". כמני שונאת את כל הדפוקות האלה שמפרסמות בבלוג שלהן תמונות של הגרביים\נעליים\תחתונים שלהן ומלהבות מזה וחושבות שהן מזה מגניבות. סתם פוזרים מסריחים. אני אישית משתמשת בבלוג שלי כיומן זכרונות, בד"כ אני פשוט כותבת שם מה קרה לי ביום ההוא (בהנחה שקרה משהו מעניין) כדי שאח"כ אני אקרא את זה וגם אנשים שמכירים אותי ומעניין להם לדעת מה אני ארשום על זה יקראו. אז כן, ישראבלוג מותקף ע"י פקאצות, אבל יש בלוגים כאלה גם בתפוז ו... בערך בכל מקום. אבל יש כל מיני בלוגים. יש בלוגים שאני נכנסת אליהם בקביעות וקוראת, כי אני פשוט נהנית לקרוא בהם.

LadySilkworm

New member
יש לי עדיין את הקבועים שלי.

פעם בישראבלוג היה את כל הקטע עם הפקאצות... ואז כל הקטע עם האימו, ועכשיו האופנה שם זה "להיות אנורקסית-אופנתית" שפאריס הילטון וכל מיני דוגמניות הן הם המודל לחיקוי. או: בלעכככככס. אני לא מכירה בלוגים בתפוז.. האמת שהם לא כ"כ מעניינים אותי P: אני מדברת על ישראבלוג.

אל תעזי לסלף את מה שאמרתי.

כתבתי בעצמי: "יש גרעין אנשים טובים קטן שבא באמת ובתמים לראות חברים" שיטת הצומי כדי להכיר אנשים חדשים?? את לא יכולה להבין מה אני לא אוהב בזה? מה מגעיל בזה? כשאני בא למפגש פורום כדי לפגוש חברים שלי ולהכיר אנשים חדשים אני לא הולך ומבקש מהם חיבוק, אני לא עושה שטויות.. אני מסתכל על הכל מהצד, אני לא לוקח ולא אקח חלק מזה לעולם, וכן, הרבה יותר בולט להסתכל על הוואנדליסטים, אבל לא, אני באמת מכיר אנשים שהולכים לפגוש חברים שלהם, ולא עושים דברים מפגרים כדי להכיר אנשים חדשים, ולא רושמים את המספר בלוג שלהם כדי להרגיש מגניבים. שלחו לי איזה קטע מבלוג של ילדה בת 13 שבאה למפגש כדי לראות את חברים שלה והיא העבירה על זה את הביקורת הכי אובייקטיבית בעולם, והיא פחות או יותר אומרת מה שאני אמרתי, אז אל תעזי להגיד לי שאני מגזים.

xXxHIMCRxXx

New member
אז בוא תירה בי ונגמור עם זה? ../images/Emo11.gif

אם אתה בוחר לא לעשות שטויות, אז good for you. אץה מכיר אנשים בצורה כזאת, שאתה נותן להם הרגשה שאתה בוגר ואחראי, וקבוצה אחרת של אנשים רוצים להכיר אנשים בצורה שבשבליהם פחות "משעממת", "רגילה" או אפילו "נורמלית", אז הם הולכים לבחק חיבוק, 4GS. אם זה מה שכ"כ מפריע לך בפגשי ישרא, אז זה טיפשי, ולא בוגר כמו שאתה מנסה להציג את עצמך מול אנשים חדשים. וול, בכל מקום יש כאלה ויש כאלה. כמובן שלא כולם עושים את זה! אבל עובדה, מי שכן עושה את זה זוכה לאחלה יחס. אנשים מבינים שזה הכל נעשה בצורה הומוריסטית. אנשים הולכים מפגשיראש אחרי שבסביבה שלהם, תמיד יש את מי שמציק להם שם, ובמפגשים הם יכולים להיפתח. זה מה יש. ומה הקשר בין ילדה בת 13 לכל זה בכלל?

ילדה, תפסיקי לתקוף אותי, תודה.

אין לך שום זכות לקרוא לי בוגר או לא בוגר, אני לא מנסה להציג את עצמי בשום דרך, הכל בחרת להבין ואל תעזי בכלל לתקוף אותי. לא אמרתי מעולם שזה ילדותי מדי בשבילי או כל דבר שהוא, אמרתי שאישית אני שונא את זה, לכן אני שונא מפגשי ישרא. הם רוצים להכיר אנשים בדרכים המטומטמות (לדעתי) שלהן? סבבה, אני אישית שונא את זה ולכן שיתרחקו ממני, כבר הכרתי אנשים שהיו במפגש ישרא באותו יום והם היו דווקא אחלה אנשים וזה לא היה כי הם ביקשו תשומת לב. ואמרתי כבר מה מפריע לי בהודעה הראשונה שלי, למקרה שאת סנילית, בואי אני ארענן לך את הזכרון: "פשוט אפשר לראות שאנשים באים לשם כדי לעשות ונדליזם ופוזות.." אחרי זה ציינתי גם את האלו שהולכים לבקש חיבוקים. בנוסף, אם את ממש רוצה לדעת, מפריע לי ההמוניות הזו, מפגש פורום אמור להיות אינטימי, עם חברים קרובים שלך, 20 איש זה כבר יותר מדי בשבילי כי אתה לא יכול להיות עם האנשים שיותר קרובים אלייך ותמיד יש אנשים שלא תתן להם יחס. בנוסף, השמש לא זורחת לאנשי מפגשי ישראבלוג מהתחת, יש עוד אנשים בגג לפעמים גם באותו יום, ואנשים כמוני עם שיער ארוך ובד"כ עם חולצות של להקות (ואל תתחילי לכתוב לי שלא כולם כאלו, זו פאקינג עובדה וסטיגמה שנתפסה רק בגלל מפגשים של אנשים שהולכים למפגשי ישרא!), אז אני צריך להיות מגורש מהגג עם כל הפורום שלי רק בגלל שהם קשקשו על הרצפה והם בטוחים שזה אנחנו? רק כי אנחנו באנו באותו יום וכל הישרא בלוגים עשו שטויות? גיב מי א ברייק. הקשר הוא שילדה בת 13 שהייתה במפגש כזה כתבה בבלוג שלה כמה האנשים האלו שאת מגינה עליהם שלפי מה שאת אומרת עושים את זה בשביל הצחוק, הורסים לה ולעוד מלא אנשים את האווירה של המפגש, ואני מסכים איתה לגמרי, קצת חומר למחשבה, לא יותר מזה. ותפסיקי להתחצף, אגב, ככה אני אפנה אלייך בגישה יותר בוגרת, אני כותב לך כרגיל, בלי שום תקיפה שהיא ואת מתחילה לכתוב לי שאני מגזים ושאני לא בוגר? אני לא ידיד שלך שאת יכולה לכתוב לי מה שאת רוצה, תודה מראש:)

אני מצטער על הגישה המעט תוקפנית

בהודעה האחרונה, היה לי חרא של יום ואז אני חוזר ואני רואה שאת תוקפת אותי וקוראת לי לא בוגר, זה מאוד הרגיז אותי. אני לא אומר שלא יקיימו מפגשי ישראבלוג ושכל מי שהולך לשם חרא, יש אנשים שאני מכיר ויודע שהם אחלה שהולכים לשם, פשוט הצגתי מה מפריע לי במפגשים האלו, בנוסף, אני חושב שגם את לא צריכה ישר לקפוץ ולהגן על האנשים האלו, ואולי להסתכל מצד אחר שאולי באמת יש משהו פסול בגישה הזו.

*ממשיך להציף*

אני יודע שלא הייתי לא בסדר, אני הייתי בסדר גמור אפילו, והתוקפנות הזו במקום לגמרי ואני אפילו לא צריך להתנצל, אבל לא בא לי לריב, חבל שאני אוציא את העצבים שלי, אני פשוט דואג שזה לא יקרה, עוד יחסמו אותי מהפורום

למעלה