ילדה, תפסיקי לתקוף אותי, תודה.
אין לך שום זכות לקרוא לי בוגר או לא בוגר, אני לא מנסה להציג את עצמי בשום דרך, הכל בחרת להבין ואל תעזי בכלל לתקוף אותי. לא אמרתי מעולם שזה ילדותי מדי בשבילי או כל דבר שהוא, אמרתי שאישית אני שונא את זה, לכן אני שונא מפגשי ישרא. הם רוצים להכיר אנשים בדרכים המטומטמות (לדעתי) שלהן? סבבה, אני אישית שונא את זה ולכן שיתרחקו ממני, כבר הכרתי אנשים שהיו במפגש ישרא באותו יום והם היו דווקא אחלה אנשים וזה לא היה כי הם ביקשו תשומת לב. ואמרתי כבר מה מפריע לי בהודעה הראשונה שלי, למקרה שאת סנילית, בואי אני ארענן לך את הזכרון: "פשוט אפשר לראות שאנשים באים לשם כדי לעשות ונדליזם ופוזות.." אחרי זה ציינתי גם את האלו שהולכים לבקש חיבוקים. בנוסף, אם את ממש רוצה לדעת, מפריע לי ההמוניות הזו, מפגש פורום אמור להיות אינטימי, עם חברים קרובים שלך, 20 איש זה כבר יותר מדי בשבילי כי אתה לא יכול להיות עם האנשים שיותר קרובים אלייך ותמיד יש אנשים שלא תתן להם יחס. בנוסף, השמש לא זורחת לאנשי מפגשי ישראבלוג מהתחת, יש עוד אנשים בגג לפעמים גם באותו יום, ואנשים כמוני עם שיער ארוך ובד"כ עם חולצות של להקות (ואל תתחילי לכתוב לי שלא כולם כאלו, זו פאקינג עובדה וסטיגמה שנתפסה רק בגלל מפגשים של אנשים שהולכים למפגשי ישרא!), אז
אני צריך להיות מגורש מהגג עם כל הפורום שלי רק בגלל שהם קשקשו על הרצפה והם בטוחים שזה אנחנו? רק כי אנחנו באנו באותו יום וכל הישרא בלוגים עשו שטויות? גיב מי א ברייק. הקשר הוא שילדה בת 13 שהייתה במפגש כזה כתבה בבלוג שלה כמה האנשים האלו שאת מגינה עליהם שלפי מה שאת אומרת עושים את זה בשביל הצחוק, הורסים לה ולעוד מלא אנשים את האווירה של המפגש, ואני מסכים איתה לגמרי, קצת חומר למחשבה, לא יותר מזה. ותפסיקי להתחצף, אגב, ככה אני אפנה אלייך בגישה יותר בוגרת, אני כותב לך כרגיל, בלי שום תקיפה שהיא ואת מתחילה לכתוב לי שאני מגזים ושאני לא בוגר? אני לא ידיד שלך שאת יכולה לכתוב לי מה שאת רוצה, תודה מראש