מקוויקנד *_*

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: החדשששששששששששששש
אני צריכה להזכר בשם שלו.... שיר השבוע לא של מקפליי: אממממממ אין כל כך להקת / אלבום השבוע: מקפליי
באסטד
וזהו XD קליפ השבוע: ממממ.....מקפליי פייב קולרז תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט השבוע
: משפחת סימפסון! XDD סרט פשוט ע=נ=ק משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- שאני עייפה כל הזמן
אני לא ישנה נורמאלי
שימח-ממממ לא יודעת .... ציטוט השבוע: "אני הולכת להתאבד אני כבר חוזרת" (אני לחברה שלי במסנג'ר
) מתנגן בראש / פלייליסט: ההופעה של מקפליי ברדיו הזה תמונת השבוע: איזה נוסטלגיה

../images/Emo54.gifהלוהלוהלו.

שיר השבוע של מקפליי: TCFC - גרסת ההופעה. DNY - גם גרסת ההופעה. IGY - גרסת ההופעה. נו, תסקלו אותי.
שיר השבוע לא של מקפליי: כל האלבום של PARAMORE וגם... אממ.. היי סקול מיוזיקל.
להקת / אלבום השבוע: PARAMORE. אני מאשימה אותך, סיונ! בגללך התמכרתי! ><''
קליפ השבוע: How To Save A Life - The Fray. אז מה אם זה ישן. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הממ. סופסוף ירד לי הייסקולמיוסיקל באנגלית ולא בספרדית/צרפתית, אז זה.
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עצבן: אממ... מועד ב' מזדרגג באלגוריתמים. מעניין אם אני עוברת. שימח: המפגש פורום המדהים! ^^ אני אוהבת את כולכן!
ציטוט השבוע: דו-שיח ביני לבין אחותי: היא [פותרת תשחץ]: "נוגה, מה זה 'אות'?" אני [תוכדי התכתבות נמרצת במסנ]: "תו." היא: "מה?" אני: "תו!" היא: "תף?" אני: "תו! האות ת' והאות ו' אחר כך!" שניה אחר-כך: היא: "סוג של סירה. מה זה, לעזאזל, סוג של סירה?!" אני: "אם את לא יודעת, מה הטעם לפתור את התשחץ?!" היא: "לכן יש אותך!" אני: @.@ מתנגן בראש / פלייליסט: Mandy - Westlife. זה מה שיש עכשיו באמפי. תמונת השבוע:

../images/Emo54.gifהלוהלוהלו ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: TCFC - גרסת ההופעה. DNY - גם גרסת ההופעה. IGY - גרסת ההופעה. נו, תסקלו אותי.
שיר השבוע לא של מקפליי: כל האלבום של PARAMORE וגם... אממ.. היי סקול מיוזיקל.
להקת / אלבום השבוע: PARAMORE. אני מאשימה אותך, סיונ! בגללך התמכרתי! ><''
קליפ השבוע: How To Save A Life - The Fray. אז מה אם זה ישן. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הממ. סופסוף ירד לי הייסקולמיוסיקל באנגלית ולא בספרדית/צרפתית, אז זה.
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עצבן: אממ... מועד ב' מזדרגג באלגוריתמים. מעניין אם אני עוברת. שימח: המפגש פורום המדהים! ^^ אני אוהבת את כולכן!
ציטוט השבוע: דו-שיח ביני לבין אחותי: היא [פותרת תשחץ]: "נוגה, מה זה 'אות'?" אני [תוכדי התכתבות נמרצת במסנ]: "תו." היא: "מה?" אני: "תו!" היא: "תף?" אני: "תו! האות ת' והאות ו' אחר כך!" שניה אחר-כך: היא: "סוג של סירה. מה זה, לעזאזל, סוג של סירה?!" אני: "אם את לא יודעת, מה הטעם לפתור את התשחץ?!" היא: "לכן יש אותך!" אני: @.@ מתנגן בראש / פלייליסט: Mandy - Westlife. זה מה שיש עכשיו באמפי. תמונת השבוע:
אה, וביום ראשון אני מתחילה ללמוד. וויש מי לאק. |מצליבהאצבעות|

just orr

New member
מיי מקוויקנד ^^ (הציטוטיייםםם XDD)

שיר השבוע של מקפליי: הוו. אממ. נראה לי כמעט כל השירים (עקב שיחה הזוייה בהחלט עם אורטל ומשחק הרמזים. XDD) אבל אם צריך לבחור- BW ו She Left Me... שיר השבוע לא של מקפליי: Good Charlotte - Dance Floor Anthem Take That- Reach Out להקת / אלבום השבוע: מקפליי- האלבומים JML (גמל XDDD המבין יבין.) , MITO. קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הממ... "יצאת גבר" D: "הדייט שתקע אותי" שראיתי אתמול..
"עקרות בית נואשות"- נגמרררר
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- מצאתי תיק לבצפר!!!@#$ סוף סוף D: עיצבן- עבודות לחופש. שלא התקדמתי בהן השבוע בכלל. ציטוט השבוע: אואואואוווו... לא חסר XDDD עם אורטל (צ'רלי): אורטל: חזרת ? אני: אני מקווה. אורטל: XDD -------------- אורטל: XDDD אורטל: הרגת אותי ... אני: אוי הרגתי אותי XDDDDDDDDDDג אני: הרגתי אותי כלכך XDDDDDDDג אני: אני פשוט מתפקעת מצחוק כאן XDDDDDDג אני: וה-ג' מאחרת לי לחברה >< אורטל: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ------------- אורטל: ג' זה גמל גדול לא XDDDג !! אני: גם!!! אני: אצלי זה כן, לפחות. >< אורטל: חחח אהבתי - "גם !!!" אורטל: גם בג' ..! *סתומה ><* סתם ילדה אני אוהבת אותך.
------------- עם שיר: (יש רק אחד. אבל הוא דיי שיעשע אותי.
) אני: *אני מתנצלת מראש על החירפונים. ויהיו. הרבה.* אני: פשוט תתעלמי. אני: גוד אינאאאףף פורר הררררררררררר שיר: אוקי להתעלם.. ------------- מתנגן בראש / פלייליסט: BW כלכך נדבקתיי
תמונת השבוע: עב"נ. חבל שנגמר.

Charley XD

New member
אני סתומה את סתומה !!!

וזה מזכיר לי ... "אתה מכשפה !" XDD ואני
יותר אוףףףףףףףף אמא שלי מעצבנת ... אבל היא אמרה משהו נחמד !! אני אדבר איתך במסן ...

just orr

New member
איך שכחתי?!?!?!?!!??

"אני מכשפה? אתה מכשפה!!" זה כמו... "יא פוסטמה." "אתה פוסטמה." XDDDDDD *מחרמחרמחרמחרמחרררר* אבוד לך אם לא.

just orr

New member
איך שכחתי את זה?!?!?! *חייבת להוסיף*

ל"שיר השבוע של מקפליי": The Ballad Of Paul K (Strange Version) איי איי הרגו אותי אלה. >< אהה ולסרט השבוע: "לילה מוטרף במוזיאון"

lotem levi

New member
חח גלוריה נראית מוזרר

אני שונאת אותה וטוב שהיא נשארה משותקת! ואידי
לא חבל עליה? לא. חחח אם היא תולים את סוזן/גבריאל הצחוקים בסדרה היו נגמרים D:

just orr

New member
!@##%^&^*&$#@$@

מישהי שרואה עב"נ!!! XDDD כן, גם אני שונאת את גלוריה. שונאתשונאתשונאת >< ומה שאורסון עשה לה היה מגיע לה כל כך. >< אממ... אידי לא בטוח מתה.. חח למדתי שבסדרה הזאת הכל יכול להשתנות פתאום.. אולי מישו יציל אותה או משו.. [?] איזה מזל שיש שידורים חוזרים של כל העונות DD: אני כל כך צריכה את זה ><

lilosh1212

New member
אני רואה!!!

כן... גם לי נראה שאידי לא תמות... נראה לי שקרלוס יכנס ויציל אותה או משהו... וכן... לגלורים ולאמא של אורסון בהחלט הגיע למות ככה...

lotem levi

New member
בטח...

בטח קרלוס יכנס אחרי שהוא שכח משהו בבית שלה אז הוא יכנס להביא את זה או משהו.... טוב נו, זאת רק אידי =\ (רעה שכמותי)

lilosh1212

New member
תודה!!! הולך להיות מעניין!!!

היה כתוב בראש 1 נראה לי שדיויד בקהאם ישחק בעונה הבאה בתור הומו... כאילו שכן חדש שגר עם הבן זוג שלו!!! טוב אני מקווה שאת לא מחשיבה את זה לספויילר

just orr

New member
חחחחחחחחחחחח

אני יודעת את זה XDDDDDDDDD דייויד בקהאם ורובי וויליאמס יהיו זוג!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDD
אין אין, הולך להיות ענק.

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo75.gifעונהה../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: השיר החדש
ממש אהבתי
שיר השבוע לא של מקפליי: bon jovi-only lonely להקת / אלבום השבוע: בון ג'ובי ומקפליי קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים
החיים היפים של זאק וקודי
משהו שעיצבן / שימח השבוע:המפגש פורום...היה אחלה
ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט:שירים של אשלי טיסדל
תמונת השבוע:
איזה מושלם
פוטושוט חדש

MyTearsDontFall

New member
>,<" הכלבה שלי מתה...

שיר השבוע של מקפליי: אין שיר השבוע לא של מקפליי: Bullet For My Valentine - Tears Dont Fall(Acoustic) Hoobastank - The Reason Jet - What you've done להקת / אלבום השבוע: בולט... קליפ השבוע: אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רקוויאם לחלום. משהו שעיצבן / שימח השבוע: הכלבה שלי מתה...ואני לא מפסיקה לבכות, חיבוק מישהי?
שימח...אין משהו מיוחד... ציטוט השבוע: I am sorry I can't come there with you So pack your pain in a suitcase full of lies I guess this is where we say goodbye... לזכר הכלבה המדהימה שלי
מתנגן בראש / פלייליסט: כלום. תמונת השבוע:אין.

למעלה