../images/Emo34.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif What have you done today to
make you feel PROUD?
מצעד גאווה 2008 היה אדיר! D:
מצעד הלהיטים של מקפליי: Everybody Knows One For The Radio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Somewhere Over The Rainbow - Me First And The Gimmie Gimmies (ולא, אורטל, זה לא של בלינק 182! XDDD) מלאמלאמלא שירים של הלוגודביי
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי והלוגודביי.
אלבום שחרשתן עליו: אין.
קליפ שעשה לכן את זה: אין...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית~ פרוייקט מסלול
, גוסיפ גירל, דבר עם הסוכן שלי, האוס (מתי כבר קמרון וצ'ייס יחזרו כוסעמק?!?) והמשרד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ההורים שלי וההומופוביה הדוחה שלהם. בא לי להקיא מהם. :/
משהו ששימח: מצעד הגאווה! D:
משהו שהעציב: להתכונן למתמטיקה ><
ציטוטיה: *nafשירD: says: אמרתי לליאן שהיא יכולה להיות דוגמנית כי היא גבוהה ומכוערת, אבל אז: "אה לא, את 1.80 בלי היקף 34, אז את לא יכולה." *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חברה נפלאה אני!!!! חברה: "נו, שיר, מה בתכל'ס הסיכויים שאני בהריון?" אני: "קטנים. את יודעת מה עוד קטן? העובר." כבר הבנתם שאני חברה נפלאה ותומכת, הא?
אורטל says: אה שירק, את ראית את התמונה המעוררת קנאה ? של הדוגמנים האלו ? *naf שירD: says: לא חח אורטל says: ~ איזי והארי מחליפים רוק במגרש ~ *naf שירD: says: אומגד זנות אורטל says: כל כך *naf שירD: says: הילדים שלהם יהיו מדהימים. ממש אבל. O________________O אורטל says: אני יודעת ! *naf שירD: says: כאילו יופי עוצר נשימהXD אורטל says: אני רוצה להיות ילדה שלהם *naf שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי!! אורטל says: אבל אני אוהב את אבא שלי ... זה מוזר אורטל says: כאילו פאק זה יהיה כל יום לבוא, לשבת לו על הברכיים ולנשק אותו XD *naf שירD: says: XDDDDDD איכס עליךךךךךךךךךךךך *naf שירD: says: תסביך אדיפוס נשי$#@ אורטל says: XDDDDDDDDDDDDDDD ~על התמונה שהארי ואיזי מתנשקים~ (21:03) ריתנה ניסים ונפלאות: הייתי בטוחה שזה דאגי עם הארי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ (21:26) Tal: רק עכשיו קלטתי שזה אלה איזי והארי (21:26) שירD: : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב (21:26) ריתנה ניסים ונפלאות: גם את חשבת שאלה הארי ודאגי? או רק אני? (21:26) שירD: : סתיו חשבה שזה דאגי XDDDDDDDDDDDD (21:26) Tal: הייתי בטוחה זה ג'סטין ומישהו (21:26) שירD: : ג'סטין?!? (21:27) שירD: : אומגד נכון היא דומה להומואים נשיים XDDDDDDDDDD ~כל מיני דברים שצונזרו מבקשה ככה שלא תבינוXD~ (21:15) ArielYona: לאהבה אין גיל (21:15) שירD: : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (21:15) אורטל: זה כזה קטנטנות XD (21:18) ריתנה ניסים ונפל: הוא לא יודע למצוא X סבבה? 21:18) שירD: : הוא לא יודע מה זה פונקציות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 הודעה שהייתה בפורום דגים: • לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל HotGod 17:29 | 24/08/03 זאת. בני הקטן בן ה 13 מאונן לתוך האקווריום. כבר תפסתי אותו כמה פעמים עושה זאת, האם זה יכול להזיק לדגים? האם ישנם סוגים שזה כן יזיק וכאלו שלא? אם כן מה מולץ ומה לא? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ומישהו ענה לו: • זה מזיק!!! שלומי ט17:26 | 26/08/03 הזרע יכול להכנס לנקבות ישר לתוך ה..... ואז הילד שלך יהיה אבא של דג!!!! *naf שיר. D: says: אגב, נעלמתי עכשיו כי הלכתי לחתוך ירקותXD אורטל says: ירקות ? אני בספק שיר, זה בסדר את יכולה לספר לי מה חתכת באמת. אורטל says: כולנו פה חברים שיר *naf שיר. D: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDD 2 ציטוטים מהספר ה
מדהים "אני אוהב את תמיר": 1. 'קוראים לי דני ואני הומוסקסואל. אני מתנצל על הפתיחה הזאת. בדרך כלל אני לא מציד את עצמי ככה, ואני יודע שזו לא פתיחה נכונה לחיבור. (...) חשבתי שאם אי פעם יהיה מישהו שיקרא את החיבור הזה, ושהמישהו הזה יחבב אותי, הוא עלול להתעצבן כשיתברר לו שכל הזמן הוא חשב שאני טיפוס מסוים ובעצם לא. ואני לא רוצה שאנשים שיקראו את החיבור שלי, ישאלו אחד את השני: "הגעת כבר לחלק שבו הוא מודה שהוא הומו? מי היה מאמין? בחור כל כך נחמד," כמו שאומרים על שכנים של אנשים שהמשטרה עוצרת בחשד לאונס ילדות. 2. 'אחרי שנה וחצי של מסירת חיבורים כוזבים כבר הייתי צריך להיות רגיל, אבל החיבור הזה הגדיש את הסאה. נמאס לי, נמאס לי, נמאס לי. אני רוצה לכתוב עלי, על עצמי, באמת. בלי לפחד.' אני עומדת לבכות, אז אני אעצור פה.
מתנגן בראש / בפלייליסט: All For One - HSM2 חחח תקוע לי בראש מהבוקרXD
המלצת השבוע: תקראו את הספר "אני אוהב את תמיר" - אלי להר. ספר ~מדהים~.
התמונה הכי חמה: ת"א מעולם לא נראתה יותר טוב