מקוויקנד D:

מה?? הוא בן 38??? הוא נראה יותר צעיר...

חבלל.. =/ לפחות יש את דאגיי
חעחעחעחע כזה מושלם,יהודי...חחח לינקקק כזה הורססס

Orange Sky

New member
אני יודעת הוא נראה ממש צעיר!

חחח "לפחות יש את דאגי"?! כאילו את מוציאה את וונט?XDD אני ממשיכה לאהוב אותו
!D: חחח אהה נכון דני יהודי כפרעליו
לינק הוא BB -בודי בילדר- חחח שרירן חתיכוס

דני לא יהודי! חעחעחעחעחע

התכוונתי שמייקל-וונטוורת הוא יהודי... :]] חחח BB אהבתייי ונראלך?? להוציא את וונט?? כזהה הורססססססססססססס הפרצופים שהוא עושההה גאדדדד

Orange Sky

New member
חחחח

אבל חשבתי שהוא יהודיXD ראיתי איזה ראיון..אני מדמיינת? חחחח וכן וונט יהודי איכשהו...שיהיהXD אבל רק בגלל שסבתא רבה שלו יהודייה לא אומר שהוא באמת מחשיב את עצמו יהודיXDD אני יודעתD: המבט שלו...
*נמסהXD*

ZivMusic

New member
שלי ~___~

מצעד הלהיטים של מקפליי: unsaid things not alone כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל מיני שירים מוזרים שהיו בחתונה שבוע שעבר XD הלהקה המגניבה של השבוע: מק
אלבום שחרשתן עליו: ^ קליפ שעשה לכן את זה: אין >< תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: קלוברפילד
- יהיה כאלו שיגידו שהסרט הזה פשוט גאוני ויהיו כאלה שיגידו שהוא גאוני. אני מאלה שחושבים שהוא פשוט גאוני XDD ובואו איתי לכלא ~סרט קורע~
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורההההה לגאוגרפיייה ~כמו כל שבוע~
אבל הפעם זה מוצדק ב-י-ו-ת-ר.
משהו ששימח: יצאנו לשבועות ^^ חחח משהו שהעציב:--- ציטוטיה: אוקי השבוע ישלי המוןהמון !! טוב אולי לא המון אבל מספיק חח ~יום עם רמיזות מיניותXD~ "דיי לפתוח אותי!!" "יוסי, לי תביא ביד" *אמא שלי במקלחת קוראת לאחשלי הקטן* אמא: "תומר חמוד בוא רגע אלי" תומר: *בא* "מה?" אמא: "אתה יכול להביא לי מגבת גדולה מהארון?" תומר: *פותח את הארון* "כזאת?" אמא: "כן מותק, אתה יכול להביא לי?" תומר: "לא!" XDDDDDDDDD ------------------------ "סיבוב זה ישר או ישרה?" "איך סיבוב יכול להיות ישר?" XD ------------------------- "הלוואי שיכולתי לחזור בזמן, כי אז הייתי חוזר ללפני שאמרתי את זה ויודע לא להגיד את זה" חחחחחחח -------------------- המורה: "אתם מכירים את ההרגשה הזאת שאתם מנסים להגיד משהו...וו.....לא כלכך יוצא לכם.....וכל המילים שלכם מתבלבלות...ואתם מנסים...כאילו אתם מנסים להסביר...וכאילו ...ואז...כאילו...לא...כאילו....כולם מבינים..וכאילו" [גאאאאאד] כולם: "לאאאאאאאאאא" XD ---------------------- המורה להיסטוריה: "אתם צריכים לקרוא את הכותרות שצבועות בסגול" ילד: "הסגור הבהיר או הסגול הכהה ? " המורה: "לא יודעת! אני עיוורת צבעים!" חחחחחחח מתנגן בראש / בפלייליסט: יאעו זה היו הראשון בחיים שלי שאני לא מזמזמת כלום XDD המלצת השבוע: מדליקדת - כי זה מדליק ביותר ^^
לראות קלוברפילד. ו...לא לאכול יותר מידי שוקולד . זה לא טוב. מנסיון חיים. התמונה הכי חמה: הסקסי מקלוברפילד

sweet shir

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif What have you done today to

make you feel PROUD?
מצעד גאווה 2008 היה אדיר! D:
מצעד הלהיטים של מקפליי: Everybody Knows One For The Radio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Somewhere Over The Rainbow - Me First And The Gimmie Gimmies (ולא, אורטל, זה לא של בלינק 182! XDDD) מלאמלאמלא שירים של הלוגודביי :)
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי והלוגודביי.
אלבום שחרשתן עליו: אין.
קליפ שעשה לכן את זה: אין...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית~ פרוייקט מסלול
, גוסיפ גירל, דבר עם הסוכן שלי, האוס (מתי כבר קמרון וצ'ייס יחזרו כוסעמק?!?) והמשרד:)
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ההורים שלי וההומופוביה הדוחה שלהם. בא לי להקיא מהם. :/
משהו ששימח: מצעד הגאווה! D:
משהו שהעציב: להתכונן למתמטיקה ><
ציטוטיה: *nafשירD: says: אמרתי לליאן שהיא יכולה להיות דוגמנית כי היא גבוהה ומכוערת, אבל אז: "אה לא, את 1.80 בלי היקף 34, אז את לא יכולה." *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חברה נפלאה אני!!!! חברה: "נו, שיר, מה בתכל'ס הסיכויים שאני בהריון?" אני: "קטנים. את יודעת מה עוד קטן? העובר." כבר הבנתם שאני חברה נפלאה ותומכת, הא?
אורטל says: אה שירק, את ראית את התמונה המעוררת קנאה ? של הדוגמנים האלו ? *naf שירD: says: לא חח אורטל says: ~ איזי והארי מחליפים רוק במגרש ~ *naf שירD: says: אומגד זנות אורטל says: כל כך *naf שירD: says: הילדים שלהם יהיו מדהימים. ממש אבל. O________________O אורטל says: אני יודעת ! *naf שירD: says: כאילו יופי עוצר נשימהXD אורטל says: אני רוצה להיות ילדה שלהם *naf שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי!! אורטל says: אבל אני אוהב את אבא שלי ... זה מוזר אורטל says: כאילו פאק זה יהיה כל יום לבוא, לשבת לו על הברכיים ולנשק אותו XD *naf שירD: says: XDDDDDD איכס עליךךךךךךךךךךךך *naf שירD: says: תסביך אדיפוס נשי$#@ אורטל says: XDDDDDDDDDDDDDDD ~על התמונה שהארי ואיזי מתנשקים~ (21:03) ריתנה ניסים ונפלאות: הייתי בטוחה שזה דאגי עם הארי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ (21:26) Tal: רק עכשיו קלטתי שזה אלה איזי והארי (21:26) שירD: : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב (21:26) ריתנה ניסים ונפלאות: גם את חשבת שאלה הארי ודאגי? או רק אני? (21:26) שירD: : סתיו חשבה שזה דאגי XDDDDDDDDDDDD (21:26) Tal: הייתי בטוחה זה ג'סטין ומישהו (21:26) שירD: : ג'סטין?!? (21:27) שירD: : אומגד נכון היא דומה להומואים נשיים XDDDDDDDDDD ~כל מיני דברים שצונזרו מבקשה ככה שלא תבינוXD~ (21:15) ArielYona: לאהבה אין גיל (21:15) שירD: : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (21:15) אורטל: זה כזה קטנטנות XD (21:18) ריתנה ניסים ונפל: הוא לא יודע למצוא X סבבה? 21:18) שירD: : הוא לא יודע מה זה פונקציות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 הודעה שהייתה בפורום דגים: • לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל HotGod 17:29 | 24/08/03 זאת. בני הקטן בן ה 13 מאונן לתוך האקווריום. כבר תפסתי אותו כמה פעמים עושה זאת, האם זה יכול להזיק לדגים? האם ישנם סוגים שזה כן יזיק וכאלו שלא? אם כן מה מולץ ומה לא? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ומישהו ענה לו: • זה מזיק!!! שלומי ט17:26 | 26/08/03 הזרע יכול להכנס לנקבות ישר לתוך ה..... ואז הילד שלך יהיה אבא של דג!!!! *naf שיר. D: says: אגב, נעלמתי עכשיו כי הלכתי לחתוך ירקותXD אורטל says: ירקות ? אני בספק שיר, זה בסדר את יכולה לספר לי מה חתכת באמת. אורטל says: כולנו פה חברים שיר *naf שיר. D: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDD 2 ציטוטים מהספר המדהים "אני אוהב את תמיר": 1. 'קוראים לי דני ואני הומוסקסואל. אני מתנצל על הפתיחה הזאת. בדרך כלל אני לא מציד את עצמי ככה, ואני יודע שזו לא פתיחה נכונה לחיבור. (...) חשבתי שאם אי פעם יהיה מישהו שיקרא את החיבור הזה, ושהמישהו הזה יחבב אותי, הוא עלול להתעצבן כשיתברר לו שכל הזמן הוא חשב שאני טיפוס מסוים ובעצם לא. ואני לא רוצה שאנשים שיקראו את החיבור שלי, ישאלו אחד את השני: "הגעת כבר לחלק שבו הוא מודה שהוא הומו? מי היה מאמין? בחור כל כך נחמד," כמו שאומרים על שכנים של אנשים שהמשטרה עוצרת בחשד לאונס ילדות. 2. 'אחרי שנה וחצי של מסירת חיבורים כוזבים כבר הייתי צריך להיות רגיל, אבל החיבור הזה הגדיש את הסאה. נמאס לי, נמאס לי, נמאס לי. אני רוצה לכתוב עלי, על עצמי, באמת. בלי לפחד.' אני עומדת לבכות, אז אני אעצור פה.
מתנגן בראש / בפלייליסט: All For One - HSM2 חחח תקוע לי בראש מהבוקרXD
המלצת השבוע: תקראו את הספר "אני אוהב את תמיר" - אלי להר. ספר ~מדהים~.
התמונה הכי חמה: ת"א מעולם לא נראתה יותר טוב :)

sweet shir

New member
שלמות על מקל ../images/Emo23.gif

הם קצת הורסים את האווירה הגאה של המקווי, אבל לא נורא.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואוו שמחה שנהנית DD::

גםאני שאלתי את אבא שלי כבדרך אגב כזה אם אפשר ללכת והוא צחק לי בפרצוף. קקה עליון איזה ציטוטים יפים אני חייבת לקרואא וכל השאר קורעים מצחוקXDDDDD שוב, שמחה שנהנית333>

sweet shir

New member
תודה (:)

מה את שמה על אבא שלך? מה את מבקשת ממנו רשות בכלל? XD "אמא, אני הולכת למצעד הגאווה." "טוב, תזהרי שלא ילקקו אותך." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה חוש ההומור של אמא שלי.
נכון? זה מהמם.
ספר חובה!! לאביו מותק33333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDD

הוא מעצבן כזה אוף
לאביו טו3>

sweet shir

New member
שנה הבאה תלכי בלי שהוא ידע חחחחחחחחחחח

אני מדרדרת אותך לחיי פשע P: 333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנהה זה קטנטן עליי

כבר פילחתי וופל מסופר שכחת?XDDDDDDDD

Orange Sky

New member
האפי פריידD:

אני שמחה שנהנת במצעד!!D: over the rainbow שיר יפה*_____* יש לו גירסא יחד עם wonderful life, את מכירה? חח *צריכה לראות האוס בדחיפות* חחחחחחחחחח הציטוט על הדגים הרג אותיXDDDDDDDDDDDDDDDD והקטע עם ההריון של ליאן
חחח ועם האבא הדוגמןXD אכן איכסססXD חחחחח כולם חשבו שאיזי זה בחור?? חחח אני ראיתי שזה בחורהD: (וזה ממש לא דומה לג'סטין!! צבע שער אחר לגמרי חחח) אני אוהב את תמיר-את יודעת את דעתי, ספר ממש יפה, אבל יש בו דברים שאני לא אוהבת...אבל בתכלס עלילה מדהימה.
D:

sweet shir

New member
יו, לא הגבתי לך? ../images/Emo12.gif הייתי בטוחה שהגבתי OO"

אם זה סתם לא מראה לי את ההודעה אני אתעצבן >< חחחחחחחח אני מכירה כי קראתי בבלוג שלך על זה, אבל לא נראה לי שמעתי P: וכן, זה שיר ממש יפה :) חחחחחחחחחחחח זה לא ההריון של ליאן, של חברה אחרת XD (אני מממממש בטוחה שהגבתי לזה כבר O_O) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסתבר שהיא נראית כמו בחור גיי D: באסוש לה.
3>

למעלה