מקוויקנד D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזה מגניב שהלכתן

הלוואי והייתי יכולה ללכת

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די אני מתה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "הילד שלך יהיה אבא של דג!!!!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב להירגע... אהבתי את הציטוטים
"אני אוהב את תמיר" נשמע יפה. אני אחפש אותו אולי בחופש, אם אני לא אשכח ^^ ומהההההההההה? קמרון וצ'ייס לא ביחד?!?!?!?!?!?!?!?! מה הפסדתי? ><

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח כן זה קורעXDDDD

דרור נראה לי קונה, אז תוכלי לקחת ממנה D: לא חחחחחחחחחחח הם פשוט לא עובדים עם האוס במחלקה. וזה מחרפן. $%#@$%#@%#@$

just orr

New member
הוווווו כמה נחמד אני אוכל לגנוב לה D:

אהההה חחח הבנתי. כן באמת הראו אותם פחות וזה.. חבל, דווקא פורמן הכי מעצבן אותי XDDDD

sweet shir

New member
חח דוגרי, פורמן מציק.

אופ, נמאס לי מהאוס עם הרופאים החדשים. ><"

just orr

New member
כן הם כאלה כאפות כולם ><

רק 13 בסדר. לאדעת למה אני אוהבת אותה XD

sweet shir

New member
אני לא אוהבת אף אחד ;;

אהבתי רק את החתיך (כי הוא חתיך) שפרץ לבית של מישהו, אבל העיפו אותו על הפרק הראשון. או השני. XD

sweet shir

New member
../images/Emo34.gif ועוד משהו ש~ממש~ שימח אותי!!!

התחילו פאקינג לשדר את הכי גאים שיש %#@%#@$%#@$#@$#@$#@#@ באקסטרה הוט $#@%#@%#@%#@%#@$% ראיתי אתמול @#%#@%#@$ בטלויזיה #@%#@%#@%#@% |אושר גדול מאוד| הרגליים החמודות של ג'סטין, שהן מתכווצות. במסך. טלויזיה. הוווו שלמות.
~אני לעולם לא אפסיק להתלהב מזהXD~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ורק עכשיו ראיתי את ההודעה../images/Emo122.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDDD הציטוטים

לייק דה. BTW, התחיל הג"ש בהוט! אתמול קלטתי את הפרק הראשון באקסטרה-הוט והייתי בשוק. וכמובן שהפסדתי ><" אני מקווה שיהיה שידור חוזר, יהיה נחמד להיזכר בזה :]]

sweet shir

New member
אני יודעתD: ראי הודעה מעליך חחחח P:

אין שידורים חוזרים. >: להיזכר? ראית את זה פעם? חחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכן, כשזה עוד היה משודר בהוט3

לפני שנים רבות כשהייתי ילדה רק בת 13 בערך XDD נראלי שהספקתי לראות רק את ה-2 עונות הראשונות עד שהם החליטו להוריד אותה בלי הודעה מוקדמת. כמה עונות יש..?

sweet shir

New member
באיזה כיתה היית? ../images/Emo12.gif משום מה הייתי בטוחה שזה

שודר שהייתי בכיתה ב'. XD כן, כי הוט (או שאז זה היה ערוצי זהב? XD) רכשו רק את 2 העונות הראשונות, ויס רכשו את עונה 3-5. (יש רק 5 עונות) ממליצה לך להשלים, אלו העונות הכי טובות ^___^ עונה שלישית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ז'-ח'... משהו כזה

בתקווה שהפעם זה באמת יחזיק מעמד ואני אוכל לראות את הכל, יכול להיות נחמד

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הרג אותי!!!! הודעה שהייתה בפורום דגים: • לא נעים לי לשאול אבל אני אנסה בכל HotGod 17:29 | 24/08/03 זאת. בני הקטן בן ה 13 מאונן לתוך האקווריום. כבר תפסתי אותו כמה פעמים עושה זאת, האם זה יכול להזיק לדגים? האם ישנם סוגים שזה כן יזיק וכאלו שלא? אם כן מה מולץ ומה לא? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ומישהו ענה לו: • זה מזיק!!! שלומי ט17:26 | 26/08/03 הזרע יכול להכנס לנקבות ישר לתוך ה..... ואז הילד שלך יהיה אבא של דג!!!! XDDDDDDDDDDDDDD גאדדדד הורגגגג בריצפהההה!!

LosingMyself

New member
אוי מיי פאקינג גאד .

XDDDDD
ומי שעונה לה !!! יואו, הרגת אותי עכשיו. ~נרגעת~ לא מצליחה XDDD חחח אנשים הזויים יש בעולם

למעלה