מרגישה צורך לפרוק

• פותח הנושא JBR
  • פורסם בתאריך

JBR

New member
../images/Emo13.gif

טוב לי כרגע עם ה- לא יוצאת עם א"א - שלי. יותר חשוב לי ללמוד להיות לבד מלצבור נסיון (לזה יהיה לי מספיק זמן)!

cheshire9

New member
בזה את צודקת

אני לא ממש יודע להיות לבד וזה פאק שלי. בגלל זה ממהר תמיד למערכות זוגיות - למרות שהיו לי תקופות של חודשים בלי אף אחת - אבל באותן תקופות תמיד חיפשתי, לא הייתי פאסיבי..... אולי עניין של אופי. דווקא במקרה שלך אבל נדמה לי שהיית בגיל צעיר בכמה מערכות רציניות - ולא יזיק לך לפתוח את הראש וקצת להשתובב - מתוך מטרה מוצהרת לא להכנס שוב לזוגיות אלא לחוות ולהנות. בכל מקרה אני הרי השרליל הרשמי של הפורום ונדמה לי שרוב הנשים הצעירות פה צריכות קצת יותר לבלות ולהנות וקצת פחות למלא את הראש בשאלות קשות .... יהיה לכן זמן לזוגיות רצינית בגיל מבוגר יותר.

JBR

New member
...

אני משתובבת ונהנת בדרך שלי... :) והצורך שלי להיות לבד הוא כ"כ עמוק שכלום לא ישנה את זה (והיו שניסו ועדיין מנסים...).

טל קר

New member
זה מאוד עדין, וגם תלוי בשיטה

כלומר אם מטפל מדבר ואת חושבת 'אלוהים אדירים לא שוב הממבו ג'מבו הפרוידאני הזה' יש בעיה P: אם את עושה פרצופים וחשה התנגדות פנימית בנוגע למה שהוא אומר - חשוב לבחון לבד או איתו אם הפרצוף זה בגלל שהוא מפספס אותך או דווקא בגלל שהוא לא פיספס אבל המסקנה לא נעימה. כלומר אם את באה בשמחה כדאי לבדוק למה, וגם אם את באה שלא בשמחה כדאי לבדוק למה. בכל אופן מטפל טוב זה מישהו שיגרום לך להרגיש שאת בידיים טובות, זה לא החבר הכי טוב, זה מישהו שאפשר לסמוך עליו. צריך גם לברר ביחד עם המטפל מה מטרות הטיפול, ובחלק מהגישות שואלים - איך נרגיש שחלה התקדמות?

JBR

New member
את השניה בשרשור שמזכירה את

המילה "שיטה". מזה אומר?

magenta73

New member
יש כמה תיאוריות אישיות

בפסיכולוגיה ומתוכן יש כמה גישות ושיטות טיפול. יש כאלה שגם משלבים. נגיד פסיכואנליטיקה הולכת יותר על גילאים צעירים ועל הקשר עם ההורים שלך, הגישה הקוגנטיבית הולכת יותר על דפוסי והרגלי חשיבה, וכו'...(וזה על רגל אחת, מה רגל? אצבע... מה אצבע? ציפורן. שלא יאשימו אותי שוב בסילוף וכו')...

למעלה