מר שללאשוילי הוא מורה לריקוד בבית ספר ומואשם במגע חשוד עם תלמידותיו, אבל, זה לא מה שמענין

certified.woke

Well-known member
החברות ששכרו אותו, כ"א בתורה.
אף חברה לא הרויחה משהו משכירת "שרותיו".
הוא רק "גילה" להן היכן לא לחפש, וזאת יכלת אתה לעשות עבורן בהצלחה זהה.

בראיון ב- 2008 לכתב העת Magische Welt (גרמנית "עולם הקסם") אמר גלר:
זה לא הפריע לו לטעון לפני ארבע שנים כי חילץ את אנית המכולות הענקית שנתקעה בסואץ בכח מחשבתו.
סתם שרלטן שקרן מאחז עיני פתאים.
הטריקים שלו כשלו בכל מבחן מבוקר...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אף חברה לא הרויחה משהו משכירת "שרותיו".
הוא רק "גילה" להן היכן לא לחפש, וזאת יכלת אתה לעשות עבורן בהצלחה זהה.

בראיון ב- 2008 לכתב העת Magische Welt (גרמנית "עולם הקסם") אמר גלר:
זה לא הפריע לו לטעון לפני ארבע שנים כי חילץ את אנית המכולות הענקית שנתקעה בסואץ בכח מחשבתו.
סתם שרלטן שקרן מאחז עיני פתאים.
הטריקים שלו כשלו בכל מבחן מבוקר...
שוב, איך אתה יודע?
אפשר לראות שהם התעשרו, איך אתה יודע, מה גרם לכך?

certified.woke

Well-known member
שוב, איך אתה יודע?
אפשר לראות שהם התעשרו, איך אתה יודע, מה גרם לכך?
אין שום ראיה שגילה אי-פעם משהו.
הרי הודה בפני מראיין מ"עולם הקסם" כי אינו בעל יכולות פאראנורמליות.
הוא שרלטן...וקהלו הפוטנציאלי הוא פתאים כמוך...אינך בודד, אתה ב"חברה טובה"...רוב האנושות כזו.

חלק מן האשמה של טפוח "יכולות" גלר רובץ על העתונות, למשל כאשר עתונות מדווחת מפי גלר כי הזיז את אנית המכולות שנתקעה בסואץ וחלץ אותה.
גם אם העתונות מדווחת זאת "בקריצה" - האנושות הפתאית אינה תופשת את ה"קריצה" ומקבלת זאת כאמת.
אגב, מה אתך? האם אתה מקבל שחילץ את האניה בכחו הפאראנורמלי?

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אין שום ראיה שגילה אי-פעם משהו.
הרי הודה בפני מראיין מ"עולם הקסם" כי אינו בעל יכולות פאראנורמליות.
הוא שרלטן...וקהלו הפוטנציאלי הוא פתאים כמוך...אינך בודד, אתה ב"חברה טובה"...רוב האנושות כזו.

חלק מן האשמה של טפוח "יכולות" גלר רובץ על העתונות, למשל כאשר עתונות מדווחת מפי גלר כי הזיז את אנית המכולות שנתקעה בסואץ וחלץ אותה.
גם אם העתונות מדווחת זאת "בקריצה" - האנושות הפתאית אינה תופשת את ה"קריצה" ומקבלת זאת כאמת.
אגב, מה אתך? האם אתה מקבל שחילץ את האניה בכחו הפאראנורמלי?
הוא גם טען שיירט או הזיז טילים ממסלולם, אז מה?
אני מתמקד בזה שהחברות שלקחה את שורותיו התעשרו, מה גרם לזה, קטונתי מלדעת, שמח שאתה חכם ויודע הכול, גם מה שקורה מאחורי הקלעים.

certified.woke

Well-known member
הוא גם טען שיירט או הזיז טילים ממסלולם, אז מה?
אני מתמקד בזה שהחברות שלקחה את שורותיו התעשרו, מה גרם לזה, קטונתי מלדעת, שמח שאתה חכם ויודע הכול, גם מה שקורה מאחורי הקלעים.
מנין לך שתרם משהו לעשרן?
חברות גדולות מגוונות פעילויות, חלק מפעילותן עשוי להפסיד, חלק אחר - להרויח.
לא ידוע על הוכחות חד-משמעיות כי גלר אכן איתר נפט בכוחותיו המיוחדים.
האיש הודה שעבד על כולם...

דיברגנט חדש

Well-known member
מנין לך שתרם משהו לעשרן?
חברות גדולות מגוונות פעילויות, חלק מפעילותן עשוי להפסיד, חלק אחר - להרויח.
לא ידוע על הוכחות חד-משמעיות כי גלר אכן איתר נפט בכוחותיו המיוחדים.
האיש הודה שעבד על כולם...
שוב, עוד לא הפנמת, מצידי שהחברות שלקחו את שורותיו הרוויחו בגלל פלסבו, הסיבה לא משנה אלא התוצאה :)

certified.woke

Well-known member
עשוי, אולם כאן החברות שלקחו אותו ללא יוצא מן הכלל הרוויחו, האם זו מקריות?
הצג נא דוח"חות רווח והפסד לחברות שלטענתך הרויחו משהו.
ככל הידוע - המרויח היחיד מ"כישורי" אורי גלר הוא אורי גלר עצמו...וזה רק הודות לפתאיות ההמון.
אילו ניתן ההמון בשכל, בהשכלה, בספקנות, בחשיבה בקורתית - היה גלר נאלץ להשתכר למחיתו באופן אחר...

דיברגנט חדש

Well-known member
הצג נא דוח"חות רווח והפסד לחברות שלטענתך הרויחו משהו.
ככל הידוע - המרויח היחיד מ"כישורי" אורי גלר הוא אורי גלר עצמו...וזה רק הודות לפתאיות ההמון.
אילו ניתן ההמון בשכל, בהשכלה, בספקנות, בחשיבה בקורתית - היה גלר נאלץ להשתכר למחיתו באופן אחר...
לא מכיר את המילה דוח"חות :)
חברה לא מחזיקה עובד שלא מועיל לה להתעשרותה וכראיה הוא נתן להם את שורותיו במשך תקופה מכובדת של זמן.

certified.woke

Well-known member
דווקא לא רק הוא, אלא גם החברות שהשתמשו בשורותיו כפי שהסברתי לך רבות בתגובות קודמות שלי בענף זה.
לא!
לא הצגת הוכחות כלשהן.
ההסכמה היחידה הקיימת בינינו היא אחת - גלר התעשר מ"כשורי" גלר.
אני טוען כי הוא היחיד שהתעשר.
אתה טוען בלא ראיות כי נוספים התעשרו.

ויקיפדיה גורס לא ידוע על הוכחות חד-משמעיות כי גלר אכן איתר נפט ב"כוחותיו המיוחדים".

בראיון ב- 2008 לכתב העת Magische Welt (גרמנית, "עולם הקסם") אמר גלר:
I’ll no longer say that I have supernatural powers. I am an entertainer. I want to do a good show. My entire character has changed
והודאת בעל דין כמאה עדים דמי (גיטין מ ב)...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
לא!
לא הצגת הוכחות כלשהן.
ההסכמה היחידה הקיימת בינינו היא אחת - גלר התעשר מ"כשורי" גלר.
אני טוען כי הוא היחיד שהתעשר.
אתה טוען בלא ראיות כי נוספים התעשרו.

ויקיפדיה גורס לא ידוע על הוכחות חד-משמעיות כי גלר אכן איתר נפט ב"כוחותיו המיוחדים"...
הסברתי לך ואסביר, שוב, הפעם לאט, שחברה שעובד בה או נותן שירותים בה לא מניב את פירותיו, מפסיקה את העסקתו וזה לא קרה במקרה שלו, כך שהמסקנה ...

certified.woke

Well-known member
הסברתי לך ואסביר, שוב, הפעם לאט, שחברה שעובד בה או נותן שירותים בה לא מניב את פירותיו, מפסיקה את העסקתו וזה לא קרה במקרה שלו, כך שהמסקנה ...
קרא בעיון את הודעתי שקדמה מיידית לזו שלך...מצורפות ציטטות והודאה של גלר עצמו, "מפי הסוס עצמו", כמו שאומרים...מה עוד נחוץ?!

יודע מה?
אפשר גם לשאול את צאן הקדושים כאן בפורומנו, מי משנינו משכנע לדעתם יותר...האם תקבל את דין הצאן?
אני סבור כי ה"מומחה לקנונית הסדר העולמי" כאן אצלנו יצדד בך, מפני שהוא "רוחני", גדוש רוח הבל ועיוועים, ונכון לאמץ טענות בתחום הפאראנורמל, אולם רבים אחרים יהיו לבטח ספקנים...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
קרא בעיון את הודעתי שקדמה מיידית לזו שלך...מצורפות ציטטות והודאה של גלר עצמו, "מפי הסוס עצמו", כמו שאומרים...מה עוד נחוץ?!

יודע מה?
אפשר גם לשאול את צאן הקדושים כאן בפורומנו, מי משנינו משכנע לדעתם יותר...האם תקבל את דין הצאן?
אני סבור כי ה"מומחה לקנונית הסדר העולמי" כאן אצלנו יצדד בך, מפני שהוא "רוחני", גדוש רוח הבל ועיוועים, ונכון לאמץ טענות בתחום הפאראנורמל, אולם רבים אחרים יהיו לבטח ספקנים...
אקבל, למעט מוגבי.

certified.woke

Well-known member
אקבל, למעט מוגבי.
לא זכור לי למי כוונתך, אך זו איננה רשימת מושבעים בה הסניגוריה רשאית לפסול מועמדים שהיא חוששת שיש להם דעות קדומות...עם זאת, הבה נלך על זה.
אני פוסל את המומחה לקנונית הסדר העולמי...

נערך לאחרונה ב:

אביב 2019

Well-known member
הואיל ומר שללאשוילי(בן 29) מאשדוד,
הפך משום מה,לאגדה בפורום הזה.
אני מוסיף את השנקל שלי.הקפצה.

למעלה