משאל בלוגרים - המהפיכה

חדשוטק

New member
את מניחה נכון

אבל מאחר והבלוגיה החדשה מתעכבת (ראי למעלה, בקטע בו בצלאל נכנס לעניינים), לא יזיק אם בינתיים נמתח קצת את הקיים...

siv30

New member
טוב

הערה על העיצוב, יש אנשים כמותי, שסובלים מהפרעות קשב וריכוז קשות בנוסף לדיסלקציה. אני אוהבת שדברים עומדים במקומם ולא זזים כמו המרובע של הטוויטר. ככלל, עיצובים נקיים, עם מינימום דברים שקופצים בעיניים או זזים (לדוגמא הפופאפ הזה קיים בוורדפרס ובבלוגלי כשיש תמונה או קישור למקור שונה וזה ממש מוציא מהדעת) אני יודעת שאני חריגה בנוף של האנשים שיענו לך כאן, ועדין כן, המאמץ שלך ראוי להערכה.

מצאתי בלוג שתואם את כל ההעדפות שלך

עיצוב נקי
מינימום דברים קופצים או זזים קישור

האינטרס הוא אחר

אני לא נוהג לדחוף את הבלוג שלי ככה, אלא רק במקרים חריגים שבהם אני סבור שהבלוג מוחרם.

wranger

New member
אה, להיפך! בטח שיש אופק!

הרי האופק הוא קו שאי אפשר להגיע אליו.
וחוצמזה, אם אין אופק לבלוגיה החדשה, זה לא אומר שכולנו צריכים לשבת ולחכות עד שתהיה בלוגיה חדשה. אם אפשר בינתיים לשפר את הקיים בעצמנו, אז למה לא?

siv30

New member
כמו ה"אופק" של מערכת החינוך?

לשפר בעצמנו? אם הייתי רוצה לשפר בעצמי הייתי מקימה לי בלוג עצמאי. אבל אני עצלה ואוהבת שעושים בשבילי, לכן אני גם משלמת מחיר ומוכנה לאכול את כל החרא שמאכילים אותי כאן ועוד לא עזבתי. אבל כן, יש מצב שמליארד זבובים טועים ויום אחד כשתגמר לי הסבלנות למה שקורה כאן אני גם אאסוף את בלוגי ואמשיך למקום טוב יותר.

לשונאי10

New member
בהצלחה רבה עם השדרוג

מצפה ל 22/11 ולשאלתך - סרגל כזה עדיף למעלה, לא? אגב, גם לי קוראים יאיר, יאיר.

חדשוטק

New member
נעים מאוד (-:

(מה, אין איזה תחליף-סמיילי של לחיצת יד? תפוז!!!) בקשר למה עדיף - מסתמן פה שוויון בין למטה ללמעלה. העלילה מסתבכת...

לשונאי10

New member
לא יודע מי זה "אנחנו"

אבל המילה הרשמית בעברית לסמיילי היא פרצופון, לא רגשון. כך קבעה האקדמיה ללשון העברית.

Bezalel P

New member
אנחנו בתפוז

אני לא יודע אם האקדמיה התייחסה לנושא הספציפי הזה, אבל פרצופון המביע רגש (אמוטיקון בלעז) קיבל את הכינוי התואם בעברית - רגשון.

למעלה