משאל בלוגרים - המהפיכה

לשונאי10

New member
"יולי השחור"? מה קרה ביולי השחור?

ולמה ששינוי כזה קטן (הוספת יו"ד) יגרום לתקלות עצומות?

seymore butts

New member
בחודש יולי האחרון צץ פתאום באג חמור

הרבה בלוגרים, בתוכם אני, לא הצליחו לבצע שמירה לרשומות. אם תשים לב כשאתה שומר היום רשומה מתחיל לרוץ מונה שניות. זה אחד הדברים שנוספו במהלך עבודת ה-debug, ונשאר עד היום לזכרם של אותם ימים נוראים. הבאג נעלם בפתאומיות כמו שהופיע. עד היום אף אחד לא יודע איך ולמה הוא צץ וגם לא מה גרם לו להיעלם. ממש כמו מחלת ה-SARS בזמנו אם אתה זוכר. לך תדע - אולי תוספת ה-י' תגרום לשד הזה לצאת שוב מהבקבוק...

לשונאי10

New member
../images/Emo6.gif לא ידעתי

ש"זה" יכול "להרגיש" ההרגשה הייתה כאילו הכניסו לנו איזו אות.

לשונאי10

New member
תודה

רשומה בעניין עשויה להיות רעיון טוב, אלא שהיא לא הכרחית, מספיק להיכנס לאתר שלי (בן־חור עריכת לשון) לעמוד של "טעויות נפוצות" ולקרוא בין היתר על הטעות של "איך זה מרגיש", "זה מרגיש לי".

לשונאי10

New member
אלא שסיימור טוען

שאם נוסיף יו"ד ויהיה כתוב הבלוגייה (כמו שצריך לפי כללי הכתיב חסר הניקוד) במקום הבלוגיה - הדבר עלול לעורר תקלות למיניהן. ומה אתה אומר?

Bezalel P

New member
אני אומר שאי אפשר לדעת

הבלוגיה הזאת לא מפסיקה להפתיע. אני חושב שאפשר להניח שבלוגייה חדשה תביא עימה שלל תקלות חדשות ומעניינות, אבל קשה לומר בשלב זה אם יהיה לכך קשר ליו"ד.

seymore butts

New member
אני מוכן להתערב איתך שתהיינה

כמו שיש בכל מוצר חדש/ משודרג. נקווה רק שהן לא תהיינה קריטיות כמו חוסר יכולת לשמור רשומות.

goldy

New member
מה דעתך על בלוגיה בקוד פתוח?

תיקון התקלות יהיה בחינם ובמיידי.

goldy

New member
"מותר לתקן תמורת קרדיט, אסור להפיץ"

זה נקרא זכויות יוצרים חלקיות. נ.ב גוגל מלא ב"למה לינוקס טובה יותר מחלונות". יותר זול לפרסם קישור לתוצאות החיפוש ושכווץ בtinyurl.com

seymore butts

New member
יש אמרה ידועה שמשתמשים בה בעולם הטכנולוגי

If it's working - don't fix it !!! וזה נכון אפילו שמדובר רק בהוספה של יו"ד.

למעלה