משאל בלוגרים - המהפיכה

דנטל

New member
במקרה שלו סימור, למרות איך שזה כתוב

סי מור באטס
(_;_)

seymore butts

New member
כשזה שם לועזי אני בודק במקורות

ובסרטיו קוראים לו בפירוש - סִימוֹר.

לשונאי10

New member
סליחה על הבורות

סרטיו של מי? seymore הוא שם פרטי של דמות בסרט? ואם כן - כך זה מאוית, ב־e ו־y? בכל מקרה, לפי הכתיב יש y ולכן יש להגות סיימור, לא?

seymore butts

New member
מדובר בסה"כ באחד מגדולי הקולנוענים של דורנו

כתבתי עליו בבלוג שלי. בבקשה קישור. זה מאוית כמו שכתבת, אבל הוגים סִימוֹר, לפחות באמריקה. לך תבין את הגויים האלה.

לשונאי10

New member
גם אני לא הצלחתי לשמור רשומות, אגב,

לא קישרתי את זה לאיזו תקלה חמורה או משהו...

seymore butts

New member
כנראה שאז עוד לא כל כך היית בפורום הזה

אם היית מגיע היית טובע בים של דמעות.

אתה טועה ומטעה!

הבטיחו שבאוקטובר 2018 תושק מערכת הבלוגים החדשה, אז בוא נדייק. המערכת תכלול תכונות מלהיבות, וב-2018 אתה תבין למה היה שווה לחכות כל כך הרבה שנים.

wranger

New member
סלח לי על בורותי,

אבל האם אתה מתכוון שאת כל התעלולים האלה אתה עושה פשוט בעזרת קוביית התוכן של הקוד החופשי? גם את הציפור המעצבנת של טוויטר? ולשאלתך, לגבי סרגל שכזה, אין לי העדפה מיוחדת. איכשהו נראה לי הגיוני שהוא יהיה למעלה, אבל אני אתרגל בכל מקרה, גם אם הוא יהיה למטה.

חדשוטק

New member
אתה רואה?

אכן כן - פשוט ישבתי וחשבתי איך אפשר למתוח את הגבולות של אותה תיבה מופלאה, שהפכה מהאלמנט החדשני בבלוגיה לסתם שבלונה קבועה ומשעממת. וכשמתחילים מאפס - בלי הנחות יסוד, בלי דעות קדומות ועם הרבה יצירתיות - אפשר להגיע לתוצאות פשוט מדהימות (תסלח לי שאני משוויץ, אבל באמת שלא כל יום אני יכול לקחת קרדיט על הברקה כזו). ולמה אתה מעליב לי את הציפור? (אני צוחק - הציפור היא רק שפן ניסוי, וברגע שיהיה קוד קצת יותר מסודר, היא תעוף מהקן שלי)

wranger

New member
הציפור היא הדוגמה הכי בולטת בבלוג שלך

אני לא מבין איך זה שהכנסת קוד כלשהו לתוך קוביה, אבל הציפור לא נמצאת בתוך קוביה. סלח לי, אבל זה בעיני פשוט קסם. תשוויץ, תשוויץ (היא לא באמת מעצבנת אותי, אני רק תומך בגולדי).

לקסם קוראים CSS

אפשר להציב תמונה גם מחוץ לקוביה ולקבוע איך היא תתנהג כשעוברים עליה עם סמן העכבר וכו'. שים לב לתמונה שהצבתי בבלוג הזה בצד שמאל למטה, בכוחות עצמי.

wranger

New member
יו!

ולחשוב שפעם, מזמן, אני הייתי זה שמתכנת את הוידאו בבית. גוועלד, אני מזדקן. (הולך לחשוב איזו תמונה אני הולך לתקוע אצלי.
)

siv30

New member
למה אתה צריך להכין לנו?

למה אין שום אופק לבלוגיה החדשה שהובטחה? אני מניחה שגם השאלות האלה לא אליך.

למעלה