משהוא יודע האם יש טיפול לדופק חזק??

אלן 5

Member
אבל אין לך בעיה של דופק חזק, רק גבוה,
את יכולה להבנתי (לא מבינה בזה כלום), לשתות קפה, לעשות עמידת ראש ו/או כיפוף ברכיים.
לא נכון,קראת אותי לא נכון כתבתי שאין לי דופק מהי ר
את יכולה להבנתי (לא מבינה בזה כלום), לשתות קפה, לעשות עמידת ראש ו/או כיפוף ברכיים.

רק חזק
כתבתי:אין לי דופק מהיר,רק חזק

אלן 5

Member

רק חזק

רק חזק

רק חזק

לא הזכרתי בכלל גבוה

Harrington

Well-known member
מנהל
הכונה לא למהר אלא לחזק,
אם זה במקום בדיקת דופק, לא מחייב שזאת בעיה מיוחדת. ניגשים לרופא. תיאורטית זה יכול לנבוע מלחץ דם גבוה ודברים אחרים. אם זה במקומות אחרים כמו למשל תחושת דופק בחזה וכדו', גם ניגשים לרופא :). אפשר לנסות נטילת מגנזיום עד שמגיעים אליו.

אלן 5

Member
אם זה במקום בדיקת דופק, לא מחייב שזאת בעיה מיוחדת. ניגשים לרופא. תיאורטית זה יכול לנבוע מלחץ דם גבוה ודברים אחרים. אם זה במקומות אחרים כמו למשל תחושת דופק בחזה וכדו', גם ניגשים לרופא :). אפשר לנסות נטילת מגנזיום עד שמגיעים אליו.
הרינטון תודה,הענין שמדידת דופק באותו הזמן הוא בסדר,שאלתי רופאים הם לא כל כך ידעו, לי נראה שזה בא ממערכת העצבים

אלן 5

Member
הרינטון תודה,הענין שמדידת דופק באותו הזמן הוא בסדר,שאלתי רופאים הם לא כל כך ידעו, לי נראה שזה בא ממערכת העצבים
בקשר למגנזיום חברה אמרה לי והיא באה משטח הרפואה,שהיא לוקחת כל יום תפןח אדמה ובננה נכון? לא נכון?מצרכים שישנם בבית,

Harrington

Well-known member
מנהל
בקשר למגנזיום חברה אמרה לי והיא באה משטח הרפואה,שהיא לוקחת כל יום תפןח אדמה ובננה נכון? לא נכון?מצרכים שישנם בבית,
לא מכיר. יודע שהבעיה, ככל שמדובר במה שמכונה בשפת העם 'דפיקות לב', כלומר שלא במקום מדידת הדופק, יכולה לנבוע ממחסור במגנזיום. הפתרון הרפואי לכך הוא כדורי מגנזיום (בדרך כלל מספיק פעמים בודדות), אבל אני לא בקי במאכלים רלוונטיים.

מה שרצוי לעשות זה קודם כל לבדוק את סדירות הדופק ולהמשיך משם באמצעות רופא.

אלן 5

Member
אני די נגד תרופות, אלא אם צריך מאד,לעיתים הם גם מחמירים את המצב, ביחוד שהם לעיתים אסורים לקחת עם תרופות מסוימים,רופאים לא כל כך מקפידים לכך,
ערבוב בין תרופות לעיתים הם מקור הבעיה להרגיש לא טוב,

למעלה