שתיית מים וכיפוף ברכיים.משהוא יודע האם יש טיפול לדופק חזק??
נשמע טוב , אנסה תודה,,,זה עדין לא אומר שלא אשאל רופא אנסה כל דבר שנשמע לי הגיוני ולא כרוך בסיכוןשתיית מים וכיפוף ברכיים.
קפה שחור.הכונה לא למהר אלא לחזק,
שמלת תחרה תודה על הרצון הטוב,אבל שמעתי שקפה בכלל מעלה את הדופקקפה שחור.
ולפנות לרופא.
שמלת תחרה תודה על הרצון הטוב,אבל שמעתי שקפה בכלל מעלה את הדופק ולכן אני שותה קאקאו, וגם מעלה את הסרטונין
אבל אין לך בעיה של דופק חזק, רק גבוה,שמלת תחרה תודה על הרצון הטוב,אבל שמעתי שקפה בכלל מעלה את הדופק
לא נכון,קראת אותי לא נכון כתבתי שאין לי דופק מהי ראבל אין לך בעיה של דופק חזק, רק גבוה,
את יכולה להבנתי (לא מבינה בזה כלום), לשתות קפה, לעשות עמידת ראש ו/או כיפוף ברכיים.
אבל אין לך בעיה של דופק חזק, רק גבוה,
את יכולה להבנתי (לא מבינה בזה כלום), לשתות קפה, לעשות עמידת ראש ו/או כיפוף ברכיים.
כתבתי:אין לי דופק מהיר,רק חזקאבל אין לך בעיה של דופק חזק, רק גבוה,
לא נכון,קראת אותי לא נכון כתבתי שאין לי דופק מהי ר
רק חזק
כתבתי:אין לי דופק מהיר,רק חזק
רק חזק
לא הזכרתי בכלל גבוהלא נכון,קראת אותי לא נכון כתבתי שאין לי דופק מהי ר
רק חזק
לא הזכרתי בכלל גבוה
רק חזק
רק חזק
כתבתי:אין לי דופק מהיר,רק חזק לא הזכרתי גבוה
לידעתך היתי בשני בתי חולים שניהם עשו לי א, ק, ג, ויצא בסדרצודק ב101 אחוז.
אבל אין לך בעיה של דופק חזק, רק גבוה,
לא הזכרתי בכלל גבוה
קיבלת מרשם מרופא?שמלת תחרה תודה על הרצון הטוב,אבל שמעתי שקפה בכלל מעלה את הדופק
אם זה במקום בדיקת דופק, לא מחייב שזאת בעיה מיוחדת. ניגשים לרופא. תיאורטית זה יכול לנבוע מלחץ דם גבוה ודברים אחרים. אם זה במקומות אחרים כמו למשל תחושת דופק בחזה וכדו', גם ניגשים לרופאהכונה לא למהר אלא לחזק,
הרינטון תודה,הענין שמדידת דופק באותו הזמן הוא בסדר,שאלתי רופאים הם לא כל כך ידעו, לי נראה שזה בא ממערכת העצביםאם זה במקום בדיקת דופק, לא מחייב שזאת בעיה מיוחדת. ניגשים לרופא. תיאורטית זה יכול לנבוע מלחץ דם גבוה ודברים אחרים. אם זה במקומות אחרים כמו למשל תחושת דופק בחזה וכדו', גם ניגשים לרופא. אפשר לנסות נטילת מגנזיום עד שמגיעים אליו.
בקשר למגנזיום חברה אמרה לי והיא באה משטח הרפואה,שהיא לוקחת כל יום תפןח אדמה ובננה נכון? לא נכון?מצרכים שישנם בבית,הרינטון תודה,הענין שמדידת דופק באותו הזמן הוא בסדר,שאלתי רופאים הם לא כל כך ידעו, לי נראה שזה בא ממערכת העצבים
לא מכיר. יודע שהבעיה, ככל שמדובר במה שמכונה בשפת העם 'דפיקות לב', כלומר שלא במקום מדידת הדופק, יכולה לנבוע ממחסור במגנזיום. הפתרון הרפואי לכך הוא כדורי מגנזיום (בדרך כלל מספיק פעמים בודדות), אבל אני לא בקי במאכלים רלוונטיים.בקשר למגנזיום חברה אמרה לי והיא באה משטח הרפואה,שהיא לוקחת כל יום תפןח אדמה ובננה נכון? לא נכון?מצרכים שישנם בבית,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.