משהו מרגיז....

lihi r

New member
משהו מרגיז....

עכשיו ראיתי בחדשות משפחה שכאשר פינו אותם מהבית שלהם אז הם אמרו לילדים שלהם לצאת עם ידיים מורמות ושמו מגן דוד כתום על החזה שלהם כמו בשואה בשבילי לראות את המראות האלה מאוד מרגיז כי אני לא חושבת שצריכים לקחת אירוע שהוא כל כך דרמטי בחיי העם היהודי ולהשתמש בסמלים שבו לאירוע אחר שגם הוא דרמטי אבל עדיין לא היה עדיין ןאני גם מאוד מקווה שלא יהיה אירוע כזה שוב מה אתם חושבים?

אני חושבת שהם טיפשים../images/Emo77.gif

איך הם יכולים להשוות את השואה שרצחו בה יהודים לבין מה שעושים להם עכשיו כשרוצים לשמור על החיים שלה??. פשוט גועל נפש

הם לא טפשים

הם אנשים חסרי רגש שצריכים לתת את הדין על מעשיהם, ולא בפני "אלוהים" אלא בפני בית משפט ריבוני של מדינת ישראל

lihi r

New member
צודק....

באמת צריכים להעמיד אותם בפני בית משפט על כל המעשים שהם עושים שם נגד חיילי צה"ל ושוטרים ובמיוחד את הצעירים שעושים את זה

מה אני חושב על זה אני פשוט יכול

להתפוצץ שאנשים האלה הולכים עם תלאי כתום האנשים האלה יודעים מזה שואה ??? הם קראו משהו על השואה הם דיברו על ניצולת שואה?הם היו ביד ושם ? עם כל הכאב אי אפשר לקבל ואי אפשר לסלוח ההורים המפגרים האלה משתמשים בילדים שלהם בשביל לעשות פרובוקציה על גבם של הנרצחים ושל ניצולי השואה אנשים קרים ללא התחשבות פשוט בני אדם מטומטמים זה מה שיש לי להגיד וזה עוד באיפוק מה שאני רושם כי אני כל כך זועם על זה שעדיף שאני לא יגיד את כל מה שאני חושב על הזבלים האלה

at22

New member
אויש, באמת!!

הידעת
בין המפונים מבתיהם ישנם גם ניצולי שואה, שבעצמם משווים את השואה למה שעובר עליהם כרגע. האם תלך להגיד להם לבקר ב"יד ושם"? לא חושבת. ולמה את חייב לקלל ככה, ועוד באופן בוטה כל-כך ["זבלים"]? אני מבינה שאתה זועם, אבל במה הקללות תורמות? ו"קרים"? הם, המתנחלים? אני כותבת ושומעת בחדשות את הבכי הקורע שלהם. הם קרים? ממש צורם.

הידעתי הידעתי שניצול שואה אחד

בלבד עשה את הדבר הנפשע הזה ואותו אם זאת הדרך שלו אותו אני מקבל כי הוא עבר את השואה על בשרו אבל את אלה שמשתמשים המתנחלים הם ספורים והם אותם הזבלים באמת המתנחלים הם אנשים מדהימים ומאוד עצוב וקורע לב לראות אותם נוטשים את ביתיהם וזה פשוט כואב עד דמעות מי שמקלל משווה את החיילים היקרים האלה שבגופם הגנו יום יום על המתנחלים לבוא עכשיו ולקרוא להם נאצים ? הם לא מתביישים? החיילים התנהגו בצורה מדהימה ורגישה לכל אורך הדרך של ההתנתקות ולאף אחד אסור לפתוח את הפה המלוכלך והמסריח שלו עליהם מי שמקלל לרוב אלה השוהים הבלתי חוקיים והם אלה אותם זבליים ומה לעשות גם חלק מהמתנחלים חארות של אנשים שקוראים למי ששמר עליהם נאצים כי אף אחד מהחיילים לא שולח את המתנחלים למשרפות לא יורה בהם ולא עושה את הדברים הכי נוראיים עליי אדמות שנאציים יימח שמם עשו לאחינו היהודים זה מה שהיה לי להגיד

irashady

New member
../images/Emo45.gif

לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר... מסכימה עם כל מה שאמרת

Diableror

New member
בבקשה

לבכות כל אחד יכול,גם אם הוא יודע שהצד השני צודק.שימוש אינטרסנטי בשואה הוא קר,הוא דוחה ומעל לכל-הוא לא לגיטימי. את יודעת מה אני רואה בחדשות?חבורה של חיילים נשברים כי כמה מתנחלים החליטו שאין להם מה להפסיד.אני רואה חייל שלא ישכח את החוויה הזו גם בעוד 30 שנה.המתנחלים יודעים שחייל לא יסרב פקודה,אז למה להתעלל בו נפשית?כי הם כועסים? אז כן,הם קרים Diableror

at22

New member
אוקיי

אני רואה בחדשות בדיוק את אותן התמונות שאתה רואה, וחוץ מלראות חיילים מותשים, עדינים ומלאי סבלנות, אני רואה גם אנשים הנקרעים מכאב, צורחים ובוכים את נשמתם שגם הם [וגם הילדים ביניהם] לא ישכחו את "החוויה הזו" גם בעוד שלושים שנה, ספק אם גם אחרי זה. קל לך לדבר, כי אתה לא נמצא במקומם. באמת נראה לך שהדבר שהמתנחלים חושבים עליו כשהם מנסים להניא את החייל המסכן מלמלא את תפקידו, היא העובדה שהם כנראה פוגעים בו נפשית? הרי הם בעצמם פגועים כל-כך, וללא ניסיון להצדיק את "מעשיהם"- אני לא חושבת שבן-אדם שכואב לו כל-כך ברגע מסוים, יפסיק לנסות למנוע מעצמו לכאוב, רק כי יש סיכוי שהאדם מולו הוא בא בתחנונים שיפסיק את כאבו שלו- יתחיל לכאוב בעצמו. [אוקיי, יצא משפט ארוך ומסורבל, מקווה שיהיה מובן] בכל מקרה, המתנחלים לא סתם "כועסים", הם, שוב- כואבים. ויחי ההבדל.

at22

New member
וואלה?

תודה על המידע, למרות שדי ידעתי אותו בעצמי. לא אמרתי שהחיילים אשמים במשהו.

Diableror

New member
יחי ההבדל ../images/Emo45.gif ...אז../images/Emo35.gif

אני גם רואה ילדים עם טראומה בפוטנציה,אולי כי אמא ואבא לא הקלו עליהם בכלל והלבישו אותם בחולצות הקוראות להסטה,או חולצות המקרינות שינאה,או שסתם הם אמרו להם שהחיילים רעים וצריך להתנגד להם בכל הכוח.לילד אין מודעות פוליטית,הוא לומד הכל מההורים שלו.כשהוא רואה את אמא לוקחת את אחותו בת השנתיים וחוסמת כבישים,הוא לא רואה חיילים מנסים להציל ילדה קטנה מאמא פאנטית,אלא אנשים רעים מכאיבים לאמא. מה הסקנו?שככל שהם "כואבים",הם דופקים גם לחיילים את החיים וגם לילדים שלהם,ואחרי הכל,הפינוי מתבצע..אז מה כל הקטע של המרי האזרחי? Diableror

at22

New member
../images/Emo26.gif

הקטע הוא להרגיש שאתה עושה משהו למען האידאלים שלך, הערכים עליהם חינכת את ילדיך. הקטע הוא להראות שאיכפת לך, שכואב לך, שתפעל עד לגבול מסוים בכדי אולי, אולי- למנוע את הטרגדיה שעתידה לבוא עליך. אני לא פסיכולוגית, אבל אני משערת שההתנגדות עושה להם טוב. לא יכולתי למנוע מאסוצאציה מסוימת לעלות בי: מה כל הקטע של המרי היהודי בתקופת השואה? הרי הם ידעו שהסיכויים שלהם מול הנאצים הם קלושים, אבל בכל זאת ההיסטוריה מלמדת על מרידות די רבות של יהודים בתנאים-לא-תנאים, שאולי לא מנעו את רוע הגזרה, אבל כן סייעו להם נפשית, נכון? ולפני שאתם מתנפלים: אין פה שום השוואה של ההתנתקות לשואה. לפחות לא מצידי.

שיעשו מה שבא להם../images/Emo77.gif

למ הם מערבים תילדים שלהם?? זה שהם משתמשים בילדים שלהם כדי להשיג דברים, בה רק מה מראה איזה סוג בני אדם הם

at22

New member
שטויות .

זה לא מראה איזה מין בני אדם הם. ואיך בדיוק הם השתמשו בילדים? מה הם עשו? השתמשו בהם בתור מגן אנושי? לקחו להפגנות? מה?

כן הם לקחו אותם בתור מגן לקחת אותך

כמה זמן אחרונה ההפגנות של האישה שלקחה את בנה שנראה לי לא היה לו יותר מחודש הוא לבש סרבל צהוב להזכיר לך כן זה להשתמש בילדים לבוא לחייל ולהגיד לו שיגיד לילדה שהוא מפנה אותה זה להשתמש בילדים כי בסכך הם ילדים מה הם מבינים הם מבינים מה שההורים שלהם אומרים להם להבין אין להם עדין אישיות כדי להבין מה באמת ההורים שלהם עושים אנשים הגיונים היו צריכים להרחיק את הילדים מכל המהומה שמה ומהריב כי באמת בילדים קטנים זה יכול להשאיר צלקות הרבה הרבה שנים לא בשביל זה הם הביאו את הילדים שלהם לא בשביל להשתמש בהם

Diableror

New member
כן ו..כן

ותעשי לי טובה,אם את כ"כ רוצה להקביל לשואה,אל תנסי להתחמק מאחורי מילים כמו "ולפני שאתם מתנפלים". יהודים בשואה מרדו כי לא היה להם מה להפסיד.אני לא מדבר על וילה מול הים,אלא על חיים.כנראה שיש אנשים שלא עושים את ההבדל. ועוד משהו-"שתפעל עד לגבול מסוים" איפה בדיוק הגבול?איבדתי את הכיוון בין ניצול תינוקות לבין שריפת פני חיילים. Diableror

למעלה