משהו מרגיז....

דוס'לך

אצל הדוסים- הכל מותר בשם התורה. הרבנים שלהם מסיתים ומדיחים והם- אוסף של פושעים ומרקומנים שכל מה שמעעניין אותם הוא האלוהים, שעמד מנגד כשטבחו בעם ישראלץ (כנראה היה עסוק עם 72 בתולות). ושאלה נוספת.איפה הרב עובדיה...אותו ליצן בשימלת הפסים ??? קולו של הגולם נדם פתאום ??? ואיפה הרב כדורי ? האם התקרב לאמא אדמה ?

Diableror

New member
וואו ברנש..

"אצל הדוסים" זה ביטוי קצת יותר מדי כוללני.גם להגיד ש"כל המתנחלים" הם x זה לא בסדר,אבל אם כבר להכליל,תנסה לצמצם את הקטגוריות. Diableror

אחלה תגובה../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif

שרוך

New member
אז ככה...

בס"ד לכל חברי הפורום היקרים... סורי שזה ארוך אבל אני לא מסוגל לקרוא מה שהולך פה ... אני קורא פה באופן קבוע... ובעתיד יהיה לי מס' שאלות אני כתום גאה... כן כן תאמינו או לא... אולי אתם רוצים עכשו שאני לא יגיב אבל אני חייב להגיב... צר לי לראות פה את אחים שלי אומרים כאלה דברים על אחים שלהם.... ממש כואב לי וקשה לי לראות תדברים שנעשים בימים האלה בגוש קטיף... לא יודע אבל ממה שאני רואה מאז אתמול אני רואה בעקיפין איך כל המשבר הזה משפיע על חברי הכתומים והכחולים כל יום אני מגלה שחבר נפרד מחברה שלו חבר רב עם ההורים שלו... וזה ממש קשה... אולי תופתעו אבל גם אני לא מסכים עם זה עם ההשואה לשואה בתור נער יהודי דתי כן כן דתי יש גם כאלה בפורום שלנו דור 3 לניצולי שואה שסבתא שלו שרדה בזכות איחור של שעה ולא נשלחה לאשוויץ ועברה 7 מחנות עבודה... ממש לא לא מסכים עם זה .... לא אוהב לשמוע תהשוואה לא מסוגל להבין.. וגם הרבה מתשובי הגוש לא חושבים שזה בסדר אבל בכל חברה יש קיצונים.. בעז"ה אני אמור לצאת לפולין עוד חודש מקווה שהזהות היהודית שלי תחזור אלי כי לא יודע מה איתכם אבבל בשבילי לראות אחים שלי מגורשים מהבית שלהם לא מרצון בידיעה שהם לא יחזורו לשם לא יוכלו לבקר שוב בבית שלהם... לא יוכלו להראות לילדים שלהם כאן היה הגן שלי כאן היה הבית ספר שלי ורק תרשו לשתף אותכם במשהו אישי אני בימים אלה גם עובר דירה למזלי הרב מרצונם החופשי של הורי בהסכמה שלי ושל האחים שלי הייתי שותף להחלטות לגבי החדר שלי הבית שלי החצר שלי הבית כנסת שלי ... לעומת האחים הגיבורים שבגוש קטיף. לא זכור אבל משהי כתבה שיגידו תודה שמביאים להם פיצויים סליחה אחות יקרה את יודעת איפה הם חיים? מי יביא תעסוקה לכל אותם חקלאיים שעד עכשו שלחו את העגניות שלהם לחו"ל איפה הם ישתלו? כמה זמן יקח להם? את יודעת שהמדינה שלנו שלחה אותם לשם ולצערי הרב גם גירשה אותם... איך משפ' של 8 נפשות ברוך ה' יכולה להתסדר בדירה של 90 מטר ? שבמקום שלהם היה להם 240 ברוך ה'.... את יודעת מה זה לקום בבוקר ולדעת שאין לך כלום? שעוד 10 ימים הבן ש'ך עולה לכיתה א' ווואלה אאת לא יודע לאיפה את שולחת אותם לאיזה בית ספר? ורק בקשר למה שנאמר פה על החיילים אני ממש מגנה בתוקף התקפות על חיילים ושוטרים כל אלימות לא מקובלת עלי... רק חבל שאתם אנשים שרואים חדשות לא יודעים מה היה שם עד היום הנורא של אתמול וגם לא יודעים מה עובר על האנשים.... ואולי זה ישמע לכם פלצני אבל תרשו לי לתת לכל אחד ואחד מבין חברי הפורום חיבוק של אחי/אחותי אני אוהב אותכם בשעה הזאת עלינו לזכור שאנחנו אחים המשפ' של חלקנו אולי קבורים אי שם בגרמניה בקברי אחים ולכן במצב הקשה של העם שלנו נותר לנו להיות מגובשים ולנסות לאהוב אחד את השני... שבת שלום שרוך

שרוך אחי היקר

אם תקרא היטב כואבים את כאבם של המפונים אף אחד לא יוכל להבין אותם כי אנחנו לא במעמד אנחנו לא שמה אף אחד לא אמר שזה קל שמוציאים אותך מהבית אף אחד לא אמר את זה אנחנו באנו כנגד המתנחלים"הכתומים" שמשתמשים בהשוואות נוראיות לשואה ב"כתומים" שמשתמשים בילדים קטנים בילדים שלהם על ידי ניצול תמימותם של אותם ילדים אנחנו יצאנו נגד אותם האנשים שמעיזים לקרוא לחיילים והשוטרים היקרים האלה נאצים זה קשה זה כואב ולא משנה את בעד נגד שורה תחתונה אנחנו בני אדם אנחנו צריכים להמשיך ולחיות באותה מדינה עם האנשים האלה אנחנו כואבים את כאבם של המתנחלים אבל עם כל ההבנה אני לא יכול לכאוב את כאבם של אותם מתנחלים שאפשר לספור אותם שהם המיעוט הקיצוני אותם אני לא יכול להבין בזאת אני מקווה מאוד מאוד שנצא מחוזקים מאוחדים ונתחיל דרך חדשה טובה ובעיקר שסוף סוך יהיה כאן שקט שקט אמיתי ורואים את האור בקצה המנהרה את החיבוק החם שהמתנחל נותן לחייל את החיבוק של המפגד מגולני שפוגש חייל ששירת תחתיו את האנשים שבאים מכל רחבי הארץ לעזור למתנחלים לארגן את הבתים החדשים אני כל כך רוצה שיהיה טוב כבר מקווה שאתם מצטרפים לאיחול הזה לילה טוב

lihi r

New member
מצטרפת לאיחול

הדבר היחיד שאפשר לאחל עכשיו שרואים את כל התמונות האלה הוא שבאמת יגיע כבר שלום ומהר גם בינינו לעמים אחרים וגם בינינו לעצמנו

trigotrigo

New member
"ויהיה טוב"

אני לא רוצה להגיב כי הכל כבר נאמר, אז אני באמת מקווה שהכל יילך בסדר וללא תקריות מעכשיו, ושנישאר עם מאוחד.

•BluEyeS•

New member
איכס...

זה כל מה שיש לי להגיד... איכס איך הם מעזים? אני לא מנסה להפחית מהכאב שלהם, אני מבינה שלעזוב בית ללא רצונך זה מאוד מאוד קשה, אני ראיתי את השידורים בטלויזיה וממש בכיתי, אבל אין כל הצדקה לשימוש במוטיבים של השואה! ולעניין אחר (לא כל כך), ראיתם איך כל כך הרבה דיברו שלא יפגעו בחיילים, לא תהיה אלימות... ותראו מה קרה היום על הגג של בית הכנסת... כל כך ריחמתי על החיילים

MnEmTa

New member
לא רק שזו זילות השואה...

אותם אנשים משניאים את ציבור המתיישבים כולו, הם כנראה שכחו שיש את היום שלאחר הפינוי שבו הם יהיו חייבים להסתכל לשאר אזרחי ישראל (ביניהם שורדי השואה) בעיניים.

Dark Muse

New member
כל הנושא של התנתקות הוא מגוחח

במיוחד מה שהתקשורת עושה. הרי רואים בבירור את הפרובוקציה שעושים המתנחלים. כמה באמת זה כואב שעוזבים בית, תמורת בית אחר במקום בטוח יותר, ועוד מקבלים פיצוי כספי מאד גדול?? אם היו אומרים לי לעזוב את עיר מגורי כרגע, בשביל בית בעיר אחרת ולקבל על זה עוד 100 אלף שקל, הייתי עוזב תוך 5 דקות. יותר מצחיק שגם היום אצל הראל סגל, עלה מאזין והוא והראל דיברו בגנות החילונים, ופארו את הציבור המתנחלים שיושבים ברצועת עזה, כמה שמלך הארץ הם. רק חבל שמר סגל, שמאד הערכתי אותו עד היום, שוכח שב30 שנה האחרונות, החילונים הזבלים ונפל העם, הם אלו שהגנו על אותם מתנחלים, שהם מצידם רק מרשים לעצמם לשבש את חיי העם, ולהשתמש בשואה בציניות וקור רוח, על מנת להצדיק את מאבקם. מה שהם וצהל עושים לפלשתינאים, זה לא שואה? הרי גם להם הורסים בתים על ימין ועל שמאל, מכתרים אותו ומטילים עליהם סגר. אבוי שאלו הם אחיי המתנחלים. נ.ב אני לא חושב שמה שצהל עושה בשטחים דומה בכלל לשואה, זאת סתם היתה דוגמא להראות את טמטום המתנחלים.

at22

New member
תסלח לי, אבל-

אם הפרטים שמופיעים בכרטיס שלך הם נכונים- DUH, למה שלא תרצה לעזוב את הבית שלך עם 100 אלף שקל ביד? הרי אתה- כל החיים עוד לפניך. לך לא יהיה מה להפסיד במקרה כזה, ויותר מזה- יהיה לך מה להרוויח. מה גם שיכול להיות שאתה לא אוהב את הבית הנוכחי שלך, לעומת רוב המתנחלים שכן אוהבים את שלהם. מה שווים הפיצויים כרגע, כאשר אין להם איפה לגור? כאשר גם אלה שכן "זכו" בקרווילה [לעומת אלה שמתגוריים כרגע בבתי מלון/קרובים]- יודעים שזהו פתרון דיור זמני בלבד? אתה לא תקבע למפונים מה טוב בשבילם ומה לא. תסתכל בהודעה של "שרוך" מעליך, ותנסה להבין.

Dark Muse

New member
יש הבדלים

בין לאהוב את הבית לבין פאנאטיות לגבי אדמה ו"ארץ ישראל השלמה". רוב המתנחלים שעזבו מרצון ובשקט, הם אנשים שאהבו את הבית.

at22

New member
נו../images/Emo35.gif

אז אתה רק מוכיח את התגובה שלי, הנ"ל. ובבקשה- שום "רצון". "אנשים שאהבו את הבית"- נכון. ובגלל זה כואב. ובגלל זה הפיצויים לא משחקים פה תפקיד רציני.

Dark Muse

New member
מה זה "שום רצון"

הרוב הגדול עזב מרצונו. הוא לא אהב את זה, אבל הוא לא התנגד לעזוב. פיצוים משחקים תפקיד גדול, תחשוב שאתה עובר דירה ונותנים לך במתנה 100-500 אלף שקל...

at22

New member
חחחח "במתנה"?

נו, באמת, לא יכול להיות שאתה מאמין בזה. תחשוב אתה שאתה גבר בן 30, נגיד. יש לך אישה וארבעה ילדים, אחד מהם עולה ל-א'. לא האמנתם שזה באמת הולך לקרות, אבל הנה- אתם מחוץ לבית וליישוב שכל-כך אהבתם. לא התנגדתם פיזית, אבל נפשית. הוצאתם שלא מרצונכם. במקרה "הטוב" קיבלתם קרווילה, בידיעה שתצטרכו למצוא פתרון דיור קבוע תוך 3-4 שנים. אתם עם כמה מאות אלפי שקלים ביד, בלי פרנסה. יקח זמן, אבל כנראה שתסתדרו. במקרה הרע הקווילה שלכם לא מוכנה. זה לא שלא התפניתם בזמן, זה שהקרווילה שלכם עדיין לא מוכנה. אז אתה הבית שלך עכשיו, במשך השבועיים הבאים, הוא בית מלון במימון המדינה. אולי העדפת לחזור לגור בנתיים עם הורים, דבר נשוי עם שני ילדים, אולי שכרת דירה שלא שווה את דמי השכירות שלה. אתם עם כמה מאות אלפי שקלים ביד, בלי פרנסה. לילדים אין מושג לאיזה בית ספר הם הולכים להישלח בעוד שבועיים. גם לא הקטן שעולה ל-א', בזמן ששאר ילדי הארץ כבר רוכשים ציוד וכבר מתכוננים לפתיחת שנת הלימודים. אולי יתמזל מזלך ותקבל את המפתחות לקרווילה שלך בעוד פחות משבועיים, ואולי יקרה דווקא ההפך, ותקבל אותם בעוד חודש. בכל מקרה- זה לא יהיה קל. והכסף? תצטרך להשקיע אותו ברכישת דירה חדשה, פתיחת עסק, אולי. אולי הוא יספיק, אולי לא. בכל מקרה- זה לא יהיה קל. תחשוב. ואני בת. שבת שלום.

Dark Muse

New member
ברור שזה לא יהיה קל

אבל לעבור דירה עם כמה מאות אלפי שקלים בכיס, זה לא כמו לפנות בלי שום דבר. מדובר פה בסך הכל בהקלה מאד משמעותית על המפונים. יכלו לפנות אותם בלי שהם יקבלו כלום. יכלו, אבל לא עשו זאת.

למעלה