משהו מרגיז....

at22

New member
שוב- לא היקבלתי לשואה.

הקבלתי את ההתנגדות של ה"כתומים" היום להתנגדות היהודית בשואה, מבחינת ה"רציונל" שעומד מאחוריה. הייתי יכולה להקביל אותה להתנגדות היסטורית אחרת, של יהודים ושל לא יהודים [שלא עולה לי עכשיו לראש], אבל רציתי להפוך את הדברים לקצת יותר רלוונטיים לפורום. בסה"כ ניסיתי להראות ולהוכיח מה הטעם בהתנגדות, גם כשהוא לא מעשי ביותר. אל תנסה להפוך אותי לכזאת מזלזלת. בכוונה השתמשתי בביטוי "עד לגבול מסוים", כיוון שאני יודעת [ומקווה שגם אתה, וכולכם בכלל] שלכל משפחה וכל אדם בפני עצמו יש גבול משלו. לא כולם "משתמשים" בתינוקות [שמתי במרכאות כי אני עדיין בספק בעניין], לא כולם מתנהגים באלימות. אי אפשר להכליל, נכון? ו-
- מי ומתי שרפו פנים של חייל? אתה מתכוון לחומצה שנשפכה עליהם?

at22

New member
שנשפכה עליהם ע"י--

אני מבינה את עצמי. גם אני לא מסכימה עם ההתנהגות הזו, גם אותי היא מרתיעה, וגם את רוב המפונים. תעשו את האבחנה בין המפונים מהיישובים למסתננים אליהם.

irashady

New member
כן זה נכון

חשוב לעשות את ההבחנה בין המפונים לכל המסתננים- שאלו רוב האנשים שעושים את הבעיות הרוב הגדול בהחלט בסדר... אפילו שקשה להם הם עוזבים, והם מבינים שלא יעזור להם לפגוע בחיילים ששמרו עליהם אבל יש את החלק הקטן הזה... החלק שהשרשור הזה נפתח עליו... והוא זה שפוגע בחייילים ונוקט בקיצוניות

lihi r

New member
נכון מאוד

המתנחלים משתמשים בכאב שלהם שאני מסכימה על כך שהוא קיים בשביל לפגוע באחרים וזה גורם להם להיות קרים דבר שני אני חושבת שאם הם לא רוצים לפגוע בילדים שלהם אז למרות כל הקושי הם היו צריכים לחשוב עליהם ולעזוב לפני ולהגיד להם שעוברים דירה הרי כל ילד לפעמים עובר דירה ואז לילדים היה הרבה יותר קל והם לא היו נפגעים ל-30 שנה

shklar1

New member
שימוש ציני ע"מ ליצור פרובוקציה...

חבל על הילדים המסכנים שעברו שטיפת מוח שהופכת אותם לקיצוניים... אני מאמין שרוב המתנחלים מתנגדים לאקט מהסוג הזה, כל אדם רציונלי היה מתנגד לזה. עם כל הכבוד לכאב ולהזדהות, יש גבול. אין לי טיפה של כבוד לאנשים שתולים על עצמם טלאי צהוב/כתום, או למשווים את ההתנתקות לשואה. אולי הגיע הזמן שהם ישלימו עם הפינוי ויבינו שהרבה בעיות בארץ נגרמו בגללם... הגיע הזמן להשקיע את המשאבים בדברים קצת יותר רציניים.

irashady

New member
גם אני ראיתי...

רק כשזה היה בשידור חיי ונורא התעצבנתי על זה... אמרו משהו שהאבא אמר להם לעשות את זה... כי הילדים קטנים.. 4-5... מה הם מבינים? פשוט מזוויע איך שמשווים דברים כאלה... ואיך שהאנשים האלה מראים שאין להם אפילו טיפה של ערך לשואה כשהם עושים דבר כזה! פשוט צרכים להתבייש! עם כל הכאב שעוקרים אותם מהבית... נותנים להם פיצויים דיי טובים ולא מכוונים להם רובה לראש ובטח שלא שורפים אותם אחרי שהרעיבו אותם והתעללו בהם... בסה"כ נותנים להם בית במקום שיסכן את החיים שלהם פחות... וגם זה כולל הטבות

זה נורא מרגיז...

שמשתמשים בילדים תמימים לטרפד את תוכנית ההתנתקות ועוד יותר מרגיז שהם בוחרים בסמלים שקשורים לשואה. היום חצי מהיום ישבת ימול הטלוויזיה והמראה הכי קשה היה האבא שהחזיק את תינוקו מחוץ לחלון בעיניי זה כבר חוסר אחריות. אני גאה בכל חייל וחייל ובכל שוטר ושוטרת שעושים את המשימה הלא פשוטה הזו חזק ואמץ.......

שום דימיון לשואה

בשואה גירשו יהודים ע"מ לרכז אותם במקום מסוים ומשם לרצוח אותם. במקרה ההתנתקות מזיזיםאת היהודים ע"מ להגן עליהם בלי לסכן חיי חיילים. זו התנהגות ממש ממש גועלית, טוב שסבתא שלי לא בחיים לראות את זה.

אז אם עושים שיעשו כמו שצריך...

למה לבכות ולצעוק? אם הם היו הולכים בשקט ומרימים ידיים זה היה נראה יותר אמיתי... אבל עם הבכי המאולץ והצעקות הם סתם הרסו את כל הפואנטה. נו באמת..

בדיוק!!!../images/Emo77.gif

הם הרימו תידיים והתחילו לבכות ולצרוח כמו משוגעים, כאילו מישו דוחף אותם!! ואפחד פאקינג לא נגע בהם!! פשוט מגעיל אותי להיזכר במראה המגעיל הזה!!

הם חלאות המין האנשוי ואם זה היה....

נתן בידי אז הייתי שובר שם כל ייד עם מספר ת.ז. עליה! גועל נפגש מה שהם עושים! להשוות את תהליך הפינוי לשואה! בשואה לא הודיעו ליהודים חצי שנה קודם שהולכים לקחת אותם! לא נתנו 250 אלף שקל לכל משפחה! ולקחו אותם לפאקינג משרפות!

at22

New member
תתבייש לך.

אנשים אלימים הם אנשים המדברים באלימות כמו שלך. אנשים צבועים, שמצד אחד כביכול "מגנים" על שמם של אחיהם היהודים שנרצחו בשואה, ומן הצד השני מקללים, מגלים נכונות לנהוג באלימות כלפי אחיהם היהודים שלא פגעו ולא עשו להם שום דבר אישי.

at22

New member
תיקון-

*חלאות המין האנושי הם אנשים אלימים וכו.

אחיי היהודים?!?!

מי שחוסם כבישים ופועל באופן אלים ולא חוקי - הוא לא אח שלי. מי שמעז להשוות את התהליך הזה לשואה ולבזות ולזלזל כך בניצולי השואה - הוא לא אח שלי. מי שמרים יד על חיילים ושוטרים - הוא לא אח שלי. מי שמשתמש בילדים קטנים ומנצל אותם באופן ציני ומביש - הוא לא אח שלי. מי שחושב שיש לו את הזכות לדרוש מחיילים שימותו בשבילו - הוא לא אח שלי. מי שבסולם הערכים שלו הערך "אדמה" קודם לערך "חיים" - הוא לא אח שלי.

למעלה