משהו מרגיז....

גם לא שלי!!!!../images/Emo77.gif

יש לי מספיק אחים

at22

New member
אם זו הרגשתך- אין לי מה להוסיף.

רק חבל שזה ככה. כנראה שבכל זאת נוצר הקרע בינינו, שכל-כך חששו מפניו.

irashady

New member
זה קרע שהיה קיים כבר הרבה מאוד זמן

והוא רק מתחזק עכשיו בין דתיים וחילונים... כי רוב המתנחלים הם דתיים... ואני לא מדברת על המסורתיים... אלא חרדים שלי באופן אישי תמיד היה המון כעס עליהם... ובכל זאת כואב לראות שלוקחים להם את הבית אבל יותר כואב לי לראות אותם מזלזלים בחיילים וממוטטים אותם נפשית

ומי גרם לקרע הזה?

תאמין לי שלא אנשי השמאל... אולי אני קיצוני מידי אבל לרוב הבעיות במדינה הזאת גרמו אנשי הימין קיצוני ולא הפלסטינאים!

at22

New member
אכן, קיצוני מידי.

העובדה שאתה מודה כבר נותנת תקווה לכך שיש עוד תקנה. בסדר, לרוב הבעיות במדינה גרמו אנשי ימין קיצוניים. והפלשטינאים? לא, הם מהווים רק בעיה שולית. לאן הגענו..? טוב, אין לי עוד מה להוסיף. וממש לא נראה לי שאתה תמיד צודק.

אחים

אם אלו אמורים להיות האחים שלי- עדיף להיות בן יחיד. אם אלו ההורים- עדיף להיות יתומים.

irashady

New member
למה לא...

כל אותם מתנחלים שמעזים אפילו להרים את היד המגעילה שלהם על חייל שכל מה שהוא עושה זה למלא פקודה... אותו חייל שיכול להיות אח שלי אותו חייל שיכול להיות גם דוד שלי חיילת שיכולתי להיות גם אני אם הייתי גדולה בשנה... חייל שהיה נותן את החיים שלו בשביל המדינה חייל שנלחם כל יום בשביל החיים שלהם, ואותם אנשים שבאים ופשוט יורקים לו בפנים על זה שהוא שומר עליהם, על זה שהוא עושה את החובה שלהם... זה לא שהוא חייל SS והוא בא להרוג אותם! הוא בא להעביר אותם למקום אחר... לבית אחר בתנאים אנושיים... בלי ערים ערביות מכל כיוון - ואותו בן אדם מעיז להרים עליו את היד?! אני הייתי שוברת לו את היד! מי הוא חושב שהוא בכלל שהוא ירים יד על חייל?! אח שלי? היה מת להיות אח שלי! אותו חייל הוא אח שלי ואחד מהם הוא גם דוד שלי

at22

New member
../images/Emo26.gif

גם אותו "מתנחל" יכול היה להיות אח שלך. ביולוגית, אני מתכוונת. תחשבי על זה.

irashady

New member
מותק אח שלי חייל

והוא ממש לא מתנחל... ואני רוצה לראות שמתנחל היה מרים עליו יד והייתי שוברת לו את העצמות!

lihi r

New member
מסכימה...

גם אני לא הייתי רוצה כזה אח אח שפוגע בחיילים ושוטרים שבמשך כל השנים האלה הגנו אליו יש להם פשוט דו פרצופיות עד עכשיו שהם היו צריכים את החיילים שישמרו עליהם הם היו נחמדים אליהם אבל עכשיו הם אפילו לא מסכימים שחיילות מורות שהם דתיות כמוהם ישנו באותו מלון איתם זה פשוט ביזיון

irashady

New member
וכלפי האנשים האלה

אני צריכה להרגיש רחמים?? כן כואב לי על אותם אנשים שעוקרים אותם מהבית, אותם אנשים שמבינים שההחלטה נפלה והם עוזבים... בלי לפגוע בחיילים

זה אפי` יותר גרוע!!!

שכשאדם מרביץ לכם בבית אני מבטיח לכם שזה כואב הרבה יותר מאשר ירביצו לכם מחוץ לבית שלכם שבו גדלתם, בו נטעתם תקווה, בו אבדתם קרובים (כילדים ומשפחה). אני חושב שזה אפי` לא מספיק לבטאות מספיק את ההרגשה שלהם. ואם באמת אכפת לך מההרוגים מהשואה?!?! בגוש קטיף יש מספר ניצולי שואה.וכמגרשים אותך מהמקום שחשבת שזה הבית אחרי "מסע יסורים" בשואה לעבור שוב כזה מסע זה שובר לב מברזל לרסיסי אטום קטנטנים וחוץ מזה שאכפת לך מהשואה כמו שאכפת לי אם הכלב של השכנה ישתין לה בעציץ במרפסת! אזזזזזזזזז יאללה עם כל היפה-נפש האלה נמאסססססססססתם ברצינות תפסיקו לדון אותם כל עוד אתם יושבים בבית במזגן........ איפה האחדות בין אחים גיזענים.

Diableror

New member
תראה..

קראתי את ההודעה שלך וחשבתי-אתה בכלל שווה תגובה? וכמו שכבר הבנת,כנראה שכן- כשמייקרים את הלימודים באונבירסטאות,אני לא רואה אותם מוחים. כשמחוקקים חוקים שדופקים את השכבות החלשות,אני לא רואה אותם לובשים סרטים שחורים. כשמייקל ג'קסון מואשים בפדופיליה,אני לא רואה אותם מתכנסים בת"א. מה הנקודה שלי?כשזה לא נוגע אליהם,לא מזיז להם.כשזה לא נוגע למרכז,לא מזיז להם.אבל כשזה מזיז למרכז,הם לא מאבדים את הראש. איפה האחדות בין האחים?היא תקועה בכביש איילון,כמה "כתומים" חוסמים לה את הדרך. Diableror

אתה מהאנשים שאני מקווה שמה שנתן

זהבי ביקש שיפתחו אוניברסיטה לטימטום אז אתה יכול להיות מרצה דגול שמה כי כל מילה שיוצאת לך מפה מראה כמה רמת המשכל שלך נמוכה עוד אחד שבא לעשות שערוריה

בושה

ההורים ששלחו את ילדיהם בידים מורמות הם לא אחים שליץ אני מאחל להם שיצלו באש הגיהנום כפי שמשפחתי ע"ה נטבחה באושוויץ כשהלכו בידים מורמות במצוות שליחו של השטן

WaLtEr DiSnEy

New member
איך אפשר להשוות???

מה הדוסים האלה סתומים או מה?? נמאס כבר מהם!! איך הם מעזים לפגוע בכבוד של קורבנות השואה? איך הם יכולים לעשות השוואה של שמיים וארץ? איך הם משווים רוצחים מתועבים לאנשים טובים?

למעלה