משהו שכתבתי. מי מזדהה?

leraax

New member
משהו שכתבתי. מי מזדהה?

לא ידעתי לאן לנצלש, אל תצלבו אותי בבקשה >< אם יש צורך- תצרפו את זה לאנשיהו.. כרגע כתבתי את זה בבלוג שלי ושל אן.. אני חייבת לפרוק ואני רוצה לחלוק את זה איתכם.. אני אשמח לשמוע דעות. "יופי.. נכנסתי לדיכאון. נמאס לי שאנשים כל הזמן מקבלים את הקרדיטים שלא שייכים להם בעצם. לפעמים אני פשוט מתגעגעת לימים שבהם הלהקה לא הייתה כ"כ מפורסמת בארץ, התקופה שהיו בה כאלו שאו אהבו אותה, או לא הכירו אותה בכלל. ובתקופה הזו שבה ההערצה כאן הייתה תמימה, כשרק היה בלוג מעריצים אחד של קלרה וקומונה מגובשת בתפוז. התקופה בה התאהבתי בלהקה- כשזה לא היה כל כך מזמן כשחושבים על זה. התקופה בה ההערצה שלי כלפיהם הייתה..הערצה. זה מה שגרם לי להביא אותם לארץ. כיום יש שאוהבים באובססיביות- או שונאים. אלו שבאמצע כנראה או סובלים במיוחד או מבסוטים לגמרי. אלו שבאמצע עוזרים בכל דבר. יש מי שמקבל את ה"תהילה" שלו- ויש את מי שלא. אני רוצה לעשות לי סיכום של הרגעים הטובים והמבאסים שהיו לי בכל חצי השנה הזו- אבל אני צריכה ללכת ללמוד למבחן.. ויש לי חפירה בנושא, פשוט.. נמאס לי כבר להיות החזקה.. נמאס לי להיות זו שמעודדת את המעריצות.. נמאס לי משאלות כמו "מה את מגנה על ליטף ואביב?!" או "באמת לא מפריע לך שהן מקבלות חבילה מדיויד יוסט?!" תשימו אתכם במקומי. אני רק בוכה כל הזמן.. לא בגללן- בגלל הכל. אני עושה מה שאני יכולה. אפילו חיים רייכנטל מייבש אותי, ומי כמוהו יודע כמה אני רצינית- אם אתה קורא את זה חיים- אני מודה לך על כך שהמלצת עליי להפקה ושנתת את הטלפון שלי לאנשים, אבל ממך- איש חשוב, ציפיתי שתדע מי היה כאן כשלא הכירו בלהקה, מי קידם בכל מה שהוא יכל לעשות כאן בארץ את הלהקה, בלי כסף, בלי הורים- רק מעריצים. מעריצים. ויש לי ולאן תמיד כ"כ הרבה מה להציע.. אתה יודע כמה עזרנו לך?.. ללהקה?.. לנו?.. למה דווקה אותנו, ואני מדברת על בנות כמו: אן, קטיה וקאסי למשל- שהיו כאן מההתחלה בכל תחום שקשור ללהקה, שוכחים ועוברים לאלו שבולטים יותר, לאלו שמפורסמים יותר.. התמיכה שלכם מאוד מחממת את הלב.. אבל אתם יודעים, עכשיו כשהאתר בארץ הופך להיות לאט לאט יותר רשמי, לא מפחידה אותי ההצלחה שלו, כי היא נעשתה במטרה אחת שמגבשת את כולנו- טוקיו הוטל- ובטח לא משהו אישי נגד המנהלות, שאני איתן בקשר ואתם רואים בעצמכם. אני חוששת שכשהמעריצות שיפסיקו לאהוב פה את הלהקה, לא יהיה יותר מי שיגיד: "לרה, אן ו- (תבחרו בנות) היו כאן ועשו הרבה בשבילינו!!" והקרדיטים- שכבר עכשיו נעלמים (בעיתונים ממשיכים לפרסם דברים מאכזבים טיפה)- יעברו לאחרים.. ואני מדברת על אלו שלא מגיע להם. אלו שכן אז מן הסתם- "שאפו". ו.. כמו שאמרתי לכם.. אני צריכה לזוז.. אז כל מה שאני מפחדת ממנו, וכל מי שבעצם הייתה חלק בהיכרות של טוקיו הוטל עם מעריצות ארץ ישראל, הוא: שישכחו אותנו =/ נ.ב- אם אתם באמת מעוניינים לדעת "מה עשינו" שאני כ"כ מתבכיינת, זה אמנם מביך- אבל נעשה רשימה :S מתנצלת על הפריקה.. זה בסך הכל חלק קטן ממה שיש לי להגיד." מה דעתכם?..

crazysapir

New member
גמאני מתגעגעת לימי הקומונה../images/Emo7.gif

ובכלל שלא הכירו אותם , למרות שאז הייתי מתבכיינת שלא מכירים אותם

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ידעתי שאת תעני לזה מהר! כנסי שניה../images/Emo13.gif

אני מעריצה אותם לא כזה הרבה זמן ויחד איתי הצטרפו מלא אנשים להעריץ אותם . ובאמת שאני הייתי מעדיפה להכיר אותם אבל לא שכ"כ הרבה. כאילו זה טוב בשביל הלהקה והכל אבל יש אנשים שרק מסתכלים על איך שביל וטום נראים וחושבים שגוסטאב וגיאורג שני תקועים. יצא לי בזמן האחרון להסתובב בשוקסים וראיתי מלא שמפוצצים בטום קאוליץ הכוסוון וכאלה ותאמת זה ממש עיצבן אותי ! ארר.. ד"א ספיר מחר אני בבצפר .. רואה אותך!?

16yaeli

New member
Mודקת הכי טוב שיש להקה שעוד לא מכירים

אותה כיא ז אוהבים אותה בגלל מה שהיא ולא בגלל דברים אחרים:]

N i t z a n 42

New member
../images/Emo45.gif

אבל אז אתה גם נורא רוצה שיכירו אותה..לכל דבר יש חיסרון והיתרון אבל באמת שאני ממש מתגעגעת לתקופה הזאת, בקומונה והכל ,זה היה ממש שונה וכיף כזה חח

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ווואי לרה !

אז ככה , קודם כל . אני ממש מבינה אותך באמת! ממש מבינה. ובאמת תודה על כל מה שעשיתן , לא יצא לי להודות לאפחת מכן באופן אישי אז עכשיו זה הרגע
דבר שני , תאמיני לי שהרבה אנשים יודעים מה עשיתן בשבילנו וגם הרבה חושבים שהקרדיט מגיע לכן הרבה יותר מאביב וליטף . וחוצמזה נקודה אחת לטובתכן [בטח את לא תשמחי כשאני אומרת את זה אבל ..] - הרבה הרבה אנשים שונאים את אביב וליטך כי הן דואגות רק לתחת שלהן ! משו שאתן לא עשיתן .. לכן תיהי בטוחה שהרבה באמת ישארו נאמנים לכן :) ממ ובעקרון אין לי כ"כ מה להגיד יותר .. אני מקווה שתביני שכולם חולים עלייכן ומודים לכן באמת
ושתצאי מהדיכאון ולא תחשבי על זה .. אווהבת אותך בובה

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif וואי לרה ! כנסיי :)

אז ככה , קודם כל . אני ממש מבינה אותך באמת! ממש מבינה. ובאמת תודה על כל מה שעשיתן , לא יצא לי להודות לאפחת מכן באופן אישי אז עכשיו זה הרגע
דבר שני , תאמיני לי שהרבה אנשים יודעים מה עשיתן בשבילנו וגם הרבה חושבים שהקרדיט מגיע לכן הרבה יותר מאביב וליטף . וחוצמזה נקודה אחת לטובתכן [בטח את לא תשמחי כשאני אומרת את זה אבל ..] - הרבה הרבה אנשים שונאים את אביב וליטך כי הן דואגות רק לתחת שלהן ! משו שאתן לא עשיתן .. לכן תיהי בטוחה שהרבה באמת ישארו נאמנים לכן :) ממ ובעקרון אין לי כ"כ מה להגיד יותר .. אני מקווה שתביני שכולם חולים עלייכן ומודים לכן באמת
ושתצאי מהדיכאון ולא תחשבי על זה .. אווהבת אותך בובה

טללולוXD

New member
../images/Emo24.gif

אני [למרות שאני לא מכירה אותך ואת אן אישית] יודעת שאתן עשיתן כ"כ הרבה בשביל כל המעריצות של ט"ה בארץ. ואני לא אפרט, כי עשיתן כ"כ הרבה [ואין לי כוח] בשבילנו. כל מידע חדש שידעתן עליהם, כל תמונה חדשה שהתפרסמה, הכל ישר פירסמתן, ושיתפתן אותנו. לדעתי רוב הקרדיט על זה שטוקיו באו לארץ מגיע לכן, ואני חושבת שכולם [או לפחות כמעט כולם] מסכימים איתי. אז.. תודה..!

rotem9991

New member
כלכך צודקת....

אני שמתי לב גם שאחרי ההופעה כמות המעריצים בארץ ירדה בצורה משמעותית.... קרה לי כבר שכמה בנות שהכרתי החליטו שהן לא אוהבות אותם יותר אחרי ההופעה...זה עצוב לדעתי אני אוהבת אותם מלא זמן אבל לפורומים וכאלה התחלתי רק בזמן האחרון וגם יוצא למלא מעריצות שם רע בגלל כל מיני פקאצות שכותבות "בילעעעעע בעלייי #>>>>>" ואחרי יומיים עוברות לשמוע בריטני זה גורם לנו להיחשב לפריקאצות....אני שונאת את זה אבל ברצינות, בקצב שמעריצות נוטשות את טוקיו הוטל לא ישארו הרבה.... אני לא אתפלא עם למפגש ולהופעה באה לא יבואו כמעט אנשים...)=

leraax

New member
תודה >

אי אפשר שלא לחשוב על דברים כאלה.. לפעמים זה באמת קשה להיות חזקה וסובלנית, לפעמים באמת בא לי שמעריצות ישלחו מכתבים להליקון ויעזרו לנו בכך שייתמכו בנו יותר, ובכלל.. צריך לפרוק מדי פעם.. תודה

../images/Emo45.gif אני כ"כ מסכימה איתך לרה (חפירה בדרך) ../images/Emo7.gif

את לא מבינה איך אני יום יום חושבת על המצב הזה . טוקיו הוטל פשוט מתחילים להתמסחר פה וזה מה שפחדתי ממנו . אני זוכרת שבאתי לקומונה והיא הייתה מפוצצת והיה שם כ"כ כיף והיו שם כ"כ מגובשים
ועכשיו הכל נעלם
כולם נטשו את הקומונה , כולל אני שמדי פעם שם כי לא נעים לי . כבר אף אחד לא שם , ואין לי בעיה עם הפורום , באמת שלא אבל עדיין , אני זוכרת שאף אחד לא הכיר אותם , והיינו קבוצה מצומצמת של מעריצים שידענו עליהם .. שקראתי את הראיון הענק בידיעות אחרונות הייתי בשוק , אני לא ידעתי מי אלו אביב וליטף עד הראיון . לא היה לי מושג , מי הן בכלל .. מה הן עושות שם
זה עיצבן אותי ואפילו שאני לא מכירה אותן ואת האופי שלהן עדיין עיצבן אותי הקטע שכל הקרדיט עובר אליכן , ועכשיו שטוקיו הוטל ניהיו טו מאצ' מפורסמים זה כבר מתחיל להיות מגעיל .. הרבה קוראים לי שפעה בגלל שאני אוהבת אותם , סליחה אני שפעה ? זה ממש מעליב , כי כשאני נכנסת לשינים מסכנים ורואה ילדות בכיתה ג' כותבות : ביל , טום תעשו לי ילדים .. זה לא שפעה ? נמאס לי , אני מפחדת שאני כבר לא יאהב אותם כי בתאכלס הם עושים מוזיקה מדהימה ואני לא מעריצה אותם רק בגלל שבילוש הוא כזה מושיייייייי והוא כזה כוסוןןןןןןןןןןןןןן אני מעריצה אותם בגלל המוזיקה שלהם , אני התחלתי להעריץ אותם שחשבתי שביל הוא בכלל בת (לא לסקול אותי ;; ) אני עוברת לי באשדוד אני רואה מלא פריקאצות קטנות עם חולצות של טוקיו הוטל , זה מביך אותי .. אני התביישתי לקנות את החולצה של טוקיו הוטל , כי היו שם מלא שצחקו עליי כי הם חושבים שאני עוד אחת מהמעריצות המעפנות , כל ההתקפה הזאת שהייתה בישרא , כל בלוג שני הוא על טוקיו הוטל ועל כמה שהם מושיםם מספיק את הבלוג מעריצים שלך ושל אן והבלוג מעריצים של קסי וטיטי וכל הבנות וזהו לא צריך יותר . אני כבר מתביישת להגיד שאני מעריצה של טוקיו וזה לא אמור להיות ככה . ובקשר לקרדיט זה ממש עצוב שככה המצב , כי באמת את ואן עשיתן הכל וגרמתן להביא אותם לארץ
וזה עצוב שכל הקרדיט הוא על אביב וליטף
שאני אפילו לא יודעת מיהן . ובאמת הקומונה הקטנה הייתה הכי כיפית ואני זוכרת שהיא הייתה מפוצצת והייתי גם קוראת סמויה חודשיים xDDDD ושתמיד דיברתן על שאין סיכוי להביא אותם לארץ והנה הבאנו אבל הם פתאום ניהיו כ"כ מסחריים פה ואני שונאת את זה , שונאת את זה כ"כ
..

Leb Die Sekunde

New member
אני לא רוצה לחפור../images/Emo9.gif

כי אני לא יודעת איפה אני במצב הזה חח אבל אני כן הייתי בקומונה אולי לא מההתחלה אבל כן הייתי אני חושבת, אוממ לרה,באמת שאין לי מילים להגיד לך כמה שאני מודה לך אני באמת שלא יודעת לכתוב לדבר ודברים כאלה כי זאת פשוט לא אני אני דברים רצינים לוקחת ללב אני ילדה שלא אוהבת לבכות מול אנשים או לדבר עם אנשים. אבל זו לא הפואנטה חח אז אני ינסה להודות איך שאני יכולה סבבה?
דבר ראשון כולנו יודעות וכולם יודעים שבתכלס באמת את אן ועוד כמה עשיתן את הרוב עם לא הכל! בנוגע למה שקשור לט"ה בארץ ונכון ליטף ואביב לקחו עליהן את הקרדיט בגלל האבא הטחון שלהן.אבל אין מה לעשות כבר>< כי זה מה שיש וכל העניין הזה של "שונאי ליטף ואביב "וכל החרטה הזה גם ככה לא יעזור להן בכלום. ובקשר לקומונה. הייתי בקומונה והיא הייתה ממש פעילה. לא יודעת עם זה היה ההתחלה שלה את זה את תגידי אבל בשבילי היתי שם לפני הפורום וזה מה שהיה חשוב לי כי חוץ מהקומונה הזאת היו עוד מלא בנושא .אני לא זוכרת כמה היו אבל הינו קצת. ובכלל שלא הכירו אותם בארץ זה היה הכי כיף, נכון אף אחד לא הכיר אותם ותמיד היו אומרים איזה הומואים ובלהבלה. אבל למי זה משנה העיקר שאנחנו אהבנו אותם נכון?.. אבל מה שנהיה זה לא אמ.. בושה זה נהיה יותר מידי פשוט כל בנאדם שני בארץ יודע מי זה טוקיו הוטל כל ילדה לא יודעת מה לא עשיתי חישוב או משו אבל כל ילדה 3 מעריצה שלהם זה פשוט ככה , וחבל [אוף רציתי לא לחפור וחפרתי ואני מרגישה שאני חוזרת על עצמי><!!] בקיצור ואני ינסה לקצר עם חלק מאיתנו היו יכולות לתת לאנשים מושג אפילו קצת מי באמת התחיל את הכל כמובן שהינו בוחרות בך. כי מעריצה של טוקיו או של כל להקה לא נמדדת לפי הכסף של אבא שלה או לפי זה שיש לה פרוטקציות. ואולי באמת אביב וליטף מעריצות אותם המון ואוהבות אותם אבל , ישראל מדינה פיצית ויש בה עוד בנות שאוהבות אותן אולי לא מההתחלה [כמוני למשל] אבל עדיין אוהבות אותן ועם זה לא להכיר או לשמוע שמועות רעות. זה לא מפריע נסכם ככה: עם TH הלהקה שאנחנו אוהבות אןי סיבה שתפסיקי, לרה. יש בנות שבאמת מעריכות אותך, ושוב את כולן את אן ואת קאסי גם. אבל את זאת שכתבת פה חחח. טוב נתקעתי אין לי מה לכתוב קיצרררר כולנו אוהבות אותך
מכבדות אותך ומעריכות אותך בלי ספק ובילה מילה מיותרת ערב טוב כולןDD: ותודה למי שקראה את זה

leraax

New member
יו דניאל ><

אם במקרה חשבת ששחכתי בנות מהקומונה- או כל אחת כאן- אז מה זה לא XD !! אלו היו ימים שמחים יותר.. אבל ברור שאני צריכה להיות גאה בכל מה שעשינו, פשוט לפעמים זה מבאס לראות איך שממוצע המעריצות ה"שפויות" כביכול משתנה.. 33333333>

למעלה