משהו שכתבתי. מי מזדהה?

Leb Die Sekunde

New member
333>>

את זוכרת שלא רציתי לעבור לפורום 3 שבועות "ישבתי" בקומונה ולא רציתי להצטרף לפורום אבל כולם עברו וכבר לא היה מה לעשות בקומונה אז עברתי לפה. אבל "דה קומונה וויל אולוויז סטייז אין מיי הארט
" XDDD שמחה שלא שכחת.. גם אני לא שכחתי
3333>>> שימי פס על מעריצות "לא שפויות" תזכרי את אלה שכן אמיתיות ואל תקשיבי לאחרות
הכי פשוט.

leraax

New member
צודקת..

והקטע עם המעבר, גם די נכון לגבי -_-" באמת שניסיתי!! 3>

ElinorLahav

New member
את לא מבינה כמה שאת צודקת ../images/Emo2.gif

לרה את אולי לא מבינה ולא יודעת אבל אני כ"כ מעריכה אותך , באמת , לא בקטע של להיתחנף או משו אני פשוט מרגישה שאני ממש ממש מעריכה אותך ! ואם כבר יש לי הזדמנות להגיד לך את זה אז אני אומרת לך אני - מעריכה - אותך - ! ואל תהיה עצובה שלא נותנים לך קרדיטים , כי תמיד את צריכה לזכור את מה שאת עשית ואת מה שהשגת אז באמת תודה על הכל - אלינור-
נ.ב יש לך ולאן בלוג מדהים

leraax

New member
תודה [;

אבל הקרדיטם זה לא הענין כאן.. הענין הוא שזה מעליב לראות מישהו מקבל ח"ח על משהו שאת עשית P:
תודה לך!

Rukia nik

New member
../images/Emo9.gif

אני מזדה איתך כ"כ גמאני רוצה לחזור לימי הקומונה הנחמדה שלנו עם מספר קטנטן של אנשים! ואני מגבה אותך ב-%100 עם העניין של הקרדיטים וזה.. בכלל, בלי התחנפויות וזה אני ממש מעריכה אותך ואת אן על כל מה שעשיתם ועל זה שאתן לא מתפרצות על אביב וליטף ואפילו סולחות להן! באמת כל הכבוד!

leraax

New member
ניקולי P:

אוף מתגעגעים XP שמעי- לסלוח- אל תכלילי בזה את אן, אני מאוד מקפידה שהיא לא תצא נגדן XD אבל פעמים (מן הסתם) אני יכולה להבין אותה.. מאוד אפילו. בכל אופן.. אני לא יודעת אם מבחינתי אני "סולחת", אבל סליחה זה לא העניין פה.. אני עושה מה שאני יכולה ו.. מה שיהיה יהיה.. אני מאמינה שיש צדק, ושבסופו של דבר- מה שצריך לקרות יקרה. בכל מקרה, אני מזמן לא דיברתי אם ליטף.. אם את קוראת את זה תתקשרי.

Rukia nik

New member
../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה שזכרת איך קוראים לי..XDD בכל מקרה אני גם מאוד מאמינה שהצדק בסופו של דבר ינצח פה!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif

כול כך צודקת.. אני כבר 10 דקות יושבת ומנסה לרשום ותמיד מוחקת הכול.. כי קשה לי להסביר ... אבל אני ינסה.. אביב וליטף רק חושבות שמה שטוב להן טוב גם לנו.. זה לא נכון.. את לעומת זאת חושב אל כולם שלכולם זה יתאים את ממש משקיעה פי מיליון מאשר ליטף ואביב . יש מלא בנות ש'טוקיו הוטל' הם עונה מתחלפת אם כולם מעריצים אז גם הם חייבים יש מלא בנות כאלה [לפי מה שידוע לי ] אבל יש בנות שתמיד יואהבו אותם אפילו שכולם יגדו הם הומיים וכאלה הן מתעלמות מזה צרך להבין שאנשים פשוט מקנאים במעריצות כי רק הן מצליחות להעריץ ולא לעזוב אותם... חברה שלי באה אלי ואומר לי "כמה אפשר הם סתם הומיים הןם לא שווים כלום מה אפשר להעריץ בהם" אלה פחות או יותר המילים אני ברור שניפגעת מזה אבל צריך להבין שאותה חברה לא יודעת ולא מכירה אותם.. ואפילו לא מנסה [ואני אפילו לא צריכה להכריך אותה ] ולא מזמן.. הייתי בצאט אחד היה שם מעריץ טוקיו הוטל לא יודעת אפילו איך לתאר את זה.. הוא רושם "ביל תאמץ אותי! ביל תהיה אבא שלי! ביל אני רוצה להתחתן איתך" והוא פשוט חירפן אותי.. כאילו הבנו שאתה אוהב גם אני אוהבת אבל להגיע למצב כזה.. ואו תצא מאשליה הוא לא יאמץ ולא יהיה אבא שלך תפנים בן אדם..! עד איזה מצב אפשר להגיע ותוך יומיים אני שוב ניכנסת לצאט ורואה את אותו כיניו רק אם אבריל והוא רושם אבריל אני אוהב אותך וכו'.. פשוט אצלו משהוא נידפק .. איך אפשר לשגע אנשים ומחרותיים ולרשום שהוא שונא אותם.. תסבירו לי? הוא פשוט מפגר..! תאמינו לי שיש עוד אנשים כאלה בעולם.. אני יצתרך לסיים פה.. ורק להוסיף משהוא.. אני רק חייבת לציין אם רשמתי משהוא לא מהעולם הזה.. אני ממש מצתערת פשוט הכתיבה זרמה לי... ואין לי מושג מה רשמתי.. אין לי כוח לקרוא שוב.. אז אני ממש מצתערת מראש..! אם יש לכם משהוא להגיד בקשר למה שרשמתי..! סבבה תרשמו.. סליחה על החפירה..?! =]][[=

lid15

New member
GOD BLESS YOU

באמת.. את תמיד צודקת ותאמת שאני חושבת בדיוק אותו דבר אני מתגעגעת לקומונה שהייתה.. שעכשיו כבר בקושי נכנסים אליה. אני מתגעגעת לזה שיכלתי להגיד דברים בגרמנית בלי שיגידו לי: " ביל הקוקסינל" אני רוצה שזה יחזור למה שזה היה.. אבל למרות שאם כל זה לא היה קורה הם לא היו באים.. וכולנו נסכים שזה היה יום מדהים. אז בבקשה כל מי שקוראת את זה אל תשכחו מי התחיל עם זה אני לא אומרת שזו אני אני מתכוונת אלייך לרה לאן לקלרה ולכל מי שהיה בהתחלה.. זה פשוט נראה שחלק מאיתנו שכחו למה בעצם אנחנו כאן בגלל המוזיקה שלהם לא בגלל התחת הסקסי של ביל לא בגלל גוסטאב החמודיז (אוך חמודיז מילה שולטת XD ) לא בגלל הסייד המגניב של טום או השיער השקסי של גיאורג. כולנו כאן למטרה אחת שזה המוזיקה אז תפנימו.

lid15

New member
חח לא למשהו רע! פשוט בקושי דיברנו בזמנו וכאלה

אבל אני לאהוב אותך :] 3>

../images/Emo24.gif מגיע לכן המון ומי שלא רואה את זה הוא.

חתיכת @@#$@#%#&$*&$*&^( ואת צריכה לדעת להילחם על זה. אנשים יודעים מה עשית/ן ויעמדו מאחוריכ/ן. תשלחי מכתבים זועמים להליקון, תעשי קצת בלאגן או משהו. כי יש מי שעומד מאחורייכ/ן

למעלה