משהו שכתבתי. מי מזדהה?

N i t z a n 42

New member
צודקת!!!

אבל אל תדאגי אף אחד לא ישכח אותכם! למרות שאביב וליטף האלה יותר מפורסמות בעיתונים וכאלה לא אומר כלום כי אנחנו המעריצים יודעים טוב מאוד מי עשה ומי לא ..אנחנו יודעים כל מה שעשיתם למענינו ולמען הלהקה ומעריכים את זה מאוד! ועוד סיבה שלא נשכח את כולכן ,כי אתם הכי הכי! נראה לך שאני אלך להיסתכל בכלל באתר המעפן של אביב וליטף כשאני יודעת שיש לי עידכונים ודברים הרבה יותר שווים אצלכם ושלכם באמת אכפת בשבילנו? אני פשוט סוגדת לכם! אני באמת מודה לכם! אתם מדהימות!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלרה...

אני לא בדיוק כ"כ בקיאה פה...אבל אני יודעת מקריאה בבלוג שלך (שאגב,נאבד הקישור. אשמח אם תביאי לי קישור) שאת באמת עשית הרבה. אז אל תתייאשי ותיכנסי לדיכאון,כי אנחנו יודעים מה עשית.

16yaeli

New member
יהי טוב לרה דברים טובים קורים לאנשים טובים

וגם אם עכשיו זה נראה ממש רחוק בסופ זה יקרה זה רק שאלה של זמן! בסופ מגלים תפרצופ המאיתי של כולם!:]

../images/Emo36.gifמזדהה לגמרי... ../images/Emo26.gif

גם קראתי את זה בבלוג......... אז מתי אתן עושות רשימה?? חחחחח

לרה כנסי.

אולי אף פעם אני לא אוכל להבין את כמות הזמן ,ההשקעה, האמון, הרצינות וכוח הסבל שהייתן צריכות לעבור בשביל להביא אותם הנה. אבל מה שכן, אני יכולה להבין את המועקה שאת שרויה בה.. אני בטוחה שהשקעת [יחד עם הבנות] את כל הזמן שהצטרך ואת כל ההשקעה שאפשר לתת בשבילנו, המעריצים. עשיתן הכל בשביל לעזור, להביא חדשות , בשביל פאקינג להביא אותם לארץ. והצלחתם. זה הישג ענק. זה הישג כל כך גדול שיש מעריצים של להקות אחרות, שלא הצליחו. ואנחנו [בזכותן, העצומה וכל השאר] כן הצלחנו! המעריצים, האמונה הכל השתלם! הם באו, ראינו אותם בנורמל סייז! נפגשת איתם וחלום התגשם! אין מצב, אפילו הכי קטן שישכחו אותך ואת שאר הבנות. כולם יודעים כמה השקעתן וכמה ה"אתר הרשמי" הוא ממש לא. כולם יודעים, שהבלוגים שלכן זה הכי מעודכן. כולם מעריכים אתכם ואת ההשקעה הבלתי פוסקת. וכן, בכל מקום טוב יש את הלא פייר נכון, לא פייר שהן קיבלו את הקרדיט בזמן שקרעתן את התחת נכון, לא פייר שלפעמים דברים הולכים נגד רצונכם. אבל את תראי שעם כל הכוח שיש למעריצים [שאנחנו יודעים מה זה הכוח הזה] , אנחנו נוכל לעזרו לך, שלא ישכחו ושהאתר הרשמי הישראלי יהיה אתר מכובד וראוי. ולא ניתן אחרת. הכל תלוי במעריצים. ותדעי שהמעריצות האמיתיות, הן הנאמנות והן אלה שיזכרו אתכן. כל השאר לא חשוב. טוקיו הוטל, הם אלה שאיחדו אותנו לזה. ובשבילם נישאר מאוחדות ^^ אוה חתיכת ספיצ'. מקווה שיהיה לכן כוח לקרוא.. :] גם אם סטיתי קצת מהעניין >< אמרתי את העיקר .

SpongBobit

New member
אני כ"כ מסכימה איתך !!!

על הכל !
לכן כל זה מגיע, לא להן !/: האתר שלהן לא שווה בכלל, רק אצלכן יש את הכל... אותי זה כ"כ מעצבן שפתאום יש יותר ויותר מעריצים, שזה יהיה בסוף באירופה שכל אחד שני אוהב אותם... בארץ זה היה ממש מיוחד ! הייתה קבוצת מעריצים קטנה אבל היא עשתה הכל בשביל שהם יבואו ובסה"כ , הם באו בזכות המעריצים..ובמיוחד בעזרתכן , אן ולרה... עכשיו כולם הולכים לליטף ואביב, והכל בגלל הכסף והפרוטקציות ! זה כ"כ לא פייר.... כי מה זה משנה ? אתר ~יוקרתי~ אבל בלי הרבה חומר או בלוג עם מיליון חומר ? אני חושבת שכל המעריצות צריכות לעשות משהו, שכל המעריצות יגידו משהו להפקה... שכל מעריצה אולי תתרום כסף ואז נקנה לכן גם סיומת סי או אי אל...אין לי שמץ מה .. אני זוכרת שכ"כ התרגשתי מהשערים ומהראיונות שלהם בראש1 , אבל עכשיו אני רק רוצה שוב את התקופה שחיפשתי עליהם משהו בעיתונים ולא כתוב ;~; את פשוט צודקת, בהכל

dorkiflitz

New member
אוף לרה. גרמת לי להוריד כמה דמעות. ../images/Emo10.gif

איך שאני מתגעגעת לימי הקומונה הקטנה והאינטימית שלנו..
כל מה שכתבת פה כל כך נכון.ואני לא אעבור אחד אחד כי זה מיותר. כל מה שכתבת פה נכון מאוד ואת צודקת ב100%. ואין לי מה להוסיף חוץ מזה שאני תומכת בך ותמיד תמכתי.. מההיכרות שלנו, אני יכולה להגיד שאת מדהימה!!!

tissue

New member
לרה,

בטח אין לך מושג מי אני בכלל, אבל הייתי קוראת סמויה בקומונה, עברתי לפורום ואז פשוט הפסקתי להגיב אבל אני קוראת בפורום את הכל, וזה משהו שאני מרגישה שצריך להגיב עליו. ואת גם בטח לא יודעת כמה אני מעריכה אותך, את אן, את קאסי, ספיר, טיטי, טליה - את כולכן! אני מעריכה אתכן על כל המאמצים שהשקעתן בחצי שנה האחרונה, על כל המסירות לעדכונים בבלוגים (שאותם אני קוראת תמיד!) אני פשוט מעריכה אתכן - ורוצה להגיד לכן תודה! תודה רבה רבה רבה , תודה מכל הלב - תודה על הגשמת חלום! אתן לא צריכות להתעצב בגלל הקרדיטים - תחשבו רגע מה אביב וליטף עשו בשביל המעריצים בשביל להביא את טוקיו הוטל לארץ... כלום הן לא עשו כלום, והן פשוט לוקחות את הקרדיט אליהן בגלל הכסף שיש להן. אבל חשוב שתזכרו, שאולי בעיתונים הן תמיד אלו שמופיעות, אבל כשמדברים עם המעריצים ובמפגשים או בכל מקום אחר - אתן אלו שמדברים עליהן, אתן אלו שהגשמת חלומות להמון מעריצים! אתן צריכות להיות גאות בעצמכן, ולזכור תמיד אבל תמיד שברגע שההערצה לטוקיו הוטל תחלוף, ונחזור להיות קומונה קטנה ומגובשת (שאני בטוח אגיב בה D: ) אתן אלו שהמעריצים יזכרו, ובחיים לא ישכחו! וזה מה שחשוב (לדעתי), כי אם עכשיו מדברים על אביב וליטף - לאכולם מעריכים אותן, ויש הרבה "שונאי אביב וליטף" אבל אין "שונאי לרה, אן, קאסי, ספיר טיטי, טליה... " זה בגלל שאתכן מעריכים, אוהבים זוכרים שאתן הגשמתן לנו חלום - שאתן הבאתן את טוקיו הוטל לארץ! ואני חושבת שאף אחד לא צריך להבייש בהערצה שלו! אף אחד לא צריך להפסיק לאהוב את הלהקה שהוא מעריץ! אף אחד (וגם אף אחת)! כי כשהפריקאצות הקטנות שמעצבנות את כולם יחליטו שנמאס להן מטוקיו הוטל - אנחנו , המעריצים האימתיים נהייה אלו שימשיכו להעריץ אותם כמו שתמיד הערצנו! ונמשיך להעריך אתכן - כמו שתמיד הערכנו, ואף פעם - אבל אף פעם - לא נשכח אתכן. הבנות שהגשימו לאלפי מעריצים חלום! טוב חפרתי
, אבל זאת דעתי בנושא. אל תשכחו - אני מעריכה אתכן המון! נועה

leraax

New member
נועל'ה.. אל תחשבי ששכחתי אותך!

תודה מתוקה 3> ~אין לכם מושג כמה אתן מעודדות אותי~

ruth139

New member
../images/Emo205.gif הגבתי לך כבר.. אבל...

את האמת.. אני ממש לא יכולה להגיד שאני מתגעגעת לימים של הקומונו... כי אני בעצמי התחלתי להעריץ את טוקיו הוטל איזה חודשיים לפני שהם הגיעו לארץ... אז אני לא יודעת איך זה היה.... אני ממש אוהבת אותם.. ואני לא אומרת את זה סתם.. אני אוהבת אותם.. כמו שאפשר לאהוב להקה.. כמו שאפשר לאהוב זמר ונגן גיטרה...:p ולדעתי זה באמת מוגזם מה שהבנות בעולם ואפילו בארץ עושות.... ואומרות.. אבל אין מה לעשות.. אם הן אוהבות אותם ככה... שזה רק מעיד שזה יעבר להן.. זה זכותן.. אנחנו יודעות שאנחנו שונות....=] בקשר לליטל ואחותה.. כבר ממש לא איכפת לי.... אנשים תחנו את הנושא הזה כל כך הרהה שכבר אין לי מה להגיב.. אבל מה שכן.. אני יודעתת ובטוחה שאת ועוד בנות.. באמת השקעתן... ואני משמ מודע לכן על זה..:) תודה רבה..... את לא צריכה להיות עצובה או מבואסת... כי אנחנו נתמוך בך.. כעמו שאת תמכת בנו המעריצות..XP אז... תתעודדי...=] חחחח יום טובבבבב.......XD

MaaYanUshM1

New member
זה לא קצת מוגזם מה שאתן אומרות פה??.

קראתי את כל התגובות ורובן פה עוסקות במה שהיה פעם...ועד כמה שעכשיו כל מיני פאקצות קטנות (ושאר הכינוייםשלהן) אוהבות אותם ואיך שכל הבלוגים מתמלאים בביל הכוסון וכו'.... נו ו..? אז?! מה מפריע לכן שהילדות הקטנות אוהבות אותן? כל התגובות שקראתי כאן היו לרוב מתנשאות..."אבל אנחנו המערציות האמיתיות"...מי מינה אותכם לקבוע מי מעריץ אמיתי ומי לא? ומה זה אמור להזיז לכן? אם אתן מעריצות אותן תעריצו אותן בשבילכן בלי קשר לכמה ילדות אוהבות אותם. אני באמת לא מבינה מה מפריע לכן שילדות אוהבות אותן? יש הרבה להקות מוכרות שילדות קטנות אוהבות..אז מה? זה אומר שהן לא טובות? לא...זה אומר שהן מוכרות וילדות קטנות נמשכות לתהילה ולמה שהן רואות ולומדות מאחיהם הגדולים. ושיבושם להם...זה לא משהו שאמור להפריע לכן. דווקא כל התגובות שלכן הן ילדותיות, תגובות כמו "פעם..שאנחנו היינו קבוצה קטנה של מעריצים....שאף אחד לא הכיר אותם בארץ...היה כ"כ כיף...ועוד מעט שהמעריצים הלא אמיתיים יעלמו נחזור לקומונה"...מה זה השטויות האלה?! מה זה משחקי "אני הייתי פה קודם"?....אני ראשון ואני תפסתי והלהקה שלי? נו באמת...תתבגרו... ותנו לאנשים לשמוע ולאהוב את הלהקה בשקט. ורק שתדעו שככל שיש יותר אנשים שאוהבים אותם ככה זה רק מועיל לכן כמעריצות...ככה יהיו פה הופעות שלהם בעתיד...ככה הליקון ירצו להביא לפה דיסקים ושאר חומרים שלהם....ככה הם יראו את ישראל "על המפה" מבחינת אהדה לטוקיו הוטל. אל תנסו לישיך את הלהקה אליכם כי אתם חושבים שאתם הכי אוהבים אותם בעולם. תבינו שיש כל מיני סוגי אהדה ולא כולם חייבים להיות כמוכם. ואם אתם לא אוהבים כל מיני תגובות של ילדות בכיתה ג' על ביל וטום ועל כמה שהם מושיים או מה שזה לא יהיה...פשוט אל תתיחסו ואל תיכנסו לבלוגים שלהם...:| ולגבי לרה- אין לי מושג מה קרה פה לפני שהם באו לארץ (כי בתקופה הזאת רק שמעתי את השירים שלהם ולא חשבתי בכלל ללכת להופעה...) אבל אני יודעת על העצומה וגם אני מבקרת כל הזמן בבלוג *המעולה* שלך! אני בטוחה שזה משמח אותך לקרוא את כל ההודעות התומכות האלו ולכן אני רק אומר ש"הקהל בוחר ברגליים" או במקרה הזה בידיים...כולם נכנסים לבלוג שלך ומתעדכנים כי כולם סומכים עלייך, ולא משנה כמה אתרים רשמיים ויקריים יהיו לאנשים אחרים. אני לדוגמא מעולם לא נכנסתי לאתר של אביב וליף האלו...אף אחד לא הביא לי לינק שלהם..אני לא חושבת שבכלל ראיתי מישהו ממליץ להיכנס לשם... אבל הרבה נתנו לי לינק לאתר שלך ושל חברותייך, ורק עליכן מדברים דברים טובים. וזה מה שחשוב. ותאמיני לי שאף אחד שקרא בעיתון משהו על טוקיו הוטל לא באמת זוכר מי שני המעריצים שהתראיינו....זה תהילה של בדיוק 15 שניות.... ואוו כמה כתבתי...אבל הרגשתי חייבת! ואם זה פוגע במישהו באמת שזאת לא הכוונה....הכוונה היא לגרום למעריצות טוקיו הוטל להפסיק להשימע כמו ילדות רכושניות בנות 4....ואז להתפלאות למה קוראים להן "ילדות קטנות"...

למעלה