משהו שכתבתי. מי מזדהה?

Eden10025

New member
מממ..

אז ככה,קודם כל,אני לא נמצאת פה כ"כ הרבה זמן.כי בעצם אני מכירה את הלהקה רק כמה חודשים ספורים. אבל מצד שני,אני יודעת בקשר לכל העבודה הקשה שעשיתן ותמיד אני מפרגנת ומספרת לאחרים,כמה השקעתן בדבר הזה,כמה מסירות הייתה לכן לכל הנושא הזה,אני באמת מעריכה אותכן המון.כי בלעדייכן,לא הייתי זוכה להיות בהופעה שלהם. תמיד יהיו כאלו שלא יעריכו וישכחו,אבל מצד שני,תמיד יבואו אלו שיתנו מילה טוב,שיפרגנו,יערכו ויודו.בסופו של דבר,כל אלו יתנו לך כוח להמשיך עם הבלוג (המדהים) שלך ושל אן.אני נכנסת כל יום כדי להתעדכן ובאמת,אחלה של עבודה אתן עושות שם. אתן צריכות להרגיש טוב עם עצמכן,כי אחרי הכל,השגתן מה שרציתן,הם היו פה בארץ,באמת עשיתן דבר גדול,שאף פעם לא ישכח. וגם אם הקרידטים לא הולכים אליכן(שלא ככה צריך להיות),ההרגשה הטובה נשארת איתך,האנשים שקרובים אלייך ידעו כמה תרמת ועשית ובסופו של דבר,זה מה שחשוב.באמת נלחמתן בשביל מה שכ"כ רציתן-כל-הכבוד לכן! ואת בן-אדם..מותר לך לפרוק.=]

Eden10025

New member
רק משהו קטן להוסיף..

ממ..ונכון,אני לא כאן הרבה זמן.ובעצם,חוץ מספיר,לא יצא לי להכיר מישהו. אבל חשוב לי להסביר שוב.. כן,בעייני הבנים נראים טוב,אבל יש עוד 100000000 אנשים שנראים טוב,הסיבה שאני באמת אוהבת אותם,היא כישרון כתיבה,המוזיקה שלהם,המשמעות ומה שבעצם מייחד אותם מהמוזיקאים האחרים. אז אני מקווה שאתן לא חושבות שכל מי שאוהב פחות משנה,אוהב רק בגלל איך שהם נראים.=]

florit11

New member
תקשיבי...

אני יודעת מה עשיתן, אני נכנסת לבלוג יום יום, ואפילו עשיתי מנוי, אבל אני לא צריכה אותו, כי אני נכנסת לבד. אני מעריצה אותם מאז שראיתי את מונסון בMTV, פחות מחצי שנה. אני פוחדת שאני אפסיק לאהוב את הלהקה, מאוד. אני פוחדת שזה שיגעות חולף, אפילו עוד יותר. ואין לי מושג איך היה פעם, אבל אני עדיין מעריכה אותכן מאוד. מה שרציתי להגיד הוא, שהלוואי שהייתי מכירה אותם מלפני זה, הלוואי והייתי בימי הפריחה של הקומונה שלהביא אותם לארץ היה בגדר חלום בלבד, אבל כל העניין הזה, שאתן כל זמן דואגות להדגיש כמה טוב היה פעם, גורם לי(ואני בטוחה שלעוד בנות) להרגיש לא נעים. אני יודעת שזו לא הכוונה, אבל זה פשוט נותן הרגשה של אי שייכות, כאילו שאתם מעדיפים שאנחנו לא נכיר אותם, וזה קצת פוגע. מצטערת שאני פורקת, אחרי הכל זו הפריקה שלך, ואני יודעת כמה שזה מעצבן, אבל הלוואי ויכולתי להזדהות. כי אני? לא יכולה . מה שנותר לי לעשות, הוא להגיד שזו תקופה והכל יעבור, ולמסור לך את תנחומיי שאת מרגישה ככה. אני מעריכה אותכן מאוד, ומוסרת להם את כל האהבה שבעולם. מצטעת רק שאני לא יכולה להזדהות איתך.

florit11

New member
עוד משהו.

המון אומרות פה שיש פריקאצות קטנות שאוהבות אותם, מסתובבות עם חולצות שלהם. אני מבינה שאתן ממש שונאות אותם. אני? יחסית קטנה. 12.5, ומאוד אוהבת אותם. הדברים האלה גם גורמים לי להרגיש לא בנוח. מה אם הפריקאצה הזאת, שראיתם עם חולצה של טוקיו הוטל/סיכות/בהופעה, זו בעצם אני? ולא, אני לא פריקאצה. תאמינו לי שלא. אבל מה למשל, אם חשבתן שזו אני, או אחת מהחברות שלי? מה אם בעצם אתן תראו אותי, תחייכו, אבל בעצם תחשבו עליי שאני מעריצת מונסון או אחת מ"הילדות הקטנות שאומרות 'ביל בעלי'." זה גורם להרגשה מאוד לא נעימה, ולמתח. אני לא יודעת אם אני היחידה שמרגישה ככה, כי לא ראיתי פה בנות יותר קטנות ממני, אולי רק אחת. אז... תחשבו על זה.

SpongBobit

New member
אם את אומרת שכל מי שואמרת ביל בעלי היא פריקאצ

פריקאצה, אז גם אני כזו ! XD ולא אומרים שכל הקטנות, יש את כל הפרחות האלו שמכירות את מונסון ואוהבות את בילוש רק בגלל המראה !/: וחלק מן לא יודעות שהם שרים בגרמנית !/:

florit11

New member
עצוב.... =/

יש לי חברה אחת, שהיא פאקינג מוזרה. היא מהמעריצים שאוהבות ת'להקה, אבל באותו הזמן יורדות על ביל שהוא קוקסינל... XD ואני כל הזמן מתעצבנת עליה. XDD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif וואי מדהים שאת רק בת 12.5 כיתה ו'

לא? וואי אני בגיל הזהה .. חח הייתי סתומה מפגרת ! יפה לך שאת ככה בוגרת

florit11

New member
אני כיתה ז'

*נעלב* XDDDD סתם סתם.... למה בוגרת? O: טוב, עדיף שאני פשוט אשתוק, או שאני עוד אפלוט כמה "פניני חוכמה".. XD 3>

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חח אופס ז' ../images/Emo3.gif זה תמיד קורה לי !

את בוגרת בגלל הצורה שבה דיברת .. ילדה אחרת הייתה פשוט יוצאת אליה ומתחילה להגיד שהיא חצופה . ולא מדברת נורמאלי .. מבינה ?!

florit11

New member
כן, כן, הבנתי, תודה... 3>

תתעלמו מהטיפשות שלי, יש לי מחר מבחן בהיסטוריה והיו לי רק יומיים להתכונן. זה הלחץ, רבותיי... לחץ!!!!!!!!! בום. XDDD תודה... 3>

שירולים

New member
לרה מתוקה ../images/Emo20.gif

אוקיי,את לא מכירה אותי,קוראים לי שיר ואני בת 16 ורציתי לומר לך שאני כל-כך מבינה על מה את מדברת...אמנם אני "מעריצה" את טוקיו הוטל רק חודשיים פלוס מינוס...אבל באמת שהכמות לא משנה אלא האיכות...זאת הלהקה הראשונה שקניתי את הדיסק שלה...הראשונה שאני נכנסת לאתרי מעריצים ומתעניינת בכל מילה שהם אומרים....ואני פשוט לא האמנתי בחיים שאני אשמע גרמנית..והם פשוט שינו את זה אצלי..->זה סתם כדי שתקחי את דבריי ברצינות. את מדהימה! באמת! את כל-כך השקעת כדי להביא לכאן את טוקיו...היית נאמנה להם עוד לפני שכל המעריצות מונסון התחיילו לצוץ כמו פטריות מעצבנות אחרי הגשם!! הפעלת אתר גם כשהי לך רק 5 תגובות ופשוט השקעת כל-כך הרבה בלהקה הזו, אני נכנסת כל יום לבלוג שלך..כל יום ומוצאת שם כל-כך הרבה חומד ודברים חדשים...אם אני מתעניינת באיזה משהו..שמועה על טוקיו אני יודעת ש5 דקות ואני ימצא את זה אצל לרה ואן בבלוג...וכל הכבוד לכן..זנה כל-כך קשה לתחזק אתר גדול שהפוסטים בו מתחלפים כל יום כמה פעמים ביום לפעמים..ולשוטט באתרים גרמניים וצ'כים ולהביא לנו את הידיעות החמות היישר לבלוג...להיות בקשר עם מעריצות אחרות..כל הבלוגים מעתיקים מכם חומר..אתם מספר אחת פשוט! לדעתי גם יותר מ"האתר הרישמי"..לא שאני מזלזלת בהן פשוט ע"י מי בדיוק הן הוסמכו להיות רישמיות!? בהצלחה להן אבל. את פשוט עשית הכול כדי לקדם את טוקיו הוטל ולא רק בארץ אלא בכל מקום! את הוכחת לי שמעריצים זה לא סתם, ושזה לא בלתי אפשרי ליצור קשר עם הלהקה,לגרום להם פאקינג לבוא לארץ (!!!!!) את מוכשרת ומקסימה ומשקיענית שהתמידה כל הדך בטוקיו הוטל גם כשהיה קשה והבלוג גסס...ואני יודעת את זה כי עברתי על כל הפוסטים..התגובות..את מגיבה נפלא לאנשים ומשתלדת לעזור לכולם. אז תודה רבה רבה רבה לך שאת נותנת גישה לכל המעריצים אל הלהקה הזאת ( שזה לא ברור בכלל הרי אחרי הכול הם לא היו להקה בינלאומית כשהתחלת וגם עד לפני 3 חודשים ,לפני מונסוון, מי ידע מי הם בכלל?!?)..מידע ומקום חם בו אפשר להוציא את כל החירפון וההתמכרות שלנו אל טוקיו הוטל! תודה מתוקה,תמשיכי כך,ואם אגב תהית מאיפה צצתי,כי אני אפפעם לא מגיבה..אבל אני כל יום נמצאת בבלוג שלך! והיה לי חשוב להגיב לך כאן כדי שתצאי מהתחושה הדיכאונית הזאת ותדעי שיש הרבה אנשים שעומדים מאחורייך ומעריכים מאוד מאוד את כל המאמץ וההשקעה והעבודה שאת עושה! תמשיכי כך ! נשיקות!

leraax

New member
וואי המון תודה לך.. ולכולם כאן.. הסבר:

בקשר לבלוג, אני אראה עכשיו הילדה הכי דוחה בעולם אחרי המילים החמות שלך, בהתחלה היינו בלוג של שלוש בנות, ואז אני ואן עברנו בלוג, ככה שהעתקתי את כל הפוסטים שלי ושל אן מהבלוג (של אן נמחקו -_-"), ככה שזה קרה ברצף ובדיוק בגלל זה לא היו תגובות.. הוא גסס אולי בבלוג לפני בתחילתו, כשעוד לא הצטרפתי לאן ולילדה השנייה.. רק רציתי להסביר >< אז תודה לכולם פה, עודדתם אותי. פשוט.. כן, לפעמים צריך לפרוק ><" 333333333333333333333>

למעלה