משהו שכתבתי. מי מזדהה?

Simple Dani

New member
לרה,

את יודעת שאת תמיד יכולה לפרוק כאן הכל, אוהבים אותך
ואת כ"כ צודקת. אנחנו כולנו מודעים וכ"כ מעריכים שאתן משקיעות בבלוג. כי באמת צריך הרבה סבלנות, והרבה רצון כמובן ואהבה אמיתית ללהקה כדי לעשות את כל מה שעשית . כל יום, עידכון, כל יום המון תמונות , כל יום חדשות לבלוג שלך יש חשיבות כ"כ גדולה למעריצים איך שנגמר טקס פרסי ה- EMA ישר עידכון+תמונות מהטקס זה מדהים כמה שאת נותנת מעצמך בבלוג הזה ולכל הקוראים את אחת מאלה שבזכותם הם בכלל הגיעו לכאן וזכינו כולנו לראות אותם אשכרה בלייב. אין לך מושג כמה שאנחנו מודים לך על זה. וכל אלה שמסביב, שלא באמת מייחסים לזה חשיבות- זה לא משנה. אלה שצריכים לדעת יודעים ומעריכים. בקומונה אני לא הייתי.. הצטרפתי ביום הראשון שהפורום המדהים הזה נפתח אז על ימי הקומונה אין לי ממש מושג אבל באיזשהו מקום אני יכולה להבין אותך. גם עם מיי כימיקל זה היה בדיוק ככה. פאק הם להקה שקיימת הרבה זמן ורק שיצא דה בלאק פארייד מלא מעריצות משום מקום נזכרו להעריץ אותן. למה? כי כולם שומעים. אז בואו נהיה מאגניבות ונשמע גם. ממה שאני רואה מסביב ואני רואה את זה הרבה, זה אותו דבר בדיוק עם טוקיו.. פתטי. אל תיתני לדברים האלה להוריד אותך למטה ולהכניס אותך לדיכאון. כי את מדהימה ואנחנו יודעים את זה. ואני בטוחה שגם את יודעת. וכמעט אף אחד לא יגיע אפילו לחצי ממה שאת עשית כל הזמן הזה.

למעלה