משחק נחמד עד הסופרבול

Reshefgarcia

New member
לא יודע ....

למה בדיוק התכוונת כשאמרת "זה קל" אבל אני מאוד אהבתי את המהלך לפני שבועיים של החזרת הפאנט/קיק-אוף שבו שני רצים הלכו לצדדים של זה שתפס את הכדור,זויפה מסירה לצד ימין והוא קץ למשהו כמו 70 יארד לטאצ'דאון... לא זוכר כרגע מי זה היה ונגד מי... אבל זה היה מהלך מטורף לגמרי,שהצליח לחלוטין... ושאלתי : ההמנון הכי מוצלח שהושר בסופר-בול?

royfr

New member
כנראה שוויטני יוסטון

SB XXV - מלחמת המפרץ הראשונה. אני חשבתי כטריק פליי, את וינאטרי (המסירה שלו). השאלה שלי - מהו השיא המדהים ביותר ב-SB ?

Reshefgarcia

New member
השיא שלי....

הוא למעשה "חוסר שיא" באפאלו בילס... 4 סופרבולים רצופים... אפילו לא זכיה אחת... מדהים!!!! ווינרים עונה שלמה,לוזרים ב 60 דקות הכי חשובות... ושאלה : הדבר הכי דוחה/מגעיל/חסר טעם שראיתם בהקשר לפוטבול... יכול להיות במהלך משחק,כלומר תיקול שפל במיוחד,או פציעה מחרידה או סתם כל דבר שקשור למשחק עצמו,החל בשחקנים וכלה באוהדים....

ranatz

New member
טרל דייויס כמובן!

היה בדרך להיות הרנינג בק הגדול אי פעם, איש מקסים ואישיות גדולה ...איזה טרגדיה. לפחות הספיק לאסוף שתי טבעות המאמן הגדול אי פעם הוא ביל וולש ובירה הייתי מת לשתות עם ברט פארב (אבל הכי הייתי מת להוריד כמה בירות עם צ'רלס ברקלי) יש להפריד בין השדר הכי גרוע והפרשן הכי גרוע. השדר הכי גרוע הוא ג'ים נאנץ והפרשנים הכי גרועים הם צוות ESPN של ראשון בלילה. דניס מילר היה עלוב ולא מצחיק לדעתי

ofribecker

New member
מתחילים בחזרה מכאן כדי שיהיה מקום

תשובה לרשף - לדעתי כל מה שקשור לסיפור עם או ג'יי סימפסון. Come on! הבן אדם רצח, זה שהוא יצא זכאי זה רק בגלל מבנה מערכת המשפט האמריקאית. ושאלתי: מי לדעתך שחקן ההגנה הטוב ביותר בכל הזמנים?

ofribecker

New member
אענה בבדיחה:

אבו מאזן, שרון ו videoman פוגשים את אלהים. אלוהים אומר להם שכל אחד יכול לשאול אותו שאלה אחת. שואל שרון - "מתי העשירון התחתון בישראל יעבור את ההכנסה הממוצעת לחודש של 6000 ש"ח?" אלהים חושב ועונה - "בשנת 2117". שרון מתחיל לבכות "למה אתה בוכה?" שואל אלהים "כי זה לא בקדנציה שלי". אז שואל אבו מאזן - "מתי לפלשתינאים תהיה מדינה?" אלהים חושב וחושב - "בשנת 2228" הוא עונה. אבו מאזן בוכה כמו ילדה. "למה אתה בוכה?" שואל אלהים - "כי זה לא בקדנציה שלי". עונה אבו מאזן. ואז videoman שואל: "מתי נראה סופרבול בין איליי לפייטון?" אלהים חושב ואז מתחיל לבכות - "זה לא בקדנציה שלי"...
ושאלתי: מי השחקן השחצן ביותר שאתה זוכר?

geviaz

New member
דיון סנדרס...

הבן אדם מאוהב בעצמו! למרות שלפעמים טי.או. גורם לכל אחד אחר להראות צנוע. והשאלה: מהלך מטורף (כזה שצריך לראות כמה פעמים בשביל להאמין שהתרחש) שזכור לך?

ofribecker

New member
זה היה בשנות ה 80

אני לא זוכר אם זה היה טוני ניית'ן או נאט מור, בכל מקרה זה היה דולפין. במהלך קרוב לאנדזון מי שזה לא היה, הגיע עם הכדור קרוב לגול-ליין ושם נסגר בין שלושה מגינים של היריבה, אחד ברגל אחד בראש ואחד בכתף פגעו בו בדיוק באותו רגע, ואז הדולפין המסכן הסתחרר באוויר בגובה של מטר וחצי-שניים במצב מאוזן 360 מעלות שלמות כמו ממטרה בימי הקיץ החמים ונחת על הקרקע. והשאלה הבאה: איזה קווטרבק היית רוצה בקבוצתך כשאתם בפיגור 14 נקודות 6 דקות לסיום?

videoman

New member
ג'ון אלווי

כמובן. לאיזה קבוצה יש את הקהל הכי נאמן?

Reshefgarcia

New member
הפאקרס...

בלי תחרות בכלל... אחרת איך אפשר להסביר 60,000+ בכל משחק בית ועוד בטמפרטורות שגורמות לסיביר להראות כמו יום קיץ חמים... מטורפים לגמרי... הקבוצה שנחשבת ל "לוזרית" נצחית שיש לך חיבה נסתרת אליה?

ofribecker

New member
איזו שאלה יפה!

אצלי קלעת אבל ממש בול לדטרויט ליינס. בגלל שהכל התחיל אצלי במישיגן, אז תמיד יש לי משהו קטנטן בלב לדטרויט, אבל הם כלכך מאכזבים לאורך השנים שאסור אפילו לומר בקול רם שאני מסמפט אותם... איזו קליעה בול. השאלה הבאה: מי השחקן הפעיל הטוב ביותר כיום לדעתך?

span26king

New member
טום בריידי.

יש הרבה שאני יותר אוהב או חשוב שהם מוכשרים אבל לא מתווכחים עם הצלחה. הכי כשרוני זה מייקל ויק. מתי הבילס ינצחו את הסופרבול? סתם. מה ההיט שאתם הכי זוכרים?

Reshefgarcia

New member
קל מאוד....

לא זוכר מי עשה את התיקול עצמו... אבל הריצה של אלווי לטאצ'דאון (זאת עם המבט המוטרף בעיניים) קפצו עליו איזה שלושה חבר'ה ואלויי בשלב זה של הקריירה כבר לא ילד,די שברירי,ולא חזק במיוחד... חטף תיקול אכזרי בצורה מדהימה,והצליח לשמור על הכדור בתוך האנדזון... הנה שאלה מעניינת... שאלות של "מי השחקן הכי טוב" בכלל,או בעמדה,זה טוב ויפה,אבל... (וזאת אמורה להיות תשובה מנומקת - למי שיענה) מי האתלט הכי טוב ב NFL?

ofribecker

New member
אחרי מחשבה מעמיקה

אני חושב שראנדי מוס. כדי להגיע לתפיסות כדורים ברמה שהוא מייצר, כנראה שצריך אתלטיות ברמה גבוהה מאוד. נכון, יש עוד הרבה אתלטים מעולים בליגה. מייקל ויק, דייויד גיבנס, קורי דילון ועוד ועוד. הבחירה שלי היא ראנדי מוס. השאלה הבאה: בשביל קצת להרגיז אותך רשף...
מי לדעתך השחקן הטוב ביותר בכל הזמנים?

LuCkY SoB

New member
אז אני יענה

טוב אני יודע שיש מלא שחקנים גדולים, אבל השחקן הכי טוב בכל הזמנים הוא ברט פארב האחד והיחיד. ועכשיו לשאלה: מי לדעתך השחקן הכי אובר רייטד בכל הזמנים?

למעלה