משחק נחמד עד הסופרבול

ofribecker

New member
לא כ"כ הכי פשלונר אבל

זכור לי מקרה שבו גארי אנדרסון, אחרי שלא פיספס במשך כל העונה אף פילדגול, במשחק שקבע למינסוטה את העליה לפלייאוף, הוא החטיא ממרחק לא גדול וקבע שמינסוטה נשארת בבית. המשחקים של איזו קבוצה הם המלהיבים ביותר לצפיה?

Reshefgarcia

New member
תלוי....

מה אתה אוהב... אם התקפה זה הסטייל שלך,אז הראמס של ה 6 שנים האחרונות... אם הגנה,הרייבנס של ה 4 שנים האחרונות אם אתה אוהב משחק איטי,פיזי וכתישה של יריבים,הסטילרס תחת שלטון ביל קוואר הם האולטימטים.. אבל "בכל הזמנים"? איך אפשר ללכת נגד הפאקרס? איכשהו,תמיד נראה כאילו יש להם איזה נס קטן בכיס... את מי הכי משעמם לראות?

H20Knick

New member
הדולפינס

פשוט משעמם שלא קורה כלום! השאלה: מה הריקוד הכי מצחיק שראיתם שחקן עושה אחרי TD.

ofribecker

New member
מהפאקרס

נדמה לי שזה היה מארק צ'מורה שתמיד כשהיה תופס טצ'דאון בלאמבו, היה מבצע מן ריקוד שקשה לתאר במילים אבל זה היה משהו כמו "כאילו" להגיש את הכדור קדימה ואז לחטוף אותו בחזרה, ושוב וחוזר חלילה ובסוף - כמובן, הוא היה מזנק לתוך הקהל שבשורות הראשונות ליד האנדזון כמקובל בלאמבו. מי השחקן שהכי מלהיב אותך לראות משחק?

נדב הנפלד

אם כבר בתור סייפטי כמו דניס רודמן הוא יודע איפה נופל הכדור ומה כל אחד יעשה ממש טלפטי

נדב הנפלד

פשוט יש לו יכולת טלפטית לצפות להיכן ילך הכדור יכול היה להיות קורנר בק מדהים

geviaz

New member
איברסון...

אחרי שראיתי ביצועים שלו מבי"ס (אולי קולג') הוא יהיה QB מפוצץ. הוא ומייקל ויק (וגם ארון ברוקס) באים מאותה עיר (New Port?) ושניהם אומרים שהעריצו אותו כשהיו קטנים. באותו הקו: שחקן פוטבול שהיה מצליח בספורט אחר ופחות אתלטי-פיזי, למשל פוקר/סנוקר/קרלינג?

ofribecker

New member
להתחיל בבקשה מכאן

מי השחקן שהכי מלהיב אותך לראות אותו משחק?

ranatz

New member
פייטון מאנינג

וברט פארב מהו הכינוי הכי מגניב לשחקן?

ofribecker

New member
היו כמה וכמה

Rocket Ismail - Raghib Ismail The Freak - Javon Kearse Jake The Snake Plumer The Goose - Tony Siragusa אבל היה ונשאר הגדול מכולם בעיני: The Refrigerator, The Fridge - William Perry

ofribecker

New member
והשאלה הבאה:...

מי האחראי (או האשם) הגדול ביותר בהצלחותיה של ה 49רס השנה?

Reshefgarcia

New member
ההנהלה....

השחקן שעשה את ההבדל הכי גדול לקבוצתו,בעשור האחרון?

LuCkY SoB

New member
ברט פארב

בלעדיו אני לא מאמין שגרין ביי הייתה מגיעה להישגים כאלה בסוף המילניום. מה המהלך ההגנתי שהכי זכור לך?

ofribecker

New member
הפעם דווקא

זה לקוח ממשחק קולג' ו... כן ... ניחשתם, מישיגן. משחק מול פארדו באוקטובר השנה. התוצאה על הלוח 16-14 למישיגן במשחק חוץ. הכדור של פארדו בקו ה 30 ומשהו שלה עם דאון שלישי נדמה לי, כשנותרו בערך 50 שניות לסיום, כשהקווטרבק שלה הוא אחד המועמדים להייזמן - קייל אורטון שעוד נשמע עליו. אורטון משחרר מסירה ל 35 יארד שנתפסת ע"י הרסיבר מאוד קרוב לקווים וכשהכל נראה אבוד מגיעים שני מגינים של מישיגן, אחד ברגל ואחד בחזה מצליחים בדרך נס לגרום לפאמבל ועוד לכסות אותו לפני שהוא מתגלגל החוצה. מישיגן מנצחת 16-14. חזרה ל NFL השאלה: מה היתה הזכיה שהגיעה הכי בזכות המאמן?

Reshefgarcia

New member
כל הזכיות של....

ה 49ERS משנות ה 80 וגם ב 95... כולם הודות לאדם ולאגדה,ביל וולש. אם הוא לא היה מפתח את השיטה,ובוחר את השחקנים המושלמים לאותה שיטה (מונטנה,רייס,קרייג,יאנג וכ"ו) הניינרס עדיין היו מדשדשים כיום... במבט עצמי כנה...איזו עמדה אתם חושבים שהכי הייתם מותאמים לשחק?

ofribecker

New member
קהל ... ../images/Emo151.gif

וברצינות - אני 6'1" כלומר 1.85 מ' משקל 220 פאונד - כלומר 100 קילו לא מהיר במיוחד אולי טייט אנד. ואתם?

Reshefgarcia

New member
המממ....

אני חושב שאני בערך באותן מידות....ולכן כנראה גם טייט אנד... למרות,שהידיים שלי פחות רכות,ולכן אם הייתי מעלה במשקל איזה 30 קילו...אז סנטר...כי אני גם טוב בזה,כזכור לך בודאי...

למעלה