משחק נחמד עד הסופרבול

Reshefgarcia

New member
השימוש החוזר ונשנה ב...

WIDE RIGHT!!! או האלטרנטיבה הפחות מוכרת אך נדושה באותה מידה WIDE LEFT!!!! אני באופן אישי,אוהב לשמוע אכזבות עם טיפה שוק משולב במונוטוניות...משהו נוסח AND HE MISSES...HOW DID HE MISS THAT? איזה שחקן מספורט שהוא לא פוטבול הוא בעל הסיכוים הכי גבוהיים להצלחה בפוטבול?

span26king

New member
שאקיל אוניל

בתור OL ודניס רודמן בתור סייפטי מהו המהלך הכי בלתי אפשרי שראיתם מישהו מבצע בפוטבול? (שגרם לכם לקפוץ בזעקות אימים וכולי) ואגב כל עם שאני שומע immaculate אני חושב על פוטבול, רצית מילה...

ofribecker

New member
בערך כל תפיסה חמישית של רנדי מוס

כל פעם מחדש אני מתלהב מהיכולת שלו לעשות "משהו" מכלום. הכדור נראה בלתי תפיס בעליל ורנדי (וצריך להכניס שינויים בחוקת הפס אינטרפירנס בשבילו) מזנק באוויר והכדור נדבק לו לידיים. ועכשיו כדי לא לאכזב את geviaz אני מכניס את השאלה שלו. שחקן פוטבול שהיה מצליח בספורט אחר ופחות אתלטי-פיזי, למשל פוקר/סנוקר/קרלינג?

Reshefgarcia

New member
כל קווטרבק (כמעט)

יכול גם להיות אחל'ה שחקן פוקר... לבהות למוות (או לאנשים שדומים למוות) כל פעם בפנים,ולא למצמץ בכלל.. נראה לי שזה אחד מהכישורים הנדרשים... ןכמובן...כל אופנסיב ליינמן,הוא אלוף עולם באכילת נקניקיות בפוטנציה... איזה ביטוי שקשור בפוטבול הייתם משנים...ולמה?

LuCkY SoB

New member
סייפטי

זה הספורט היחיד שלמושג אחד יש שתי משמעויות. שישנו את הסייפטי של ה-2 נק', שיקראו לו משהו אחר. מה הקשר בכלל סייפטי?! מה החוק הכי מיותר לדעתכם?

ofribecker

New member
עברה של excessive celebration

יאללה, אחרי טצ'דאון השחקנים רוצים לחגוג. כל מי שאי פעם עשה טצ'דאון בחייו יודע את זה (אפילו בשכונה). מה העונש המוגזם ביותר הקיים בחוקה (חוץ מהחוק שציינתי)?

LuCkY SoB

New member
עבירה של 40 יארד

אם הקיק אוף יוצא מהסייד ליין. קצת מוגזם 40 יארד לטעמי. בוא נמשיך בחוקים: מה החוק שהכי חסר במשחק?

ofribecker

New member
רעיון מעניין שחשבתי עליו כבר מזמן

פילדגול של ארבע נקודות. נניח מטווח 45, 50 או 55 יארד ומעלה. כדי שיהיה יותר מעניין.

ofribecker

New member
אופס. והשאלה הבאה:

חוץ מהקווטרבק, מה התפקיד הכי חשוב במשחק?

LuCkY SoB

New member
רסיבר

לא משנה כמה הQB טוב, אם לא יהיה לו למי למסור הוא פשוט ייעלם במשחק. מי השחקן שהכי "תפור" לסגנון המשחק של קבוצתו?

ofribecker

New member
לדעתי ג'רום בטיס

זה קצת כמו הביצה והתרנגולת, אבל פיטסברג בנויה לרוץ. וכך ג'רום בטיס. כמו כפפה ליד. מה תפקיד ההגנה החשוב ביותר?

Reshefgarcia

New member
MLB

הוא העיניים והמוח של ההגנה.... MLB טוב,כמו ריי לואיס למשל,יכול לאחד סביבו הגנה בינונית ולעשות אותה מעולה... MLB רע,ואפילו הגנה טובה תראה קצת פחות זוהרת... המשך שאלה קודמת : לאיזו עבירה,העונש שקיים בחוק אינו מספיק,ויש להחמירו?

פגיעה ב-QB. יש להחמירו

לאיזה 20 יארד. לפעמים חברה נכנסים בכוונה ב-QB כדי להשביתו. ובהמשך: איזה עונש הינו חמור מידי?

ofribecker

New member
מסכים עם Lucky SoB

מכיוון שהשאלה הזו נשאלה כבר, יש לי הזדמנות לומר שהעבירה של לשים את הכדור שלושים יארד ממקום ביצוע הקיק-אוף לאחר שזה יצא מקו האורך, אכן מוגזם. שהרי בטצ'באק מקבלים את הכדור בקו ה 20, אז העבירה הזו כביכול שווה 20 יארד. זה יותר מדי. צריך היה לקבוע שהכדור יונח 40 יארד ממקום ביצוע הקיק-אוף ולא 30. השאלה הבאה: מי הראנינג בק הפעיל הטוב ביותר כיום?

LuCkY SoB

New member
קורי דילון

בלי שום ספק, הראנינג בק הכי אקספלוסיבי שיש היום בשוק. ואפרופו דילון, איזה פרו בולר (לא רק מהשנה) חייב לעבור קבוצה כדי לשחק משחק פלייאוף בקריירה שלו?

Reshefgarcia

New member
צ'אד ג'ונסון - באנגלס

מה הטרייד הכי טוב של השנים האחרונות... כזה שהיה לו האימפקט הכי גדול על הקבוצה שקיבלה את אותו שחקן?

ofribecker

New member
קורט וורנר - ראמס

מה שהבחור עשה לראמס כשהגיע משום מקום... מה הטרייד הכי מאכזב?

Reshefgarcia

New member
כל טרייד שהיה בו את....

קישון ג'ונסון... הבן אדם פשוט אובר רייטד בטירוף לטעמי... בימים הטובים שלו (ולא היו כ"כ הרבה כאלו) הוא רסיבר מעל הממוצע,אבל אפילו לא קרוב ללהיות מצוין,או בקרם-דה-לה-קרם של הליגה,הוא לעולם לא התקרב למגפיים של רייס,האריסון,ברוס או כל אחד אחר שתירצו... שחקן הפוטבול שהכי יצליח בהוליווד,אם ירצה בכך?

ofribecker

New member
טרל אוונס

שחקן בנשמה, (וגם שחקן נשמה). מי היא או היתה הקבוצה הטובה ביותר אי פעם?

ranatz

New member
הניינרס של מונטנה ורייס

אין שאלה בכלל. גם קבוצה מדהימה, גם ווינרים וגם הפוטבול הכי מרהיב ואסתטי ששוחק אי פעם מיהו הקיקר הכי פשלונר אי פעם? תחשבו טוב כי יש די הרבה מועמדים, לא רק סקוט נורווד

למעלה