משחק נחמד עד הסופרבול

ofribecker

New member
לדעתי זה אחד משלושה

דרו בלדסאו, קישון ג'ונסון או דיון סאנדרס ולא שהם לא היו טובים, אבל עשו מהם יותר ממה שהם. אם אחד אז אני בוחר בדרו בלדסאו. ושאלתי הבאה: מי אחראי הכי ישיר להצלחה השנה של בן רות'ליסברגר?

Reshefgarcia

New member
משחק הריצה של פיטסבורג....

כי בלי הכתישה הזאת,והליין שאיפשר אותה,אנשים היו מגיעים אל ביג-בן הרבה יותר,וגורמים לו להיראות טיפה פחות "זוהר" בעונתו הראשונה... האם איליי יתקרב לרמה של פייטון,יעבור אותו או ישאר רחוק מאחוריו?

ofribecker

New member
להערכתי

איליי לא יעבור את האח הגדול. אולי תהיה לו פה ושם עונה טובה, אבל אני לא רואה בו את הניצוצות שיש בפייטון. פייטון עוד יקח טבעת בקריירה ואולי יותר. את איליי אני רואה נכנס להיסטוריה משהו כמו ברמה של אלביס גרבאק, דאג פלוטי, לא יותר. שאלתי הבאה: מי השחקן הכי אנדר רייטד ב NFL?

Reshefgarcia

New member
שאלה טובה מאוד...

למרות שהוא מתחיל לקבל קרדיט בשנתיים האחרונות אנשים נוטים לשכוח שקרטיס מרטין בליגה כבר 11 שנים והוא לא מאט בכלל... כשתחיל את הקריירה היו אלו רצים כמו אמיט סמית' ואחרים שהתמקדו בהם,בסוף שנות ה 90 זה היה מרשל פולק,טרל דייויס וכאלו ועכשיו,סוף סוף הוא מקבל קרדיט,אבל עדיין,ממש לא מספיק יחסית לבן אדן שיש לו 10 עונות רצופות עם 1000 יארד ומעלה... מדהים כמה שאפשר לא לשמוע עליו.... המדים הכי יפים?

LuCkY SoB

New member
מדים

לא יודע למה כולם אומרים שהם מכוערים, אבל לדעתי לבנגאלס יש את המדים הכי יפים (כולל הקסדה). מי החגיגה אחרי טאצ'דאון שהכי זכורה לך?

Reshefgarcia

New member
TO

נגד הקאוגירלס לפני 3 (?) שנים... הקטע עם הכוכב...והבלאגן שהיה בעקבותיו.... אבל זה TO...אין מה לעשות... אמשיך בקו... המדים הכי מכוערים?

ofribecker

New member
לא בדיוק הכי מכוערים

הכי סתם. ניו יורק ג'טס וניו יורק ג'יינטס. בלי שום דבר ממש מקורי. השאלה הבאה: מי המספר 7 הטוב ביותר אי פעם?

Reshefgarcia

New member
גדלתי על מספר 7

מדנבר,ולכן אומר ג'ון אלווי... מי המספר 8 הכי גדול אי פעם?

ofribecker

New member
שני מועמדים רציניים

ארצ'י מאנינג וסטיב יאנג. נראה לי שסטיב יאנג! אילו אתה קווטרבק, למי היית רוצה למסור כדור אחרון מ 30 יארד לטצ'דאון כשממש זקוקים לו?

Reshefgarcia

New member
אני נאלץ לומר...

רנדי מוס... כי 30 יארד זה כבר בתחום ה "זריקה לאנדזון ולקוות לטוב" במקרה של רנדי,אפשר לתלות לו כדור באויר... הוא כבר יוריד אותו לארץ... אם היו לי כמה שניות מולי וסקונדרי לא הכי יציב הייתי אומר ג'רי רייס...כי הוא יכול לעשות הכי הרבה מהכי מעט... למי לא היית רוצה למסור את אותו הכדור? (ותנסה שלא להגיד "כל אחד מסיאטל העונה")

LuCkY SoB

New member
טוד פינקסטון

הוא בטח יברח ממנו במקום לתפוס אותו. מי הקוורטרבק הכי גרוע שלקח אליפות?

Reshefgarcia

New member
ג'ים מקמהון...

שיקגו ברס,86... בכלל ההגנה ניצחה משחקים,וההתקפה לקחה את כל הקרדיט והפלאש... וסתם בשביל הכיף... חוץ מדן מרינו,מי הכי טוב שלא לקח אליפות?

royfr

New member
קלי

למרות שאפשר להוסיף גם את טרקנטון - שאת שיאי הקריירה שלו מרינו שבר. שם מעניין נוסף - דן פאוטס. לשאלה הקודמת - גם טרנט דילפר. מהו המהלך הכי מטומטם שקרה ב-SB לדעתכם ? או מהי הפדיחה הגדולה ?

ranatz

New member
השטויות של ת'רמן תומס

לא מצא את הקסדה...שכח את ספר התרגילים. לא פלא שהבילס המסכנים נותרו בידיים ריקות מיהו המאמן שהכי לא הגיע לו לזכות בסופרבול (וזכה)??? לי יש תשובה מאד ברורה. מה אתם אומרים?

Reshefgarcia

New member
בטח לא התכוונת לזה,אבל....

ג'ון גרודן... הוא נכנס לקבוצה שטוני דאנג'י בנה במשך כמה עונות... והופס...סופרבול... והוא לא שינה כמעט כלום... נאדא... מה הוא עשה? הביא קצת התקפה (גם,לא יותר מדי) ולא נגע בכלל בהגנה.. וכולם יודעים שטמפה ביי ניצחו עם ההגנה שלהם... משפט,או מילה,או ביטוי,שקשורים לפוטבול,שהכי מייצגים את המשחק בעיניכם...

ranatz

New member
אחלה תשובה

הוא באמת זכה מההפקר ואנחנו רואים מה הוא שווה כיום אבל אני חשבתי על בארי סוויצר שקיבל טבעת במתנה כי ג'ימי ג'ונסון בנה קבוצה כל כך מושלמת שגם אני הייתי לוקח איתה אליפות

Reshefgarcia

New member
נא להמשיך מפה...הזזה שניה לימין!!!

איך אני גאה בנו... נדמה לי שזאת פעם ראשונה בפורום...השירשור הכי ארוך שלנו...

videoman

New member
QB

ביטוי מפוטבול "לחיים"? (כמו "רק רשת", "מכדרר אך לא מבקיע", "הכדור הוא עגול")

ofribecker

New member
And this one is gone!!! GOOD BYE

מה הביטוי הכי מעצבן ששמעתם בפוטבול?

למעלה