משפחת שליט. די!

nogaash

New member
ודפקטים כמוך...

צריך לשלוח לעזה, שיעשו עליך איזה לינץ כדי שהמשפחה הדפוקה שהביאה אותך לעולם תבין עם מי יש לנו עסק.

גיל110

New member
גם אם נשלח זבל כמוך למאה שערים

יאנסו אותך וירצחו אותך. אז?

אני מתפלא שלא אונסים ורוצחים אותך

סתם בתל אביב. ... או מזמינים נידת שתאסוף את הקוף שברח

nogaash

New member
למה להעליב את הקוף???

הוא יותר מזכיר לי ממוטה... אחת כזאת ענקית ואיטית ורפת שכל מימי קדם.

nogaash

New member
תגיד...

אמא שלך לא קיבלה פתק החלפה בבית חולים??? לא, באמת.. היא יכלה לקבל עליך טוסטר
אנשים כמוך, כל מה שנשאר זה רק לרחם עליהם ועל המשפחות שלהם, הקיום שלך הוא חתיכת עיוות של היקום, מאחלת ליקום שבקרוב מאוד הוא יתקן את העיוות הזה.

nogaash

New member
כל עוד והוא לא מקבל תנאים של שבוי...

הוא נחשב לשבוי. הוא חטוף, הוא חי בתנאים של חטוף.. לא אסיר ולא שבוי.

ורד 1970

New member
../images/Emo45.gif

שחרור מאות או אלפי מחבלים רק יגרום להם להבין שחטיפת חייל שלנו שווה הרבה ומאוד כדאי להם אני כל הזמן אומרת - לסגור להם חשמל\מים או כל אספקה אחרת - להפציץ להם כל יום בתים רק ככה הם יבינו שחטיפת חיילים שלנו לא כדאית

אני לא מכיר אותך אבל כנראה במושגים ביטחוניים

אני לא מכיר אותך כותב המאמר אבל כנראה במושגים ביטחוניים אתה לא מבין, רוב הדרג הביטחוני הבכיר בעד העסקה הזו לשחרור שליט, ודבר נוסף אני בטוח שאם לך היה קרוב בנחטף היית מדבר אחרת לחלוטין ולא מדבר על צרכים ביטחוניים(תקן אותי אם אני טועה), ודבר נוסף יש פסוק בתנ"ך שאלהים אומר משפט לרחל שבסופו נאמר:"ושבו בנים לגבולם".

כחלחל

New member
לפני שאתה מדבר על הבנה במושגי בטחון

ראה את הוראות הפתיחה באש למניעת חטיפת חייל חי. ראה את הנזק הבטחוני שגרמו המשוחררים הקודמים ועזוב את המישור האישי, מדינה והנהגתה צריכים להחליט לפי טובת המדינה ולא לפי רגשות אישיים

student122

New member
טובת המדינה?

אם נעשה הצבעה אני מאמינה שרוב המדינה תרצה את גלעד בבית. מספיק טובת המדינה בשבילך?

אושרי 7

New member
אזרחי המדינה לא תמיד יודעים מה טוב בשבילם

דעת הקהל בישראל מושתתת בעיקר על היסטריה סביב נושא מסויים, היום זה שיחרור שליט, ומחר ההיסטריה תיהיה סביב המנהיגים ששיחררו את המחבלים שיגרמו לכל כך הרבה הרוגים. לעם הזה יש זיכרון קצר מאד.

שטיות במיץ

1. משפחת גלעד שליט לא מפעילה לחצים גדולים על הממשלה, לידעתך בסמוך לחטיפה ביקשו מהמשפחה לא לעשות מהומות לטובת המשא ומתן והמשפחה קיבלה על עצמה את דרישה זאת. באיפוק לא פצתה פה קרוב לחצי שנה, עד שהמגעים נכשלו. 2. אולי בשבילך גלעד שליט זה מקרה מאוס, אבל גלעד לפי דעתי לא מסכים איתך. הוא תכנן לעצמו חיים שלמים, לימודים משפחה ובמציאות של ימנו אפשר להגיד שהוא בחר לא להשתמט ולהשים את טובת המדינה לפני חייו האישיים. אבל הוא נחטף ועד עכשיו הוא נמצא בשבי שכול יום מרגיש לו כמו נצח, שכל המחבלים מוציאים עליו תיסכולים ומתים להרוד אותו אבל מושכים את זה לטובת חברים שלהם השבויים בכלא שלנו. אני לא אומרת שצריך להיכנע ולהבליג על הסחטנות אבל צריך לעשות משהו ואי אפשר להעביר את זה על סדר היום, חייל בשבי זה לא עובדה שאפשר פשוט להיתעלם ממנה.

כחלחל

New member
נהפוך הוא

משפחת שליט הובילה את כל הפסטיבל והמניפולציות התקשורתיות שרק גרמו להסלמה במחיר. מול החייל הבודד שנחטף וראינו שהוא חי וקיים, יש עשרות אלפים שנתנו את חייהם כי ככה זה במלחמה וככה זה בצבא. להפוך טרגדיה (ואנני מזלזל בה) של קרבן בודד ושל משפחה בודדת לסחטנות לאומית ולמנוף להשפעה על צעדי הממשלה, לא עושה את הטיעון שלהם צודק יותר. הצלחת החמאס במו"מ (לשיטתם) רק תעודד חטיפות נוספות כפי שאכן קרה לאורך ההסטוריה של העיסקאות השונות. בואי נשחק רגע, משפחות המילואימניקים שהיו במצור במוצבי התעלה ב73, והלכו לשבי, מקימות לובי מיוחצן ומפעילות לחץ על ממשלת ישראל להניח למצרים ששבו את יקיריהם, ולא לחצות את התעלה,,, וכו' וכו' וכו' נראה לך?

למעלה