משפחת שליט. די!

אושרי 7

New member
כל ציוני אמיתי. והשאר הם אוסף מחוק של נמושות.

חבורת רכיכות, די עם הבכיינות.

suprman373

New member
מענין עם אתה היתה שם והיתה יודע מה המחיר

אני מאמין שהיתה מאוד רוצה שיעשו הכול בשביל לשחרר אותך ואני חושב שהכול מלמעלה וזה לא מה שיהרוס את המדינה אני אומר שצריך לשחרר אותו ומהר ואין מה לעשות זו מלחמה וצריך לדעת מתיי לוותר ומתיי לא ועכשיו צריך לוותר ולהיות חכמים לפעם הבאה כי בטוח שלא אני ולא אתה הינו רוצים להיות שם במקומו ותחשוב מזה רק תחשוב לשניה הוא חושב כבר שלוש שנים

love me7

New member
לשחרר את גילעד

אני חושבת מדינת ישראל אשמים בהרבה שגילעד במצב כזה וחוץ מזה הכתבה לא לעניין וחראות מי שלא חושב ככה אין לי מה להוסיף לזה

ורד 1970

New member
אתה חצוף

אם זה היה הבן שלך שם מעניין מה היית אומר אולי לא צריך לשחרר כל כך הרבה מחבלים ובטח לא עם דם על הידיים ושוב אני אומרת - לנתק להם חשמל - מים וכל אספקה אחרת להפציץ להם בתים כל יום (עם אזהרה מראש - היות ולא כולם מחבלים) ככה הם ישארו ללא בתים ואולי ילחמו בטרוריסיטים. ורק ככה הם יבינו שחטיפת חייל לא תשתלם להם אבל אם זו לא אופציה - וחבל שלא - אז כן - להחזיר אותו בכל מחיר כי אין יקר יותר מחייל שלנו לבוא ולהגיד דברים כאלה קשים למשפחת שליט? הגזמת - גועל נפש נקרע לי הלב שראיתי אותו בקלטת - לא רוצה לחשוב אפילו מה עבר על המשפחה שלו באותו רגע עצוב

הרס מדינה??

משפחת שליט מנהלת מסע הרס מדינה??? הם הגזימו?? או אחד כמוך שלא עומד בנעליהם ומן הסתם גם לא יעמוד, אחד כמוך שהינו גיבור החמוש בנעלי בית, יושב מאחורי מקלדת משומנת וצועק ח(א)מס תרתי משמע?? אתה ושכמותך עושים מסע הרס במדינה!! אתה רוצה להאשים מישהו תאשים את הממשלה הקודמת שלך שתמורות גופות שחררה מאות מחבלים-מבלי לבקש הוכחה שאלדד רגב ואהוד גולדווסר זכרונם לברכה, אכן חיים!! שהעבירה סבל בלתי יתואר את משפחותיהם על ידי משיכת זמן ולבסוף שחרור של מאות רוצחים על מנת שיקבלו את גופות יקיריהם-אתה רוצה להאשים מישהו תאשים אותם!! אל תעיז להאשים את משפחות החטופים וביחוד את משפחת שליט העושה הכל על מנת להחזיר את בנה הביתה!! איך אתה מעז, בתור יהודי וישראלי, שחיילים כמו אלדד אהוד וגלעד המגנים עליך יום וליל, תוך חירוף נפשם, איך אתה מעיז לבוא ולהאשים את המשפחות ?? טובת אזרחי המדינה?? טובת אזרחי המדינה הזו תהייה בראש בראשונה לומר תודה על אלו המגינים עליהם והנותנים להם את האפשרות לקום כל בוקר לעבודה, להיות בקרב אהובי נפשם, לזכות לנשום אוויר נקי וחופשי!!! טובת אזרחי המדינה היא להבין שלעיתים צריכים להתפשר במיקרו על מנת להגיע לתוצאות הרצויות במקרו!!! טובת אזרחי המדינה הזו תהייה להבין שאנו לא מעל כולם ולא הכל מגיע לנו על מגש של כסף רק בגלל שאנו אזרחי מדינת ישראל ובגלל זה יש לנו צבא המוקם מהילדים של כולנו, תוך סיכון נפשם ואם מי מחיילנו נחטף ומוחזק בחיים על ידי ארגון טירור כזה או אחר אז מחובתנו לעשות הכל על מנת לשחררו!! אותם המחבלים אשר נמצאים בבתי הכלא הישראלים הינם בטלים בשבעה לעומת מאות אם לא אלפי מחבלים המחכים לאות לקום ולהורגנו, אז אתה באמת חושב שאם ישחררו מחבלים כאלו או אחרים תמורת גלעד שליט-הם אלו שיגדילו את כוחו של החמאס?? אני, בתור אחת שאיבדה במלחמת לבנון מישהו קרוב, בזה לאנשים כמוך!! אתה יכול רק להתבייש בדבריך ולהתפלל שלעולם לא תעמוד במקום משפחת שליט או כל משפחת חטופים אחרים!! אני מתביישת שאתה נקרא ישראלי כמוני-כי אתה לא ראוי להקרא אחד שכזה!!

דעתך השתבשה בגלל הבדידות?

אם זה היה אחיך, אביך, אמך, אחיותך, בנך או אתה האם גם היית כותב את בליל השטויות שכתבת מתוך שעמום ובדידות? אני מוכנה להחליט את גלעד בך, תשב אתה בשבי החמאס, מוכן? אם התשובה היא לא, אז תשאר בשקט בבדידותך.

avivit87

New member
להוריד מהר את הפוסט הזה !!!!

חוסר רגישות שלך ודיבורי סרק האלה מגעילים אותי ובוודאי עוד הרבה גולשים שקוראים את מה שכתבת, אתה צריך להיתבייש!!! אם היית עומד בסיטואציה כזו אני בטוחה שלא היית מתבטא כמו שהתבטאת, ואני מאחלת לך רק טוב !!!

עדידי15

New member
אותם אסירים שיושבים בבתי הכלא שלנו

יוצאים עם תואר. ראינו את זה כבר עם אדון סמיר קונטאר. יוצאים שמנים, נראים מעולה, זוכים לביקורים מפה עד הודעה חדשה. למה? למה אנחנו צריכים אותם כאן? וכל יום צץ בעזה מחבל חדש, עם מוח שטני לא פחות מאלה שיושבים בכלא. הרי הם מאמנים אותם, אז טרוריסטים לא חסרים שם. נכון, אין מחיר לחיי אדם וכמות האסירים אשר הם מבקשים מוגזמת. מצד שני, המדינה לא יכולה לוותר על בניה.

גאיה46

New member
אתה מפגר מטומטם ואין עוד מה להגיד עליך,

חיבים לשחרר את גלעד שליט!

LightBoy8

New member
מאוד התרגשתי שאישרו לפרסם את הקלטת שלו

ושמחתי לראות שהוא בריא ושלם, הוא נראה מעולה! כואב עליו שהוא נמצא כבר 3 שנים בשבי המקולל שלהם ולא נמצא בביתו עם הוריו ואחיו. אני בעד העניין שישוחררו כל הרוצחים למען שחרור גלעד. וזו באמת חוצפה גדולה מיהודי שבא לכתוב כאן דברים על משפחתו, ששומרים על איפוק רב כל-כך למשך כל הזמן הזה! ממש גועל נפש לקרוא דברים כאלה, ועדיף שהיית שותק בפינה שלך שם בחדר ליד המחשב. אני מאמין ששיחרור של גלעד שליט קרב מאוד, ואני מאמין שהפעם יש לממשלה שלנו צ'אנס אפשרי - אם יבחרו לנצל אותו.

בהלםם

New member
גלעד שליט לחופש כמה שיותר מהר!!

בשביל למנוע מקרים של פיגועים בעתיד... בשביל ללמוד מהמקרים האלךה צריך להחזיר את גלעד שליט הביתה נקודה!!!!!!!!! כל עוד הוא שם לא רק שהוא פצוע ולא רק שהמשפחה שלו פצועה..כל המדינה פצועה!! ולעולם לא נוכל לרפא את הפצע הזה כמדינה.... עד שלא נשחרר אותו משם !! קודם נשחרר אותו ואז נחליט הלאה!! לשחרר אותו בכל מחיר!! כי אז אנחנו נלמד מטעויות...ובטוח לא ניתן לחייל בכזו קלות להיחטף או למחבלת לעשות פיגוע בקלות אם לא נשחרר אותו אנחנו לא נלמד מכלום!! וכל פעם הם יחטפו לנו חייל כי תמיד אנחנו נדע והם ידעו שבשביל לקבל אסירים צריך לחטוף חייל.... ואם הם לא יצליחו לחטוף חייל יותר? אז זה לא יקרה!!! המדינה צריכה לקחת אחריות...ובשביל לקחת אחריות המדינה צריכה לשלם ..גם אם זה אומר לשחרר 1000 אסירים!! אתם חושבים שאם המדינה תשחרר 1000 אסירים..הם יתנו לעוד חייל להיחטף?? ואם זה יקרה חייל הבא אם יחטף חס וחלילה המדינה הפעם לא תהייה נחמדה וסלחנית...ישר להפגיז אותם שוב!! וככה נלך איתם ראש בראש ונראה מי ישבר קודם! דיי נמאס כבר לא משנה מה אנחנו עושים תמיד אנחנו יוצאים הרעים..אז הגיע הזמן באמת שנעשה את מה שצריך לעשות נחזיר את גלעד תמורת אסירים ונראה אם יש להם אומץ לחטוף עוד חייל כי הפעם לא רק שנחריב להם את לבנון..אנחנו נשמיד אותם לגמרי וזה המסר שהם צריכים להבין מכל זה!!!

peporain

New member
רב"ט גלעד שליט

נחטף בתור חייל ולא בתור אזרח פרטי. כשאני בתור אמא שולחת את הילד שלי לצבא להגן על המדינה (כרגע הוא בן ארבע וחצי, אבל מה לעשות, גם הוא יצטרך להתגייס בעוד כמה שנים) אני מצפה מהמדינה שתעשה הכל כדי להגן עליו. איך שאני נותנת את היקר לי מכל, אני מצפה לאותו הדבר מהמדינה. לשחרר את גלעד. בכל מחיר. ואת המסקנות איך מונעים את המשך החטיפות לעשות אחר כך. אחת מהמסקנות - לשקול עונש מוות למחבלים שנתפסו. אבל כל זה אחר כך. וזה לטובת כל האזרחים במדינה זו. אנחנו שונים ממדינות הערב בזה ששמים את חיי האדם כערך עליון. חיי החיילים שלנו. הבנים שלנו. אם לא נעשה כך, אין לנו לגיטימיות להמשך קיומנו. אם ננהג אחרת, אני לא אתן לבן שלי להתגייס. וגם אתה לא.

טרה10

New member
מה שבאמת היו צריכים לעשות זה..

לקחת את הרשימה שמסרו לפני שנה לתת אותה למנהל הכלא בלי לפתוח ולהגיד לו : קח את הרשימה ותוציא את מי שכלול בה. וכל הענין הזה היה מסתיים. אבל כשנותנים לפקידוני השב"כ להחליט..ואגב עמי איילון, אמר בדיוק דברים אלה..כי הוא ידע עם מי יש לנו עסק..משני הצדדים.

גיל110

New member
מוזר שאף אחד מהחראות שהגיב נגד השחרור

לא מסוגל לענות על השאלה הזו.

למעלה