משפחת שליט. די!

אושרי 7

New member
איפה ההתחייבות הזו כתובה?

איפה כתוב שמדינה צריכה להפקיר את בטחון אזרחיה כדי להציל חייל יחיד? באיזה מצע של איזו מדינה מטורפת בתולדות האנושות כתוב דבר כל כך טיפשי, באמת, מאיפה הבאת את ההתחייבות הזו?

כחלחל

New member
המדינה לא מחויבת

חייל אינו חותם על חוזה עם המדינה כשהוא מתגייס. הוא יודע ומוכן לזה שהוא יכול להפצע, לההרג או ליפול בשבי, ואף אחד לא מעניק לו פוליסת ביטוח של 100%.

ואם זה היה אחד מבני משפחתך?

האם לא היית נוהג כמוהם? אני חושבת שכן צריך לשחרר אותו בכל מחיר אבל לאחר מכן את כל האסירים ששחררו להוציא להורג במבצע חיסול כמו בעבר. ואני לא חושבת שהם חושבים שהדם של הבן שלהם סמוק יותר אלא הם רוצים אותו חזרה. האם לא היית נלחם על חיי בנך.בתך בכל מחיר? אפילו היית מוכן לתת את חייך תמורת דמו. אני לא חושבת שאתה צריך לפנות למשפחת שליט אלא לממשלה כי ברור ומובן שמשפחתו תעשה הכל על מנת להשיבו. ואני חושבת שכן צריך לשחרר אותו לא כמוך...תמורת אסיר אחד.

mooolly

New member
חוצפן, הוא לא נחטף כשיצא לטייל בטבע. הוא חייל

וזו חובת המדינה להוציא אותו משם. להאשים אנשים בכך שהם רוצים בטובת בנם- זה הגזמה אני מתפלל שאין הרבה אנשים כמוך בעולם הזה. עוד כמוך ואבדנו

sybil fawlty

New member
מסע הרס המדינה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

בגלל משפ' שליט היקרה המדינה נהרסת
תתבייש, ובגדול

Gersivan

New member
הייתי רוצה לראות אותך

עומד מולם ואומר להם את זה בפנים. או מסתכל לגלעד בעיניים ואומר לו את זה. הייתי רוצה שתהיה במקומם ולראות מה היית חושב אז.

לא אתה לא מבין

אם היית מבין אז לא היית כותב את מה שאתה כותב! אתה נשוי ? יש לך ילדים ? אני רוצה לראות את הבן או הבת שלך יושבים בשבי אויב ואז נראה אותך איזה מסע אתה תנהל!!!!!! לדעתי צריך לשחרר כמה אסירים שצריך יש לנו את צ.ה.ל והש"בכ וכל כוחות הביטחון למיניהם שיעשו בשבילנו את העבודה והם עושים אותה בהצלחה רבה. חג שמח לכל עם ישראל

הגעתי מראשי ואני חייבת להגיב

תגיד לי איך יש לך בכלל מצפון לכתוב דבר כזה?! אתה בכלל מסוגל להבין מה עובר על הורים שיודעים שהבן שלהם חי נמצא כל כך קרוב אבל לא יכולים ללכת ולשחרר אותו ולהחזיר אותו הביתה?זה הבן שלהם למען השם זה הילד שלהם אם אני הייתי במקומם הייתי יושבת כל היום במשרד ראש הממשלה ולא זזה משם ולא מפסיקה ללחוץ עד שהבן שלי היה בבית ככה שמשפחת שליט מאוד עדינה ומאופקת.הם שלחו את הבן שלהם לצבא בכדי להגן על המדינה ובתמורה לכך המדינה חייבת להחזיר אותו.נכון שהחמאס דורש מחבלים עם דם על הידיים בתמורה לשחרורו של גלעד אכן ישנו סיכון שהם יחזרו לבצע פשעי מלחמה אבל גלעד חי והוא שווה כל מחיר הילד הזה טרם מעצמו למדינה והמדינה מחוייבת לדאוג לו. תחשוב לרגע בתור אבא מה הייתה מרגיש במקום נועם שליט?אני בטוחה שהיית מרגיש כמוני אם הייתי במקום אביבה שליט שאני רוצה את הבן שלי הילד שלי בבית וכמה שיותר מהר והייתי הופכת עולמות בשביל זה ואני בטוחה שגם אתה.

בושה לתפוז לשים הודעה כזו בשער.

גועל נפש של אנשים. בטח הוא בעצמו היה ג'ובניק (או לא היה בכלל בצבא.)..

אתה מטומטם ואתה מוסת על ידי דמוגוגיה זולה של

הימין הקיצוני. אפילו ליברמן מבין שהשבת החייל החטוף חשובה יותר מאסירים שישוחררו. ולגבי פיגועים עתידיים, אפשר לחשוב שבלי אלה שיושבים בכלא חסרים מוחות מתכננים ומחבלים שמוכנים לצאת למסעות הרג. שחרורם של המחבלים הכלואים הוא בעיקר בעיה מוסרית אך אינו בגדר יצירת בעיה בטחונית שלא הייתה או לא תהיה קיימת אילולא שחרורם.

Goggle Girl

New member
טובת אזרחי המדינה היא שחיילים בקרבי

ידעו שהמדינה תחזיר אותם הביתה אם הם יוצאים להילחם בשבילה ולא יכולים לחזור בעצמם...

אורפז30

New member
לא הייתי כאן אם לא היו משחחרים את אבא לפני

שנים, ורואים שאין לך שום נגיעה אישית בדבר , אני לא מאחלת לך שבכלל תזכה להיות במצב הזה, כול כך קל לדבר כשאתה צופה מבחוץ, הייתי רוצה לראות אותך מגיב אם זה היה בן משפחה, התמונה כולה היתה משתנה. אבא ישב בשבי במלחמת יום הכיפורים כשהיה חייל סדיר, אומנם לא הייתי אז , אבל בהחלט גדלתי על הסיפורים, נראה לך הגיוני להשאיר חייל שלנו שם?? ואני יכולה רק לנסות לשים את עצמי במקומן של משפחות חללי הפיגועים, אבל אותם אי אפשר להחזיר ואת גלעד כן. גם בזמנו שחררו את אבא תמורת אלפי אסירים, ואני מודה על כך ומודה שיש לי אבא נפלא ומשפחה מדהימה ואני רק מאחלת למשפחת שליט שיזכו לחבק שוב את בנם.

iNEEDit25

New member
איזו תגובה קיצונית ובוטה

זה לא שחור ולבן, אתה יודע. לא מאחל לאף אחד להיות במצב של ההורים המסכנים של גלעד שליט, שכבר 3 שנים חווים סבל עצום. מצד אחד הם יודעים שהבן שלהם חי, אבל לא יכולים לעשות שום דבר כדי לעזור לו. אתה ראית את הקלטת? לא נשבר לך הלב? מה אם אתה היית במקומם? ברור שזאת בעיה קשה, ידוע מה יכולות להיות השלכות של שחרור 1000 אסירים, ידוע שזה יכול לתת לחמאס מוטיבציה לחטוף עוד חיילים כי יראו מה ישראל מוכנה לעשות כדי לשחרר אותם, אבל מדובר פה בחיים של בנאדם, של ילד. מסכן, נשבר הלב.

גלעד שליט

אני לא חושבת שמשפחת שליט מגזימה אני כאם לחייל קרבי גם אני הייתי עושה הכל אבל הכל לשחרור הבן שלי משבי אל תדון אדם עד שתגיע למקומו ויש עוד משפט המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו וגלעד הוא הנפש שצריך להציל [ומי ייתן ונראה אותו כאן בקרוב איתנו ולא משנה מה יהיה המחיר חייל שבוי לא מפקירים אלא עושים הכל אבל הכל על מנת שיחיה לצד משפחתו שלישית הזוג הייתי רוצה לדעת מה הייתם עושים אם הבן שלכם או אחיכם היה בשבי איך הייתם מתנהגים והאם לא הייתם הופכים את העולם על מנת לשחררו אז לא להיות חזק מאחוריי המחשב תהיה חזק ותתמוך בשחרור המהיר של גלעד כי אף פעם אי אפשר לדעת מה יוליד יום ואיך הגלגל יתהפך אצלכם לכן אף פעם זה לא דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כדיי לבקש שחרור חייל מהשבי

גלעד שליט

אני לא חושבת שמשפחת שליט מגזימה אני כאם לחייל קרבי גם אני הייתי עושה הכל אבל הכל לשחרור הבן שלי משבי אל תדון אדם עד שתגיע למקומו ויש עוד משפט המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו וגלעד הוא הנפש שצריך להציל [ומי ייתן ונראה אותו כאן בקרוב איתנו ולא משנה מה יהיה המחיר חייל שבוי לא מפקירים אלא עושים הכל אבל הכל על מנת שיחיה לצד משפחתו שלישית הזוג הייתי רוצה לדעת מה הייתם עושים אם הבן שלכם או אחיכם היה בשבי איך הייתם מתנהגים והאם לא הייתם הופכים את העולם על מנת לשחררו אז לא להיות חזק מאחוריי המחשב תהיה חזק ותתמוך בשחרור המהיר של גלעד כי אף פעם אי אפשר לדעת מה יוליד יום ואיך הגלגל יתהפך אצלכם לכן אף פעם זה לא דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כדיי לבקש שחרור חייל מהשבי

נוWה

New member
טובת המדינה../images/Emo205.gif

על מנת שמדינת ישראל תתקיים צריך צבא. על מנת שהצבא יתקיים צריך חיילים. עכשיו תגיד לי מי הפראייר שילך לשרת בצבא שלא יעמוד מאחוריו? מי ישרת בצבא בידיעה שהצבא הזה ישאיר אותו מאחור ברגע האמת?

iNEEDit25

New member
מי הפראייר שילך לשרת בצבא?

שאת שואלת את זה כאילו יש ברירה בכלל למישהו. המדינה בכלל שואלת מישהו אם רוצה לשרת בצבא?

נוWה

New member
לא נפתח דיון בנושא הזה../images/Emo205.gif

כל כך קל היום להשתמט מצה"ל, הדיון הזה כלל לא רלוונטי.

למעלה