משפט שקר משפט אמת

chi12

New member
משפט שקר משפט אמת

אין לי מושג מי אמרה משפט אחרונה אז נתחיל מהתחלה. 1) כל החופש כמעט ולא ניקיתי. 2)סימנו להכשיר את המטבח ביום לשישי.

chi12

New member
טעית, אחד נכון

נראה לי שאת לא אוהבת לשתות מים. 1) אני אוהבת כדורגל. 2) לא צפיתי בטלוזיה מ-ל-א זמן.

גם את טעית,מצטערת.

נראה לי ש-2 נכון. 1.הערצתי פעם את היי פייב. 2.שרתי פעם במקהלת בית הספר.

chi12

New member
אחד נכון

צדקת! 1)ניקיתי היום את החדר. 2) אמא קנתה לי נעלים חדשות לחג. לבנות עם פלטפורמה, יאי!

גם את צדקת!

נראה לי ש-1 נכון. 1.היום קמתי מאוד מוקדם בבוקר. 2.היה לי פעם את הכתובת של אמיר פיי גוטמן.

Digi Lista

New member
לא../images/Emo11.gif

סתם,יאללה תמשיכי אם כבר את בסביבה תדפקי נוכחות

meytar

New member
../images/Emo24.gifחולה עליך.

התכוונתי פשוט כי אם אני אמשיך איך נדע אם אורנית צדקה או לא?

Digi Lista

New member
אני אפתור את הבעיה-אני אענה פעמיים

ככה השרשור יוכל להמשיך כפול מאיזה צד שנרצה
הינה אני הולכת לענות...

../images/Emo6.gif

כל אחד יכול להגיב מתי שבא לו,ואז כשהשואל חוזר לשרשור הוא מגלה מה היה נכון ומה לא. בינתיים רק הבנות כאן משחקות במשפט הזה,אבל דיברתי בלשון זכר כי אולי כמה בנים יצטרפו בהמשך.....

meytar

New member
שתיים נכון.

1.אני אלרגית לחתולים. 2.פעם גידלתי תוכי.

Digi Lista

New member
ועכשיו את מיתר....

איכשהו נראה לי משעשע שתהיי אלרגית לחתולים על אף שאת חובבת טבע וגם לגדל תוכי נשמע הגיוני אז נלך בכול זאת על המשעשע ונגיד שאחד נכון ו2 לא(כמובן שזה רק כי הראשון משעשע יותר)...

meytar

New member
צדקת. האמת היא שאני נגד

גידול חיות מחמד בכלובים כגון גרבילים, תוכים, דגים וכו'...

Digi Lista

New member
1 לא,2 כן.

וזה למרות שיכול בהחלט להיות שקמת מוקדם בבוקר אתמול...אולי שני המשפטים אמת?
אגב,אומרים "הייתה" ולא "היה" לגביי כתובת,אבל זה לא באמת פרט עקרוני בכול השרשור,זה סתם היה "רגע של עברית"

ואת צודקת!

אתמול דווקא קמתי מאוחר.ואת צודקת,כשאני קמה מאוחר אני גם שוכחת איך מדברים נכון..... מיתר וליסטה,אני תמיד שמחה לראות אתכן!מה המצב?

Digi Lista

New member
אצלי סביר.מה איתך?../images/Emo24.gif

אני זוכרת איך מדברים נראה לי גם מתוך שינה,מסוג האנשים ששמים לב לדקויות הקטנוניות האלה
אם עניתי פעמיים אז אני צריכה לתת ארבע סיבות?
יאללה! 1.הייתי בשבוע שעבר בהצגה "החולה ההודי". 2.סיימתי אתמול לקרוא ספר של כמעט 300 עמודים. 3.קיבלתי השבוע 2 הצעות עבודה מעניינות. 4.כבר מלא זמן שלא אכלתי פיצה ולא מטעמי דיאטה. עכשיו בגלל ששיניתי את החוקים(רק להודעה הזאת
) אני מכופפת אותם עוד קצת-יש פה שלושה משפטי אמת ורק אחד שקר,מהו?

סבבה אגוזים.

בדרך כלל גם אני קטנונית,אבל אתמול באמת הייתי מאוד מאוד עייפה. חח מגניב.... לדעתי לא עשית שום דיאטה ולכן המשפט האחרון הוא שקר. 1.היום הייתי במכללה. 2.היום הייתי כל היום בבית.

meytar

New member
אבל אורה, זה מה שהיא אמרה.

שהיא לא אכלה פיצה ולא כי היא בדיאטה, אז זה לא סותר את מה שאמרת

למעלה