אכן השקר הוא ארבע../images/Emo13.gif
כי אני בכלל אוהבת בורדו ואדום ובגיל צעיר גם צהוב בצורה רצינית(עכשיו קצת פחות אבל עדיין...)... אני אישית ניסיתי כמה פעמים ללמוד רוסית בין השאר כי חברות שלי היו תמיד מדברות רוסית והייתי מרגישה קצת חריגה אבל אחרי כמה ניסיונות במהלך השנים מיציתי את התחום וכרגע הידע שלי ברוסית מסתכם בכמה מילים בודדות שלא ממש מתחברות למשפט
אני מקווה מאוד ש1 לא נכון,יש לי בעיות עם היום הזה שבו אמורים כאילו לעבוד על אנשים זה גורם לי לחשוד באנשים יותר מתמיד וגם ככה אני חשדנית וקשה לי לתת אמון,מה שכן שתי חברות טובות שלי(כול אחת בנפרד,הן מעולם לא הכירו והן גם לא מהאיזור)סיפרו לי בשבוע שעבר שהן טסות לארצות הברית(כלבות!)אחת לצורכי עבודה(החל מאוקטובר היא תטפל בילד בן 3 במשפחה חד הורית והתשלום בהחלט יסדר אותה)והשנייה לטיול של חודש סתם כי היא החליטה שהיא צריכה לעשות משהו עם עצמה... בכול אופן אני מהמרת ש2 נכון,אם כי גם אחד הגיוני... למרות שגם תור חיננית אני אמשיך בכול זאת(עפ"י החוקים הפרטיים שלי
)... 1.לחברה טובה שלי יש היום יום הולדת 21,שלחתי לה ממש מוקדם בבוקר אס.אמ.אס ועד עכשיו היא לא ענתה. 2.לחברה טובה שלי אכן יש יום הולדת היום והיא אכן בת 21 ואכן שלחתי לה הודעה בבוקר אבל בגלל השעה המוקדמת היא שוקלת להרוג אותי במקום להודות. 3.בת שירות שנמצאת אצלנו בביה"ס יומיים בשבוע טסה בתום פסח עם משלחת של ילדים לפולין במסגרת "קו לחיים". 4.באחד הסופישבוע שאחרי פסח אני נוסעת למקום בגליל במסגרת ניסיון התנדבות ב"בית הגלגלים" שמיועד לחבר'ה עם נכויות.