משפט שקר משפט אמת

Digi Lista

New member
שתיכן טועות...../images/Emo3.gif

1.דווקא באמת הייתי בשבוע שעבר ביום שישי בלילה בהצגה "החולה ההודי" בתיאטרון הצפון בקריות שנדחתה מאוגוסט בגלל המלחמה,הלכתי עם אבא שלי במקום אימא שלי(הם מנויים וזאת הצגה שהייתה למנויים)שלא הרגישה הכי טוב,דווקא נהניתי מאוד,זו הצגה מאוד צינית וחדה עם הרבה רגש(בעיקר בחלק השני) וממה שראיתי לא כולם מתחברים לזה אבל אני כן,מאוד מאוד מאוד. 2.סיימתי לקרוא אתמול ספר שקראתי לאורך כמה זמן כי כול פעם לא היה לי זמן אבל היו בו כמעט 400 עמודים ולא 300...יחי ההבדל הקטן
3.קיבלתי 2 הצעות עבודה מעניינות,למעשה אחת מהן לא נאמרה לי במפורש אלא חברה טובה שאלה אותי עם מתאים לי משהו שקשור בכתיבה והבטיחה לחזור אליי עם הפרטים,אני לא יודעת כמה אני באמת אקח את העבודה הזאת בסופו של דבר אבל כשאני אשמע פרטים זה בטח יהיה מעניין
4.דווקא אכלתי פיצה לפני שבועיים וקצת אחרי שבאמת לא אכלתי במשך כמה חודשים פיצה פשוט כי לא יצא ואין קשר לדיאטה.

Digi Lista

New member
כן,זאת הייתה המטרה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

כמו שאמרה חברה שלי השבוע "טיימינג זה אבריסינג" ובמקרה הזה הכול באמת היה נכון בתקופות מסויימות ולכן זה היה הגיוני אבל בעניין הספר מסתבר שהגודל כן קובע

meytar

New member
סטטה לא תפספסי הזדמנות למגילה, הא?

D: המשפטים שלי: 1.אנחנו הולכים לאכול היום במסעדה אסיאתית כל המשפחה. 2.ביום ראשון אני נוסעת לתל אביב.

Digi Lista

New member
אופס...שכחתי לענות על שלך...

גם אצלך שני הדברים נשמעים הגיוניים לחלוטין,נלך על 2 נכון ו1 לא...(או להיפך
)

Digi Lista

New member
נו כן,אבל גם תור מיתר...

אז אני לא נדחפת
1.כרגע אני קוראת את הספר "כול מי שנחשב" מאת לורן וייסברגר הסופרת של "השטן לובשת פראדה",עוד לא עברתי אפילו פרק שלם. 2.כבר שבוע לא אכלתי בשר. 3.השבוע באחד הימים רבתי עם הנהג של ההסעה כי הוא הגזים והרגיז אותי כמו שקורה לפעמים. 4.אני חושבת שבהודעות של פקאצות מצויות אפשר למצוא יותר "חח" מאשר אצלך. שלושה נכונים ואחד לא...

אה,טוב.

לא נראה לי שבאמת פאקצות כותבות הרבה "חח",אז זה השקר לדעתי. 1.היה לי פעם מחשב בחדר,ועכשיו המחשב בחדר של אחי. 2.גם לי וגם לאחי,לכל אחד מאיתנו,יש מחשב משלו.

Digi Lista

New member
.......

פקאצות כותבת הרבה "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"
אבל האמת שהמשפט הוא 2,אני אומנם לא מתה בכלליות על בשר אבל השבוע ביום שני יצא לי לאכול בשר... האמת שלגביי המשפטים שלך אני יכולה לשלב ביניהם ולהגיד שלאחיך יש עכשיו את המחשב הישן שלך ולך יש גם מחשב אז יוצא בעצם שלשניכם יש מחשב בכול חדר...בכול אופן נהמר ש2 נכון.

מצטערת,טעית.

פעם המחשב היה בחדר שלי,אבל אז העברנו אותו לחדר של אחי. ושוב שכחת לתת משפטים!

meytar

New member
4 זה שקר.

1 מפורט מדי בשביל לא להיות אמת, את צמחונית, מתאים לך לריב עם הנהג על איזה עניין עקרוני ואורה באמת כותבת הרבה "חח".

meytar

New member
אויש לא ראיתי שכבר גיליתXD

מוזר, הפסקת עם הצמחונות?

Digi Lista

New member
.............................

אני לא צמחונית,אני פחות אוהבת בשר וכשאני יכולה לוותר ולהימנע אני מוותרת,אבל יש מקרים נדירים שבהם אני אוכלת בשר-כמובן לא כול בשר(תלוי איפה,מי הכין ועל איזה בשר מדובר) והאמת שאם מישהו יתחיל לספר לי שפעם הבשר היה יצור חי ומה עבר עד להפיכתו לדבר שנמצא על הצלחת אני אקיא בלי הפסקה ואמנע מלאכול בשר אפילו יותר(אף על פי שאני יודעת כמובן ממה עשוי בשר,אני לא מטומטמת אבל אני מעדיפה לא לחשוב על זה),מהמבורגרים אני בכלל בטראומה ולא נוגעת בהם מגיל צעיר(חלמתי שלוש פעמים שהמבורגר ענק רודף אחריי וזה בטח לא חיזק את היחס אליו)...אגב,זה לא שאני לא רוצה לדאוג לחיות האומללות שנשחטות עבורנו בני האדם אבל אני יודעת שלצערי גם אם אני ועוד כמה נהיה צמחוניים לא יפסק ההרג הזה ושבטבע החיות אוכלות במילא אחת את השנייה כדי לשרוד ולצורך העניין גם בני אדם הם חיות וכבר מימים קדמונים אכלו בשר אז אני לא רואה שום פתרון שימנע את ההרג ולכן גם אם אני קרובה יותר לצמחונות(ממניעי טעם,אני מעדיפה גבינות,ירקות,ביצים וטונה שזה בעצם גם חיה)אני לא לגמרי צמחונית ובטח לא ממניעים אידאולוגים פשוט כי אני מציאותית... לגביי הנהג-כן,יש לו קטעים שהוא מגזים ומתפקידי להעיר לו(לפי הוראת האחראיים ברמת ישי,הבנת התפקיד ודיבור עם מלווים אחרים שבתפקיד שנים),כמובן שזה לא עושה לשנינו חיים קלים,הבעיה היא שבגלל שאני צעירה ממנו בכמה שנים ובשנים הקודמות אחת המלוות הייתה אמא של ילד שמיודדת איתו לאללה כבר שנים עד כדי מתנות גדולות בחגים,ביקורים משפחתיים בבית וכו' (ומלוות אחרות שהוא היה משגע אותן נוכח הרמה האינטיליגנטית הנמוכה יחסית שלהן והן היו שותקות) נטו להתעלם מדברים והיא פשוט לא אמרה לו שום דבר ולי בתור אחת שאין לה קשר חברי איתו אין אינטרס להחליק דברים בעיקר כשזה על חשבון הילדים,אם כי כשמדובר עליי אני לא בדיוק חיה לפי אינטרסים חבריים וכשמישהו לא בסדר חוש הביקורת שלי עובד ואני משאירה רגע את היחסים האישיים מחוץ לתחום ואומרת מה שאני רואה(ואני מעדיפה שגם אנשים אחרים יהיו ישירים איתי כשאני לא בסדר,על אף שבטח קטלתי את עצמי על אותם הדברים עוד קודם בגלל אותו חוש ביקורת שלצערי לא תמיד נותן מנוחה),הנהג ואני אומנם לא בכסח מטורף וברור שיש תקשורת בינינו אבל מידיי פעם יש ללא ספק חיכוכים וזה בין השאר כי התפקיד שלי הוא להגן על הילדים שלא יכולים לדבר...הבעיה היחידה שמאוד לא כיף להתחיל בוקר בויכוח ואחר כך כול היום עלול להתהפך לי נוכח ההשפעה... תור מי עכשיו?

למעלה