.............................
אני לא צמחונית,אני פחות אוהבת בשר וכשאני יכולה לוותר ולהימנע אני מוותרת,אבל יש מקרים נדירים שבהם אני אוכלת בשר-כמובן לא כול בשר(תלוי איפה,מי הכין ועל איזה בשר מדובר) והאמת שאם מישהו יתחיל לספר לי שפעם הבשר היה יצור חי ומה עבר עד להפיכתו לדבר שנמצא על הצלחת אני אקיא בלי הפסקה ואמנע מלאכול בשר אפילו יותר(אף על פי שאני יודעת כמובן ממה עשוי בשר,אני לא מטומטמת אבל אני מעדיפה לא לחשוב על זה),מהמבורגרים אני בכלל בטראומה ולא נוגעת בהם מגיל צעיר(חלמתי שלוש פעמים שהמבורגר ענק רודף אחריי וזה בטח לא חיזק את היחס אליו)...אגב,זה לא שאני לא רוצה לדאוג לחיות האומללות שנשחטות עבורנו בני האדם אבל אני יודעת שלצערי גם אם אני ועוד כמה נהיה צמחוניים לא יפסק ההרג הזה ושבטבע החיות אוכלות במילא אחת את השנייה כדי לשרוד ולצורך העניין גם בני אדם הם חיות וכבר מימים קדמונים אכלו בשר אז אני לא רואה שום פתרון שימנע את ההרג ולכן גם אם אני קרובה יותר לצמחונות(ממניעי טעם,אני מעדיפה גבינות,ירקות,ביצים וטונה שזה בעצם גם חיה)אני לא לגמרי צמחונית ובטח לא ממניעים אידאולוגים פשוט כי אני מציאותית... לגביי הנהג-כן,יש לו קטעים שהוא מגזים ומתפקידי להעיר לו(לפי הוראת האחראיים ברמת ישי,הבנת התפקיד ודיבור עם מלווים אחרים שבתפקיד שנים),כמובן שזה לא עושה לשנינו חיים קלים,הבעיה היא שבגלל שאני צעירה ממנו בכמה שנים ובשנים הקודמות אחת המלוות הייתה אמא של ילד שמיודדת איתו לאללה כבר שנים עד כדי מתנות גדולות בחגים,ביקורים משפחתיים בבית וכו' (ומלוות אחרות שהוא היה משגע אותן נוכח הרמה האינטיליגנטית הנמוכה יחסית שלהן והן היו שותקות) נטו להתעלם מדברים והיא פשוט לא אמרה לו שום דבר ולי בתור אחת שאין לה קשר חברי איתו אין אינטרס להחליק דברים בעיקר כשזה על חשבון הילדים,אם כי כשמדובר עליי אני לא בדיוק חיה לפי אינטרסים חבריים וכשמישהו לא בסדר חוש הביקורת שלי עובד ואני משאירה רגע את היחסים האישיים מחוץ לתחום ואומרת מה שאני רואה(ואני מעדיפה שגם אנשים אחרים יהיו ישירים איתי כשאני לא בסדר,על אף שבטח קטלתי את עצמי על אותם הדברים עוד קודם בגלל אותו חוש ביקורת שלצערי לא תמיד נותן מנוחה),הנהג ואני אומנם לא בכסח מטורף וברור שיש תקשורת בינינו אבל מידיי פעם יש ללא ספק חיכוכים וזה בין השאר כי התפקיד שלי הוא להגן על הילדים שלא יכולים לדבר...הבעיה היחידה שמאוד לא כיף להתחיל בוקר בויכוח ואחר כך כול היום עלול להתהפך לי נוכח ההשפעה... תור מי עכשיו?