משפט שקר משפט אמת

remundo

New member
2, לדעתי.

היו לי מרטינס סגולות בכיתה ג או ד, וכן סנדלים סגולים מתישהו בגיל הגן/שנות היסודי הראשונות. 1. אתמול נכנס אלינו בטעות דרך המרפסת תוכי הביתה ועכשיו הוא נמצא בכלוב ורוד ולכן נקרא שמו בישראל "פאקצה". 2. אתמול נכנס אלינו בטעות דרך החלון ג'וק גדול ומכוער הביתה, הוא פגש בדרכו אל הפח הרבה כפכפים ותרסיסים ולכן נקרא שמו בישראל "בר מינן".

נכון!

חח נראה לי ש-2 נכון. 1.הטלוויזיה בחדר שאני נמצאת בו פתוחה עכשיו. 2.אתמול הייתי בתל אביב.

remundo

New member
..2?

לא נכון! אהה! הא הא הא! טוב נו, האמת היא שאף אחד מהם לא נכון, אבל זה בטעות-פשוט אחותי רצתה לקרוא לו "תוכי", אחי רצה לקרוא לו "כותי" ורק אני רציתי לקרוא לו "שוקאקו"..

chi12

New member
????

אני מהמרת שאתמול היית בתל אביב. 1)נולדתי בתקופת מלחמת המפרץ הראשונה. 2) אני כל הזמן בכית כשהיה קטיושות. 3) פעם אחת הלכתי עם ההורים לבריכה ונשמעה הזאקה וירדנו למקלטים וכמעט ישבו עלי כי הייתי כל כך קטנה. 4)ביום שבו נולדתי ההורים שלי טילו בשדה פרחי חינניות, ולכן קוראים לי חיננית. 5) כשינקתי לאמא שלי מצצתי לה את הדם ולקחו אותי לבי"ח כי חשבו שמשהו לא בסדר כי ירקתי דם.

remundo

New member
כמה מתוכם אמת וכמה שקר?

מה שבטוח זה ש1 נכון, פשוט הייתי בת שנתיים בערך אז וזה גם ההפרש בינינו בערך. 2-אולי, אם היית תינוקת קטנה אז בטח ממילא בכית כל הזמן, גם כשהיו קטיושות.. 3. אם את מתכוונת למלחמת המפרץ הראשונה, אז היית תינוקת קטנה ולא היה לך מה לחפש בבריכה, אלא אם הורים שלך היו מההורים האלה שמלמדים את התינוקות לשחות כשהם עוד זוכרים איך נושמים במים (כמו שהם נשמו כשהם היו עוברים), בכל אופן, זה אל נכון כי בטח כשרצתם למקלט מישהו החזיק אותך על הידיים ואף אחד לא התיישב עליך. 4. כנראה שאני בורה מאוד כי מאודי לא שמעתי על פרחי חיננית. בכל אופן, מעניין איך הורים שלך יכלו באותו היום גם לטייל בשדה וגם לרוץ לבית חולים, אלא אם הטיול והלידה היו בקצוות המרוחקים מאוד של אותו היום. בכל אופן, אני לא מאמינה לזה. 5. זה דוווקא הגיוני, אני מהמרת שכן. אה, ורק עכשיו ראיתי שלא כתבתי משפטים >_<"

chi12

New member
אמרו לי שהייתי ילדה טובה

אז אין לי מושג אם בכיתי. כל השאר זה אמת, מה שכן ההורים שלי לא לימדו אותי לשחות בגיל 0, הם פשוט הלכו לבריכה בעצמם ולקחו אותי איתם (כי מי ישמור עלי), אז כשהיה אזעקה נכנסנו למקלט וכמעט התישבו עלי כי הייתי כל כך קטנה. בנוגע לטיול, זה אף פעם לא הפתיע אותי כי אנחנו משפחה שאוהבת לטייל, אז אמא שלי בהריון למה שלא תלך לטייל? במקרה באותו יום היה לךה צירי לידה והיתה צריכה ללדת. בעצם זה לא הגיוני כי אמרו לי שאסרו על אמא שלי לאכול 24 שעות לפני הלידה. צריך לברר כמה דברים

chi12

New member
ביררתי

הייתי ילדה טובה, לא בכיתי ולא יצאתי שקרנית. ביום בו טילנו אמא הגיעה לבי"ח עם צירים, ורק אחרי יום בערך נולדתי. הטיושות פשוט לא הפריעו לשגרת החיים של הורי ואחרי חודש מהלידה יצאנו לטילים השבועים בימי שישי. ביום שבו הינו בברכה, אחרי שנגמר הסקאד אבא שלי ועוד אנשים חיפשו איפה הוא נפל, והוא דווקא נפל אז קרוב.

למעלה