אוקיי
אז כמה שזה הזוי, הנתונים שלי לא מתאימים בכלל! בכיתה י"א כשהגעתי לצו הראשון דיברתי שטויות ובמבחן לחצתי אנטרים, כצפוי קבא ודפר נמוך. אז התהליך : הגעתי אחרי הטירונות לבהד 6, מסופך לקורס תפקיד ספק אלרמ (ספק ציוד, מזון ועוד). דבר ראשון סירבתי קורס ונכנסתי לכלא 14 יום, במקביל ההורים שלי התחילו את התהליך, יצרו קשר עם קצין העיר, עם קצינים בכירים בבכום ועם קצינים בחירים בחיל התקשוב, עשרות מכתבים זהים נשלחו להרבה אנשים עם כוח.. חזרתי מהכלא ושום דבר חדש, הייתי ממתין שוב לקורס ספק אלרמ בבהד 6 וכעבור חודשיים (סך הכל 3 חודש בצבא) היה אמור להפתח שוב הקורס, ואז נפקדתי ל21 יום.. כאשר ב21 יום שוב מכתבים בעיקר על הידרדרות שלי במצב רוח ורצון לצאת מהצבא + היה רשום שאני בעל מוטיבציה גבוהה להיות בממרמ או תממ, שיש לי ידע של 4 סימסטרים של סיסקו שמכין לCCNA. לאחר 14 ימים נפקדות העניינים התחילו לזוז, המפקד ביקר אצלי והתחיל לעזור לי, לא רצתי מהר ורציתי לעבור שלב שלב, בהתחלה לצאת מלוגיסטיקה, להגיע לבכום, השלב הבא להגיע לחיל התקשוב בכל תפקיד, והשלב האחרון לעבור מתקשוב ליחידת ממרמ. תוך כדי הדגשתי לכולם שרק בזה אני יעסוק ויהי מה. חזרתי מהנפקדות והמפקד הצליח לפלוט אותי לבכום שמה פגשתי קצין מיון והוא אמר לי שהנתונים שלי לא מתאימים לתקשוב ובטח שלא לממרמ, התקשרתי לאנשים שהתייחסו בעבר למכתבים שךלי וביקשתי שיעזרו לי ובגלל שהוכחתי להם שאני ממש ממש רציני הם החליטו לעזור לי ובסוף למרות הנתונים שלי הגעתי לתקשוב, שמה קיבלו אותי בזרועות פתוחות והחלו לנסות להעביר אותי לממרמ, מנסעתי לשמה לרעיון, התשובה הייהת שלילית ונסעתי לעוד ראיון ושוב שלילי עד ששוב התחלתי לשלוח מכתבים עד שרען אחד הסכים לקבל אותי. היום אני בתקשוב בענף ת"ב, מדור תמיכה והפעלה, בעיקר מתעסקים בחסימות, קינפגים, הכקשחת שרתים ועוד.. במקביל יוצאים לקורסים בג'ון ברייס ולומדים עוד דברים. אני רוצה לציין שגם בן דוד שלי משרת איתי וגם הוא הגיע בדרך דומה לשלי רק שהוא עירב את כרמלה מנשה מהרדיו שעוזרת לחיילים וגם הוא הצליח אחרי באלגן להגיע לממרמ. ככה שמי שרוצה ומשקיע ומתאמץ, בסוף מקבל את מבוקשו, השאלה רק של הסבלנות והכוח רצון של החייל, כי עד אותו רגע שעברתי לממרמ טחנתי שמירות, מטבחים עבודות רסר.. אבל ישבתי בשקט כשהיה צריך.