מתלבטת לגבי טיול משותף

Lainy

New member
מתלבטת לגבי טיול משותף ../images/Emo160.gif

מעוניינת בעצותיכם/ן לגבי המקרה הבא: לפני כשנה הכרתי אדם דרך אחד מאתרי ההיכרויות באינטרנט. הוא לא ישראלי וגר באחת ממדינות אירופה. לפני מספר חודשים הוא הזמין אותי להתארח בביתו בחופשת הקיץ ונעניתי להזמנה. אני אמורה להמריא בעוד כשבועיים. בימים האחרונים הבחנתי שהוא חידש את פעילותו באותו אתר היכרויות, לאחר שבמשך מספר חודשים כלל לא ביקר באתר. דווקא עכשיו, כשבועיים לפני הפגישה המתוכננת שלנו, הוא מצא לנכון לחפש היכרויות חדשות. (כמובן, שאם הבחנתי בפעילות, גם אני נכנסתי לאתר, אבל לא יצרתי קשר עם אף אחד -- פשוט היתה לי הרגשה שמשהו קורה, בדקתי ומצאתי שהדבר נכון...). אנחנו מתכתבים ב- e-mail כמעט כל יום ושוחחנו מעט בטלפון. ניסיתי לגשש ולבדוק אם הוא מתחרט שהזמין אותי, והוא הכחיש ואמר שהוא מצפה לבואי וכבר התחיל לתכנן את הטיול המשותף שלנו. אני נמנעת מלשאול אותו ישירות לגבי חידוש החיפושים שלו אחר היכרויות חדשות, כדי שלא ליצור רושם של "קנאית" או "מלחיצה". החשש שלי הוא, שהוא מתכוון להזמין עוד כמה נשים לבלות איתנו את החופשה. ממש לא מתאים לי לבלות ב"קומונה" או כחלק מ"הרמון", ובמקום ליהנות מהבילוי המשותף, לעסוק בתחרות על תשומת-לבו. לא הייתי מייחסת חשיבות לדבר, אם חיפושיו היו נעשים לפני שנעניתי להזמנתו או אם ייעשו אחרי שאחזור מהטיול -- אבל העיתוי הנוכחי, שבועיים לפני שאנו אמורים להיפגש, נראה לי נורא מוזר. מה דעתכם/ן? (ממש מתחשק לי להודיע לו שאני מבטלת את הביקור, אבל אני לא לגמרי בטוחה לגבי פשר החיפושים שלו... בינתיים, הוא לא יודע שאני יודעת, אבל זה חייב להתברר לי בימים הקרובים -- שונאת חוסר ודאות). מה אתם/ן הייתם/ן עושים/ות?

SilverShine

New member
סעי.... בקלילות ...

לדעתי מלבד שני דברים שאת צריכה לשים לב סעי ותעשי חיים... מה שיצא יצא שני הדברים זה : 1) ביטחון אישי - לוודות שיודעים איפה את נמצאת לפחות בימים הראשונים, עדין זה בחור זר אחרי הכל. 2) דרך מפלט, תוכנית מגרה או מה שלא תקראי לזה ... שתוכלי לחזור הביתה בלי עזרתו במקרה שדברים לא יסתדרו בינכם (שהכרטיס יהיה אצלך) מעבר לזה , אין ערבויות בחיים ואין טעם שתנסי לחזות איך הדברים יתגלגלו בינכם זה סיכון שאת לוקחת מעצם הנסיעה לטוב ולרע גם אם דברים לא יסתדרו לפחות טסת (על חשבונו) וראית עולם כך שמה שלא יצא זה אקסטרה

Lainy

New member
קלילות, אבל זוגית, לא קבוצתית...

תוכנית מגירה כבר יש לי, אני לוקחת בחשבון שמאוד יתכן שהשותפות תתפרק מוקדם מהצפוי ומכאן שאמשיך לטייל לבד ואלון בבתי-מלון. מבחינת הביטחון האישי לא נראה שצפויה בעיה, כמובן שידעו איפה אני נמצאת. החשש שלי הוא בעצם מאוד ספציפי: אני מנסה להעריך, לפני שאני נוסעת, אם הוא לא מתכוון לארגן קבוצה לטיול הזה, שאמור להיות זוגי. פשוט, לא נראה לי כייף לטייל בקבוצה במשך שלושה שבועות... אין לי תוכניות לקשר משמעותי איתו, קשה לי להאמין שקשר כזה יכול להתפתח תוך פרק זמן כל-כך קצר. (אגב, אני טסה ומטיילת על חשבוני. הוא רק אמור לארח אותי בביתו ולטייל יחד איתי).

SilverShine

New member
לא נראה לי בכלל קבוצתיות

הרעיון של טיול קבוצתי צץ לך מתוך מחשבה על זה שהוא משוטט לו באתרי הכרויות .. כמו שהבנתי ממך . לדעתי זה סתם חשש שלך חוץ מזה תשאלי אותו ישירות מה הבעיה ? תעשי חיים....

Lainy

New member
נכון...

העובדה שהוא חידש את שיטוטיו באתר ההיכרויות דווקא עכשיו, היא זו שהגבירה את החשש מבילוי קבוצתי שהוא אולי מתכנן, בלי להודיע מראש... אתה לא חושב ששאלה ישירה תיצור רושם של "קינאה" שלא במקומה או "לחץ"?

ואולי ...

עזבי אותך מהתזמון, אם את נכנסת לשם, סביר להניח שגם הוא ראה אותך שם. ואולי מאותה הסיבה שאת נכנסת לאתר, הוא נכנס גם כן... קחי את הכל בקלילות. ותהני מהחופשה !

Lainy

New member
... לא בטוח ../images/Emo4.gif

נכנסתי לאתר באמצעות פרופיל אחר, ללא תמונה ועם פרטים אישיים לא לגמרי אמיתיים... מבלי שמישהו יוכל לזהות שמדובר בי -- פרופיל לצורכי ריגול בלבד. אני יודעת שזה לא ממש נחמד...
אבל הניסיון הפך אותי לחשדנית. אני לא חושבת שהוא חיפש שם דווקא אותי... יש לו אותי ב- e-mail ובטלפון.

newbie2

New member
אולי הוא רצה להזכר מי את?

ומה בדיוק כתבת על עצמך? איזה אוכל את אוהבת? לדעתי, כל הסיטואציה מוזרה, אבל אם החלטת לנסוע, אז תסעי בראש טוב. ברגע שיהיו לך חששות, גם אם אחר כך יתבררו כלא נכונים, זה עדיין יצור דינמיקה של חשד ובסופו של דבר זה יהיה סתם בזבוז זמן. תעשי חיים, תשכחי מהאינטרנט לכמה שבועות, ותתאמני על הנורבגית שלך..

Mירב

New member
לגבי הביטחון האישי

סליחה על החשדנות
אבל כבר היו מקרים מעולם... לכי תדעי אם זה לא איזה ארגון טרור שרוצה לחטוף בחורה ישראלית. זה נשמע לי מאוד-מאוד מפחיד. לעניין הכניסה לאתר, גם לי יש כרטיס אישי בJDATE, למרות שאני בקושי שם כבר מזמן. אבל לפעמים היה קורה מצב שאפילו שאני כמה זמן לא שם, פתאום אני מקבלת אימייל שם, ואז הייתי נכנסת, (כדי לראות מי הסתכל על הכרטיס שלי וכך לדעת מי כתב לי את האימייל, שאותו אני כמובן לא יכולה לראות בלי לשלם), אז אוטומטית מי שהיה מסתכל על הכרטיס שלי יכול היה לחשוב שאני "פעילה באתר", למרות שלמעשה רק נכנסתי בגלל האימייל... אז ככה שמהבחינה הזו אני דווקא לא הייתי חושדת.

Lainy

New member
אין ודאות מוחלטת

חשבתי על זה (אכן מדובר ב- J-Date
)... אבל לאור העובדות, שלא מדובר בביקור חד-פעמי ושצפיה בהודעות מותנית בתשלום -- בכל זאת התעורר החשד. אני מניחה, שאם הוא צפה בהודעות חדשות, הוא חידש את המנוי בתשלום, ואם כך, קרוב לודאי שבאותה הזדמנות הוא כבר פיזר כמה פניות. אין לי בעיה עקרונית עם פעילותו המחודשת (למרות שזה מבהיר חד-משמעית שאין לו כוונות רציניות כלפי). הבעיה היא העיתוי, שגורם לי לחשוש לבלעדיות שלי כאורחת לשלושה שבועות. יכול להיות שהוא סתם הסתכל בלי ליצור קשרים. אבל בדקתי את מדד הפופולריות של הפרופיל שלו (חיפוש לפי "הפופולריים ביותר), ומסתבר שהוא ממוקם גבוה, בין הראשונים. ככל הידוע לי, מדד הפופולריות מושפע לא רק מפניות נכנסות אלא גם מפניות יוצאות -- עובדה שמגבירה את החשד שלי עוד יותר... לגבי האפשרות שמדובר באירגון טרור, היא תמיד קיימת ברקע, לצערנו, אבל לא נראה לי שזה המקרה. בכל אופן, תהיה לי הזדמנות להתרשם פנים מול פנים בשדה-התעופה, ורק אז אחליט לאן פני מועדות.

Mירב

New member
ראי הודעתי למטה...

בכל מקרה
ואשמח אם תמשיכי לעדכן אותנו.

הפלא ה8

New member
לדעתי - סעי - מקסימום תמשיכי לבד

את לא יכולה לדעת למה ומה עובר לו בראש - עד שלא תשאלי אותו ישירות וגם אז זה לא יהיה בטוח אמיתי. יכול להיות שהבנאדם נכנס סתם לבדוק מה קורה באתר, לא אומר שהוא בודק אופציות אחרות ולא אומר בכלל שהוא הזמין עוד נשים לבילויי איתו בשלושת השבועות מהאלו. סעי - תהני - תני לזה צ'אנס שיעבוד ותנסי להפיק את המקסימום מהשהות שלך שם. וספרי אח"כ איך שם...

Lainy

New member
שום דבר לא בטוח...

אני פשוט מנסה למזער את הסיכוי להשפלה שיכולה להיות בגילוי שאני אחת מתוך קבוצה. יכול להיות שהוא סתם שוטט בלי מטרה מוגדרת, אבל לא נראה לי כל-כך סביר, כיוון שלא מדובר בביקור חד-פעמי... כנראה שלא יהיה מנוס מלשאול אותו ישירות. הבעיה היא, ששאלה כזו יכולה ליצור רושם של "קינאה" מיותרת, "רכושנות" או סתם "הלחצה", לא?

הפלא ה8

New member
בשלב הזה - כן - אני לא הייתי מעלה

את זה. בגלל זה אני אומרת - סעי - נצלי את הטיול הזה לטובתך - לאו דווקא מבחינה זוגית, אם יצליח גם בינכם הרווחת כפליים! אל תחשבי על זה כעל השפלה - לי קשה להאמין שיהיו שם עוד , ולא ברור לי למה את חושבת שהוא הזמין עוד לטיול הזה ? מאיפה זה בא לך? מה פספסתי?

Lainy

New member
החשד די מבוסס

העניין התעורר במעין תחושה פנימית והתגבר מאוד כשראיתי, שממש בימים האחרונים הוא חידש את חיפושיו באתר ההיכרויות שבו נפגשנו, לאחר שנמנע מלבקר שם במשך תקופה. כמובן, יכול להיות שאני טועה. יכול להיות שמדובר רק בפחד מאכזבה או פגיעה, שיצא מפרופורציות.

הפלא ה8

New member
אני מאחלת לך מכל הלב

שלא תתאכזבי ויהיה לך טיול מדהים שם ותמצאי את האהבה המיוחלת. רק כמו שאמרו פה לפני רגע - תזהרי ותהי דרוכה לביטחונך האישי כל הזמן. ספרי לנו אח"כ (או תוך כדי) איך היה !

Lainy

New member
תודה ../images/Emo140.gif

מאחלת גם לך (ולכולם) אהבה אמיתית.

למעלה