מתלבטת לגבי טיול משותף

ocean boy 22

New member
איך את יודעת?

"עד כמה שידוע לי, אנשים שמחפשים קורבן בד"כ יעדיפו לבזבז כמה שפחות אנרגיות וזמן על-מנת להשיג את מבוקשם" - ממש לא. אולי להיפך, הוא מעדיף להביא בחורה מארץ זרה כדי להגדיל את האתגר.. צ'מעי, את די עיוורת ולא אובייקטיבית, וכנראה גם די מתוסכלת מכך שאין לך קשר. אל תפתחי יותר מדי ציפיות - לישראלים ולאירופים אין בכלל אין אותה מנטליות (מניסיון), ויכול להיות שהכימיה ביניכם לא תעבוד בכלל ופשוט לא תזרמי איתו (וזה במידה שהבחור הוא שפוי והכל).

Lainy

New member
תודה על ניתוח האופי....

אבל אפילו איש מקצוע מומחה לא היה מעלה על דעתו לנתח אופי של אדם אחר על-סמך כמה הודעות בפורום.... ניחושים לא תמיד קולעים למטרה... לגבי השוני במנטליות, מבחינתי זה מהווה יתרון... זו אחת הסיבות שכרגע אין לי קשר זוגי. למרות שאני צברית, מעולם לא הצלחתי להתחבר למנטליות המקומית (על-אף שיש לה כמה יתרונות).

סלסרו

New member
חבובי, הכל יכול להיות

יכול להיות שגם אתה חתיכת חרא, אבל בלי להכיר אותך למה שנחשוב כך? לא יודע איפה אתה גר, אבל: א) לו הייתי במקומה של בעלת השרשור, הייתי סומך על האינטואיציה שלי. נכון שלעולם אי אפשר לדעת ב100%, גם לאחרי פגישה ואפילו לאחרי נישואים ומגורים ביחד שנים ארוכות ניתן לגלות צדדים אפלים אצל בנאדם, אבל באיזשהו מקום צריך לסמוך על האינטואיציה. אפשר לדעת המון על אדם משיחות טלפוניות ואימיילים ולקבל תחושת בטן. היא אמנם לא תדע האם יהיה להם קליק פיזי, אבל לגבי שאלת הבטחון - יש משקל רב לאינטואיציה. מה גם שאתה רואה שתחושת הבטן שלה קולעת - היא הרגישה שהוא לא 100% דלוק עליה, שלכן הלכה לבדוק בג'יידייט. ב) באופן כללי הנורבגים הם אנשים מאד לא אלימים. כך שנכון שהכל יכול להיות, ואולי הוא טרוריסט, אנס, מפלצת אדם ומה לא, הסיכוי לזה הוא כה קטן עד כדי היות בלתי רלוונטי. "לא מזמינים סתם ככה בחורה מארץ אחרת לבוא להתארח אצלך. מה קרה, חסרות בחורות בנורבגיה ובאירופה בכלל?)" איזה שטויות. קודם כל, אני הייתי בצידו של הברנש. פעם עם בחורה מפינלנד, ופעם מאוסטרליה. בא נאמר ששתיהן לא התאכזבו.. בעצם יצרתי קשר גם עם שתי בחורות מספרד לפני שביקרתי שם, אבל מאחת מהן נמאס לי עוד לפני שטסתי אז לא נפגשנו, והשניה - לא היתה לי שום משיכה כלפיה אז נשארנו ידידים עד היום. אך טבעי הוא שאדם שהיה בישראל, והבחורות בישראל השאירו אצלו טעם טוב, שאם הצליח ליצור קשר ידידותי עם בחורה ישראלית, שהוא יזמין אותה לטיול במדינתו. בפרט אם יש מקום בביתו לארח. אין המדובר על אהבה עמוקה שהתפתחה ביניהם, אלא על פגישה ראשונית שמי יודע אולי תתפתח לקשר אמיתי ועמוק. כל הסיפור הזה נשמע לי לגיטימי לחלוטין. הוא מחפש קצת כייף בחיים, ויתכן שמעדיף בחורות מחוץ למדינתו - אולי בשבילנו הנורבגיות הן כוסיות, אבל בשביל הנורבגים הן רגילות..
יש משהו מאד סקסי באקזוטי.. - אז הוא מזמין אותה. נשמע לגיטימי לחלוטין.

Lainy

New member
../images/Emo45.gif בדיוק...

כל מילה נוספת תהיה מיותרת...

tsila80

New member
לא נראה לי כל הקטע...

אני לא הייתי לוקחת את הסיכון מכל הזוויות... הייתי מזמינה מקום במלון מתכננת לעצמי את הטיול... נפגשת איתו תוך כדי שהותי שם ואז רואה לאן מתקדמים העינינים. מה שבטוח לא הייתי הולכת ישר אליו.... זה גם עיניין של כבוד ושמירה על עצמך.. שלא יחשוב שאת תלויה בו ואז כל מה שיחפוץ יקבל... ככה את לא מתחייבת גם מצידו וגם מצידך ,את חוסכת גם אי נעימויות במקרה הגרוע וכלפי עצמך גם אם זה לא היה זה את מבלה מטיילת ויודעת שאת לא תלויה בו...(שלא תהיי בהרגשה שנהרס הטיול) לכי תדעי אם זה לא זה אולי תפגשי מישהו אחר?!?!?!?! בכל אופן בהצלחה ,שמרי על עצמך תהני.. ואשמח לשמוע איך היה!

Lainy

New member
עניין של העדפה...

באמת החלטתי, בעקבות מספר עצות, שבימים הראשונים אשהה בבית-מלון, ורק אח"כ, אם יתאים לשנינו, אלון בביתו. אני בטוחה שאוכל לטייל גם בלעדיו, אם השותפות הזו תתפרק בשלב מוקדם. בכל מקרה, בהחלט לא מתכוונת להיות תלויה בו או במישהו אחר. (מהרושם שאני יוצרת רוב הזמן, בד"כ לא נותר מקום לספק). מניסיון קודם, ידוע לי שקיימת אפשרות להכיר מישהו אחר, אולי אפילו יותר נחמד...
אבל זה לא משהו שאפשר "לבנות" עליו. בכל אופן, תודה
ואשמח לשוב ולעדכן.

tutis1

New member
למתלבטת היקרה שלום

אני במקומך, הייתי מעמידה את הדברים במקומם ואומרת לו מראש שאני יודעת שהוא נכנס לאתר וכו' ושאני רוצה לדעת היכן אני עומדת, כי לא בא לי להיות בחוסר וודאות, זה לא שאת נוסעת למישהו בארץ זה בחו"ל...... אני בעצמי התנסיתי במין פגישה כזאת בחו"ל אבל אצלי זה היה שונה הוא שלח לי כרטיס טיסה, וגם התארחתי אצלו , הוא היה ישראלי, ולכן לא פחדתי כל כך אבל אצלך המצב הוא שונה, הייתי מייעצת לך לבדוק את המצב לפני שאת נוסעת, כדי שלא תתאכזבי , וגם תקבעי לך עוד אופציות למקרה שלא יצא מזה כלום, אין חכם כבעל נסיון. בהצלחה

Lainy

New member
תודה ../images/Emo140.gif

דיברתי איתו היום, ושאלתי, כבדרך אגב, אם רק אנחנו בטיול הזה, או שהוא מתכוון להזמין עוד אנשים. הוא ענה לי שהוא לא מצפה לעוד אנשים (נשמע קצת מופתע מהשאלה, אבל מייד עברתי לנושא אחר). כך שלמעשה, קיבלתי את התשובה שחיפשתי. לפי נימת קולו, נשמע שהוא דובר אמת. מה גם, שאני מניחה שאם היה מצפה לאורחות נוספות, לא היה מסתיר ממני לאחר ששאלתי מפורשות. מאז ביקורו האחרון באתר ההיכרויות, הוא לא ביקר שם שוב. זה עדיין לא אומר שלא יבקר מחר או שאין לו קשר כלשהו עם נשים אחרות -- אבל אני לא יכולה ולא מעוניינת לנהל לו את החיים. החשש שלי היה ספציפי לגבי הבלעדיות שלי בטיול. העובדה שהוא לא ישראלי ממש לא מפריעה לי. להיפך, זה רק יותר מסקרן... מאחר שמבחינתי, ככל הנראה כבר אין לי סיבה לדאגה, המקרה הגרוע ביותר האפשרי הוא שלא נסתדר בינינו. במקרה כזה, תמיד אפשר להמשיך לבד...

למעלה