מתלבטת לגבי טיול משותף

Mירב

New member
שני דברים:

קודם כל, אם כבר את נכנסת בשם בדוי אז למה שלא תלכי עם זה עד הסוף ותבחני אותו (תפני אליו ותראי לאן זה מוביל...) שנית, שימי לב לסתירה בגישה שלך (לטעמי, לפחות...): מצד אחד את "קלילה", "לא בונה על זה לקשר" וכו'. ומצד שני את רוצה להיות The one and only. לדעתי, זה לא הולך ככה. אם את לא רצינית אז למה את מצפה ממנו שיהיה רציני? אם החלטת שאת הולכת על זה בקלילות אז מה אכפת לך שהוא לא סגר אופציות?

Lainy

New member
ללכת עד הסוף ../images/Emo8.gif

חשבתי לפנות אליו דרך זהות בדויה, אבל אני לא בטוחה שזה לא יהיה נבזי מדי מצדי... אולי אעשה את זה, אני מניחה שזה תלוי, בין היתר, במידה שבה ימשיך לבקר באתר בקרוב. לגבי הסתירה בגישה, אני מניחה שזה נראה לא מגובש במבט מהצד, אבל למעשה לא מדובר בסתירה, אלא בגמישות. בכנות, אני נורא רוצה קשר עם אהבה אמיתית... לא שוללת את האפשרות הזו אתו. אבל, אני לא יודעת מה עמדתו בנושא, לכן לא בונה מגדלים באויר. עניין הבלעדיות ("The one and only") לא קשור למידת הרצינות של הקשר אלא למידת ההנאה שלי (ואולי גם שלו) מהבילוי המשותף. כידוע: "תפסת מרובה -- לא תפסת" (כמו שאמר לי ידיד קרוב). אני מנחשת, שאם הוא הזמין מישהי נוספת חוץ ממני, גם היא לא תהיה מרוצה מהמצב (מבחינתי, נטישה מיידית מובטחת). עלול להיווצר מצב, שהוא יישאר קירח מכאן ומכאן (או שלא, תלוי את מי הוא יזמין...). חלק מהבילוי המשותף הוא היכרות, אולי אפילו אינטימית -- דבר שלדעתי, ניתן להגיע אליו רק בשניים ולא בשלושה או יותר...

Mירב

New member
אין לי שום ספק שהוא לא הזמין

מישהיא נוספת לאותו זמן שאת אמורה להגיע. ואולי הוא גם מתכתב ו/או מתראה עם בחורות שגרות לידו? חשבת על זה?! עכשיו לגבי הרצון שלך לקשר עם אהבה אמיתית: לדעתי האישית, יש בעיה אמיתית בגישה שלך של "אני לא יודעת מה עמדתו, לכן לא בונה מגדלים באוויר". לנסוע לחו"ל על בליינד זה אולי נחמד ובהחלט הרפתקני, אבל זו בהחלט *כן* בניית מגדלים באוויר. אם את לא מסוגלת לדבר איתו בפתיחות על כוונות ורצונות אז על מה אתם כן מדברים?! עכשיו סליחה אני חייבת להפסיק פשוט אני מתחילה להישמע לעצמי קצת כמו ורדה'לה...
(אה, ולגבי הזהות הבדויה אני בכלל לא מתייחסת כי כמובן שאין בזה טעם... ברגע שיש לך עד-כדי-כך ספק אז את במילא כבר צריכה לחשוב מה את בכלל עושה בקשר הזה?...)

Lainy

New member
זה מאוד מעודד

לשמוע דעה אובייקטיבית שסותרת את החשד שלי, כי אני ממש מקווה שאני טועה הפעם... לא רק שאני לוקחת בחשבון קשרים אפשריים שלו עם נשים בסביבתו הקרובה, אני אפילו מתפלאת שהוא לבד ולא בתוך קשר משמעותי. הוא עושה רושם של אדם מאוד נחמד (לפחות מרחוק...
). אבל העובדה, שהוא הזמין אותי לשלושה שבועות ולקח חופשה מהעבודה לכבוד העניין, מעידה על כך שהוא בעצם די לבד. מודה, שקיימת בעיה בגישה שלי לקשרים פוטנציאליים. נפגעתי כל-כך הרבה פעמים בעבר, שאני פשוט פוחדת לתת הזדמנות למישהו להתקרב אלי רגשית. הבעיה הזו מהווה כר נרחב למני ספקות וחשדות. אבל, הספקות קיימים ומאוד מוחשיים ואין ברירה אלא להתמודד איתם. מובן, שעם כל ההרפתקנות (ויש הרפתקנות), יש גם ציפיות. אבל לא הייתי מגדירה אותן כ"מגדלים"... אולי "בקתות" (כאילה שבונים באזורים שיש בהם רעידות-אדמה לעתים קרובות -- גם אם הן יתמוטטו עלי, יש סיכוי גבוה שאשרוד...). אנחנו באמת לא ממש נוגעים בנושאים רגישים של שאיפות לעתיד. בעיקר מחליפים דעות וחוויות. (גם אני חושבת שזה די מוזר...). אני יודעת שמבחינתי, האיפוק הזה נובע מזהירות (יתר?) ואולי גם (עודף?) טקט. מצדו, יכולים להיות אותם גורמים, או גורמים תרבותיים (כידוע, התרבות הנורדית הרבה יותר מאופקת מהתרבות הישראלית). אני מרשה לעצמי לשלול אפשרות של חוסר עניין, כיוון שהוא מקפיד לשמור על קשר, ואין שום דבר שמחייב אותו. כנראה שאני בקשר הזה כי בכל-זאת יש פה משהו מעניין. בכל-זאת יש כאן פוטנציאל, לפחות לחופשה כייפית...

אני מסכים,

כבר מההתחלה היה לי די הגיוני להאמין שהוא לא הזמין בחורות נוספות... זה פשוט נשמע לי הטעות הכי טיפשית שגבר יכול לעשות. יכול מאד להיות שאת לא הראשונה שהוא מזמין לבית קטן בערבה שהוא בנה לעצמו, ואולי הוא באמת בקשר עם בחורות נוספות דרך JDATE או כל מקום אחר, אבל עקב העובדה שהטיול מתקרב ונהיה מוחשי הרבה יותר, גורמים לי להאמין שאת מלחיצה את עצמך ללא סיבה מיוחדת. בחורה מקסימה שהכרתי לא מזמן טענה שהגברים הם לא עם כל כך מסובך להבין, ואלה הנשים שלוקחות ענין פשוט לכאורה ו"מפרקות" למיליוני דרכים שונות, לדעתי היא צדקה.

Lainy

New member
יכול להיות...

כבר אמרו לי שהוא צריך להיות אידיוט מוחלט כדי להזמין כמה נשים באותו פרק זמן ("תפסת מרובה -- לא תפסת"). הוא לא נשמע כמו אידיוט. כמעט בטוח שהוא מעורב בעוד קשרים. אחרי הכל, אנחנו בסה"כ מתכתבים ומדברים ומתכננים חופשה משותפת -- אין פה משהו מחייב. אין לי בעיה עם זה, כל עוד הוא לא מתכנן לבנות "קומונה" זמנית שאני בתוכה... כבר הספקתי לצבור לא מעט ניסיון שלילי עם גברים, דבר שהופך אותי לחשדנית (במקרה הזה, כמעט היסטרית, דבר שלא אופייני לי בדרך-כלל). עם זאת, אני לא כל-כך בטוחה שלא מסובך להבין גברים. עם כל הצניעות, אני רחוקה מלהיות מטומטמת, ובהרבה מקרים אני ממש לא מבינה...

סלסרו

New member
אם כל החשש שלך הוא מפני

"קומונה", אני מסכים עם שאר הכותבים שזה חשש רחוק מאד. חבל לך למלא את ראשך בחששות רק בגלל דבר כזה קלוש. יכול להיות שהוא מחפש עוד בחורות, בפרט כפי שאת אומרת שבנתיים אין זה קשר רציני, ויתכן מאד שהוא מחפש מישהי מקומית שלא גרה במרחק אלפי ק"מ ממנו. לדעתי, אם אין לך תחושת בטן חזקה שמשהו לא בסדר איתו, את נהנת לדבר איתו, יש לך אפשרות לטייל במקום חדש, אין לך מה לחשוש. מכסימום לא יהיה קליק פיזי ביניכם, ואולי כשתגיעי לשם תווכחי שהוא לא בשבילך, אז לא קרה כלום. תמיד תוכלי להמשיך הלאה. מאידך, אולי תהני מאד. הdownside קטן. לכי על זה, ותפסיקי לשגע את עצמך.....

סלסרו

New member
אינטימיות אפשר גם בשלושה ויותר

לפחות זהו חלומו של כל גבר מצוי...

חלום בלהות....

לא אכנס לפרטים, רק אוסיף שלספק בחורה אחת קשה לרוב הגברים.... אתה מסוגל לעלות על דעתך מה זה לספק 2 או 3 בחורות? אני מוותר

saritoosh22

New member
ממוש, למה בלהות?

הפנטזיה האוטמטיבית היא שלא צריך לספק אותן, הן מספקות אותך!

Lainy

New member
זו לא אינטימיות, זה סתם סקס פשוט

(שלא לומר "זול"). רוב הגברים, כפי שכבר נכתב כאן, לא מסוגלים לספק אפילו אשה אחת... אני לא מאמינה שיש מישהו שמסוגל לספק שתי נשים בו-זמנית (גם לא לפי התור), ובטח לא יותר. חוץ מזה גבר "מצוי" הוא בעל-חיים לא ממש ידידותי ולא ממש מעניין. נשים (או גברים) שמכבדות את עצמן תמיד יעדיפו את הטיפוס האיכותי יותר.

newbie2

New member
אני במקומך הייתי מחפש

לראות אם יש עוד איזה נורבגים בסביבה, יוצר איתם קשר מראש, כך שיהיה לך BACKUP PLAN.. אני צוחק, כמובן. או שלא.

Lainy

New member
חיפשתי ומצאתי

יש עוד כמה, ממש נחמדים... אבל לא פניתי לאף אחד. במידה שהייתי יוצרת קשר וקובעת להיפגש עם שניים, לפחות אחד מהם היה נפגע בכל מקרה. לא הייתי רוצה שיעשו לי אותו הדבר...

היי לני...

קודם כל ברוכה הבאה
. בקשר למה ששאלת... ניסתי לחשוב קצת לפני שאני שולף סתם תשובה... ומה שעלה בראשי זה שאולי את קצת חוששת מדי בגלל שהנסיעה מתקרבת.. אז יצא לך לראות את הבחור באתר ההיכרויות, כל עוד לא נפגשתם-הוא חופשי,לא? מה גם שלפעמים יוצרים קשרים חברתיים באתרים האלה-לאו דווקא רומנטיים, ועל כן לעתים אנשים נשארים שם כדי להכיר חברים חדשים . אני בדעה שגם אם את צודקת והבחור הזמין עוד מספר בחורות לשהות איתכם, דווקא אז יהיה לך יותר קל- שהרי לא תרגישי לא נעים לחתוך ולהמשיך את הטיול בדרך שלך במידה ולא תהני. בכל אופן, אני מציע לשאול את הבחור מה הוא מתכנן לכם בזמן שתהיי שם (ולא לקבל סתם תשובה "נראה מה יהיה"), ואני גם מציע שתשאלי אותו אם התכנון הוא רק לגבי שניכם- זכותך לדעת לקראת מה את הולכת. את הטיול בשום אופן אל תבטלי! מגיע לך קצת חופש, ואל תגיעי מלאה בציפיות-מתכון בדוק לאכזבה! קחי את הטיול הזה כחופש וכהזדמנות להכיר אנשים חדשים, ובמידה ויהיו עוד אנשים תדעי איפה את עומדת ותהני מהחופשה, אנחנו פה נחכה לשמוע עדכונים

Lainy

New member
תודה.... ../images/Emo24.gif

זו בדיוק הגישה שלי -- בלי ציפיות לא מבוססות. אני בפירוש נוסעת כדי ליהנות ולצאת מהשיגרה. אבל הסיכוי ליהנות נראה לי גבוה יותר בזוג ולא בקבוצה (ודאי שלא בקבוצה לא מאוזנת). נראה שלא יהיה מנוס משאלה ישירה לגבי אורחות נוספות. העניין הוא, שאני לא רוצה להלחיץ או להצטייר כ"רכושנית". נראה לי ששאלה פתוחה ותמימה לכאורה הכי תתאים לסיטואציה. מה דעתך?

בכיף ../images/Emo140.gif

לאחר שהגענו להסכמה שאין מנוס מלשאול את השאלה, אני מציע לך לשאול אותו את השאלה כבדרך אגב(" שאלה פתוחה ותמימה")ולא לפתח את נושא השיחה סביב שאלה זו, הרי את תסעי בכל מצב, לכן, אל תתני לו להרגיש שבמידה ויהיו עוד אנשים את לא תבואי או תתאכזבי. מה גם שבמידה ותצליחי להבין ממנו מה הוא מתכנן לכם במהלך שהותך שם, ייתכן שתוכלי לגלות לבד את התשובה...

למעלה