לא הרבה...
כל המידע שמצוי בידי נמסר לי על-ידו, כך שמבחינתי הכל נלקח "בערבון מוגבל". אני יודעת בעיקר פרטים טכניים כמו גיל, מצב משפחתי, מקום מגורים, תחום עיסוק, תחביבים (לפחות חלקם) ודעות בנושאים די כלליים. הוא סיפר לי שלפני שנים היה מתנדב באחד הקיבוצים בדרום, אבל הקשרים מאז דעכו במשך הזמן. מאז עוד ביקר בארץ מספר פעמים -- הוא מאוד אוהב את ישראל, למרות שאינו יהודי. על-פניו, לא נראה שהוא יכול "להרוויח" משהו מהקשר איתי, פרט לקשר עצמו. כמובן, שהעובדה שהוא כל-כך אוהב את ישראל ישר עוררה בי את החשד שאולי יש כאן פיתיון של אירגון טרור, כפי שהועלה פה מוקדם יותר -- אבל לא נראה לי שזה המקרה. עקרונית, אני כבר לא מאמינה לשום דבר ולאף אחד (אלא אם כן דבריהם מגובים בעובדות), לאחר ששמעתי כבר שקרים מופלאים. התאורים של טלנובלה בהשתתפות שחקני משנה מאוד מוכרים לי, ודווקא לא דרך האינטרנט. אני לוקחת בחשבון שיכול להיות שהוא נשוי+, אבל די משוכנעת שהוא לא עד כדי-כך טיפש, שיזמין אותי להתארח אצל אשתו והילדים, כך שבכל מקרה, אנחנו אמורים להיות לבד. אני לא מעזה לפתח ציפיות לקשר משמעותי, אם כי לא פוסלת את האפשרות (בתנאי שאינו נשוי). החשש שלי הוא, שחוץ ממני יש עוד כמה מוזמנות לטיול (או לפחות עוד אחת). אחרת, מה בוער לו לחפש עוד היכרויות דווקא עכשיו? הוא הרי תמיד יוכל להמשיך לחפש אחרי החופשה... אני לא בטוחה שחופשה משותפת מצדיקה שכירת משרד חקירות. אין פה סכנה של שיברון-לב, רק סכנה של עלבון ואכזבה -- לא נעים אבל לא סוף העולם. אני מקווה לחסוך מעצמי גם את זה, כנראה ע"י שאלה ישירה. עדיף שאולי יחשוב שאני קצת מלחיצה, מאשר שארגיש בעוד שבועיים שנפלתי לפח...