נבואה שהתגשמה שעשתה ל0מולנים את היום, בעצם את השבוע 👎

ayb1

Well-known member
העיקר אומרים שבישיבות לא לומדים לימודי ליבה :-): |מדליה||מדליה|

הערה: |סליחה| שמירקרתי את תגובתך כאילו אתה מירקרת אותה.
למה אתה משקר?
"קו פרשת המים" בין לומדי לימודי ליבה ואלו שלא לומדים אינו הישיבות, כמו שאתה מצטט כאן "באמירת שקרית מהנדסת תודעה".
"קו פרשת המים" שונה לחלוטין והוא: חינוך חרדי פרטי (לא ממלכתי) שבחירתם האידאולוגית היא לא ללמד לימודי ליבה.
בחינוך הזה כלולים "מתלמידי בית רבן" ולאחר גדילה "תלמידי ישיבה חרדיים בחטיבות הביניים" ובהמשך בישיבות בוגרות.

The Real Big Joe

Well-known member
העיקר אומרים שבישיבות לא לומדים לימודי ליבה :-): |מדליה||מדליה|

הערה: |סליחה| שמירקרתי את תגובתך כאילו אתה מירקרת אותה.
הערה מטומטמת של פרובקטור ירוד. זאת ישיבת בני עקיבא שהיא מוסד חינוכי רציני ואין שום מחלוקת על הלימודים שם. זה המשך של החינוך הממלכתי הדתי לא של מכוני הבורות החרדים. תכנית הלימודים כוללת:
מדעי המחשב
פיסיקה, ביולוגיה
קולנוע
לימודי א"י, ערבית
איתור דיגיטאלי

marabo

Well-known member
הערה מטומטמת של פרובקטור ירוד. זאת ישיבת בני עקיבא שהיא מוסד חינוכי רציני ואין שום מחלוקת על הלימודים שם. זה המשך של החינוך הממלכתי הדתי לא של מכוני הבורות החרדים. תכנית הלימודים כוללת:
מדעי המחשב
פיסיקה, ביולוגיה
קולנוע
לימודי א"י, ערבית
איתור דיגיטאלי
אבל אתם מכנים אותם משיחיים ולא מוכנים שיעשו לכם רפורמות משפטיות.
על זה שרפתם את הצבא

סנקציות נגד ישראל - אחרי הישג מרשים: איסור השתתפות באולימפיאדת מדעי המחשב

סנקציות בינלאומיות חריגות, בעקבות המלחמה: 4 נערים ישראלים התחרו מרחוק באולימפיאדה שנערכה במצרים וזכו בשלוש מדליות זהב ובמדליית ארד - ההישג הטוב אי פעם. עם סיום התחרות הוחלט: בשנה הבאה ישראל לא תוכל להשתתף כמדינה, אלא 4 נציגים בלבד - ותחת דגל האולימפיאדה. משרד החינוך: לא יקרה​

ברור שלא יקרה :) בדיוק כמו המחיר ששילמנו בכדי שעדן גולן תוכל להשתתף באירוביזיון למרות ההכרזות שלא ישנו את השיר גם במחיר אי השתתפות והפלא בפלא שינו גם שינו ואף פעמיים, כי גם השינוי הראשון לא התקבל.
כנ"ל, המחיר ששילמנו בכדי שנבחרת הג'ודו תוכל להשתתף באליפות בקטאר כאשר במקום מדי הנבחרת השתתפו במדי איגוד הג'ודו הבינלאומי.

נערך לאחרונה ב:

lemner40

Well-known member

סנקציות נגד ישראל - אחרי הישג מרשים: איסור השתתפות באולימפיאדת מדעי המחשב

סנקציות בינלאומיות חריגות, בעקבות המלחמה: 4 נערים ישראלים התחרו מרחוק באולימפיאדה שנערכה במצרים וזכו בשלוש מדליות זהב ובמדליית ארד - ההישג הטוב אי פעם. עם סיום התחרות הוחלט: בשנה הבאה ישראל לא תוכל להשתתף כמדינה, אלא 4 נציגים בלבד - ותחת דגל האולימפיאדה. משרד החינוך: לא יקרה​

האם בקרוב נראה ישראלים משתתפים בתחרויות בינלאומיות בלי סמל המדינה וצבעי הכחול-לבן? כך לפחות החליטו מארגני אולימפיאדת מדעי המחשב לנוער, בהחלטה שמהווה את אחת הסנקציות הבינלאומיות הראשונות נגד ישראל מפתיחת המלחמה. במשרד החינוך מיהרו להבהיר הבוקר (רביעי): "זה לא יקרה".

האולימפיאדה למדעי המחשב התקיימה השנה באלכסנדריה שבמצרים. עקב המצב הביטחוני הנערים הישראלים התחרו מרחוק, ביישוב כלנית, וזכו בשלוש מדליות זהב ובמדליית ארד אחת. התוצאה: מקום שני מבין 94 מדינות, ההישג הכי טוב של ישראל מתחילת השתתפותה באולימפיאדה, בשנת 1996.

בהודעה שהועברה עם סיום האולימפיאדה נכתב כי בשנה הבאה ישראל כבר לא תוכל להשתתף בתחרות. "אנחנו מעדכנים אתכם על החלטה משמעותית שקיבלנו בעצרת הכללית של האולימפיאדה למדעי המחשב", כתב נשיא האולימפיאדה, סאן טק טאן.

"חברי הקהילה ביקשו מאיתנו להגיב למשבר ההומניטרי בעזה שנגרם בעקבות הלחימה המתמשכת", כתב סאן. "במהלך אולימפיאדת מדעי המחשב, העצרת הכללית דנה באריכות בכמה אפשרויות. ההחלטה לא נלקחה בקלות דעת, והתוצאה הייתה להטיל סנקציות על ישראל בעקבות תפקידה במשבר. יותר משני שלישים מהמשלחות הצביעו בעד. המשמעות היא שהחל מ-2025, ישראל לא תוכל להשתתף כמשלחת באולימפיאדת מדעי המחשב, אבל ארבעה נציגים ישראלים יוכלו להשתתף - תחת דגל האולימפיאדה".

למעשה, מדובר בהחלטה דומה שקיבלו בוועד האולימפי הבינלאומי נגד רוסיה ובלארוס, בעקבות הפלישה לאוקראינה. ספורטאים רוסים ובלארוסים מעטים אמנם השתתפו במשחקים האולימפיים בפריז ובמשחקים הפראלימפיים שנערכו אחריהם - אבל תחת דגלי הוועד האולימפי הבינלאומי והוועד הפראלימפי.

בחודשים האחרונים הרשות הפלסטינית דחפה להטלת סנקציות על ישראל בכדורגל, ומחוקקים צרפתים קראו להרחקת ישראל מהמשחקים האולימפיים בפריז - ונדחו. בשבוע שעבר אישרה עצרת האו"ם הצעה לאמברגו נשק נגד ישראל ולאכיפת סנקציות עליה.

נבחרת ישראל באולימפיאדה הבינלאומית במדעי המחשב

מימין: אלון תנאי, דניאל ובר, אלעזר קורן ואיתמר ניר
(צילום: משרד החינוך ומרכז מדעני העתיד)

במשרד החינוך הגיבו להחלטה של האולימפיאדה במדעי המחשב: "ישראל לא תוכל להשתתף בשנה הבאה בתחרות, אלא כבודדים ולא כמשלחת ישראלית תחת דגל ישראל? לא יקרה! נבחרת הנוער של ישראל במדעי המחשב תישא את דגל ישראל בגאווה בדרך לעוד ניצחונות והישגים בינלאומיים רבים. שום ניסיון כזה או אחר לא ישנה זאת. המשרד בוחן, בשיתוף משרד החוץ, צעדים נחרצים בנושא".

הנבחרת הישראלית כללה את דניאל ובר, בוגר כיתה י"ב בתיכון בן צבי בקריית אונו, שזכה בזהב ודורג במקום הרביעי בעולם (הישראלי הראשון עם שלוש מדליות זהב באולימפיאדה למדעי המחשב); אלעזר קורן, בוגר י"ב בישיבת תקוות יעקב בזכרון יעקב שזכה בזהב (הישראלי הראשון שזכה בזהב בשתי אולימפיאדות למדעים, מתמטיקה ומדעי המחשב, באותה השנה); אלון תנאי, בוגר י"ב בתיכון דה-שליט ברחובות שזכה בזהב, ואיתמר ניר, גם הוא בוגר י"ב בתיכון דה-שליט, שזכה בארד.

באולימפיאדה לקחו חלק 370 מתחרים מ-94 מדינות ברחבי העולם. היא כללה שני ימי תחרות, כל אחד באורך של חמש שעות, והתלמידים נדרשו לפתור שלוש שאלות אלגוריתמיות, הדורשות חשיבה מחוץ לקופסה. היה עליהם לכתוב קוד, שיוביל לפתרון. הישראלים התחרו כאמור מרחוק. כל מתחרה ישב בעמדה נפרדת, הוצמדה לו השגחה, מסכי המחשב הוקלטו והמתחרים צולמו.
1. זאת לא נבואה
זאת תחזית
אבל אתה טיפש מדי להבין את ההבדל
2. זאת התוצאה של מדיניות הימין
והעובדה שהשמאל חוזה וצודק מראה את זה
3. זאת רק ההתחלה
אם הימין ישאר בשלטון
עוד 5 שנים הרבה ארגונים, מדינות ותחומים יהיו חסומים לישראלים
בסופו של דבר מדיניות הימין תשמיד את ישראל
4. זה דבר מאד עצוב
עצוב שהישראלים נהים בהמות ימניות טיפשות, אלימות, גזעניות
אבל שוב
אתם מחסלים את ישראל
ואז מאשימים אחרים

דיברגנט חדש

Well-known member
1. זאת לא נבואה
זאת תחזית
אבל אתה טיפש מדי להבין את ההבדל
2. זאת התוצאה של מדיניות הימין
והעובדה שהשמאל חוזה וצודק מראה את זה
3. זאת רק ההתחלה
אם הימין ישאר בשלטון
עוד 5 שנים הרבה ארגונים, מדינות ותחומים יהיו חסומים לישראלים
בסופו של דבר מדיניות הימין תשמיד את ישראל
4. זה דבר מאד עצוב
עצוב שהישראלים נהים בהמות ימניות טיפשות, אלימות, גזעניות
אבל שוב
אתם מחסלים את ישראל
ואז מאשימים אחרים
  1. אתה |טמבל| מידיי להבין ביטויים בשפה העברית.
    צר לי, אך לא מתכוון לנסות ללמד אותך, כי אין לי הסמכה לחינוך מיוחד.
  2. ה0מול יזם את המהלכים האלו בטיפשות ייתר, ירק לבאר ששותה ממנו.
  3. ככה זה שיש לנו גייס חמישי בקרבנו ואנו משאירים אתכם בקרבנו רק בגלל שאתם עדיין יהודים, לא לעוד הרבה זמן כפי שהגדיר אתכםבצדק רב, מי שאתם כ"כ מתעבים, כמשומדים לעתיד. ככה זה ששמים לכם מראה מול הפרצוף, אתם לא אוהבים את אשר את רואים והיבלת כואבת מאוד |נחמה|
  4. טיפש חושב שכולם כמותו |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
  1. אתה |טמבל| מידיי להבין ביטויים בשפה העברית.
    צר לי, אך לא מתכוון לנסות ללמד אותך, כי אין לי הסמכה לחינוך מיוחד.
  2. ה0מול יזם את המהלכים האלו בטיפשות ייתר, ירק לבאר ששותה ממנו.
  3. ככה זה שיש לנו גייס חמישי בקרבנו ואנו משאירים אתכם בקרבנו רק בגלל שאתם עדיין יהודים, לא לעוד הרבה זמן כפי שהגדיר אתכםבצדק רב, מי שאתם כ"כ מתעבים, כמשומדים לעתיד. ככה זה ששמים לכם מראה מול הפרצוף, אתם לא אוהבים את אשר את רואים והיבלת כואבת מאוד |נחמה|
  4. טיפש חושב שכולם כמותו |נחמה|
אתה תשפוט מי יהודי ומי לא יהודי? 😂

מודעות עצמית לא תזיק לך 😂

מחקר גנטי חושף: מוצאם של יהודי אתיופיה ויהודי תימן אינו מעם ישראל ההיסטורי | רשימות מן התיבה הלבנה (wordpress.com)

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה תשפוט מי יהודי ומי לא יהודי? 😂
אין מה לשפוט, יש חוקים ברורים, שאם האימא לא יהודיה, צאצאיה לא יהודים גם כאשר האבא יהודי ואצל ה0מולנים זה יקרה, אלא אם כן יביאו רק בנות.
מודעות עצמית לא תזיק לך 😂
אמר אינפנטיל הפורום ונישאר בחיים |נחמה|
רק חבל שאתה לא מסוגל להבין מחקר, זה גדול עליך.
תוציא בגרות ואז נדבר על השלב הבא ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אין מה לשפוט, יש חוקים ברורים, שאם האימא לא יהודיה, צאצאיה לא יהודים גם כאשר האבא יהודי ואצל ה0מולנים זה יקרה, אלא אם כן יביאו רק בנות.
דברים חסרי שחר. אחוז ההתבוללות בישראל עומד על אחוזים בודדים. אין התבוללות ראויה לציון לא מימין ולא משמאל, בוודאי לא כזאת שעתידה למחוק את היהדות של אחד המחנות.
אמר אינפנטיל הפורום ונישאר בחיים |נחמה|
אני לא זוכר מי הראשון שהמציא עליי את השקר הזה מבין השלושה שאומרים את זה עליי, וזאת הרי לא יכולה להיות נוסטלגיה, היא לא חכמה מספיק בשביל לחשוב על זה וגם יש לה עבר ארוך וממושך של חיקוי קללותיהם, עלבונותיהם ושקריהם של אחרים כי היא לא חכמה מספיק בשביל לחשוב על דברים משל עצמה, כך שזה אמור להיות אתה או פולגאר, אבל מי מכם שהמציא עליי את השקר הזה, כמובן טועה ומטעה, מכיוון שאני כמובן אינני אינפנטיל, ואילו הייתי הייתם מסוגלים להוכיח את זה ואתם לא, כפי מה שאף-אחד מממציאי השמועות השקריות עליי לא מסוגל להוכיח אף-אחד מהשקרים עליי.

מסוגלים להוכיח את זה כפי מה שאני מסוגל להוכיח שאתה מפגר הפורומים, שזה כמובן הרבה יותר חמור מאשר להיות אינפנטיל הפורומים, וכאמור, אני לא, אני הבן-אדם הכי חכם, מוכשר ומעניין שכותב בתפוז 🤴
רק חבל שאתה לא מסוגל להבין מחקר, זה גדול עליך.
הכתבה מסבירה במפורש: אתם לא חולקים איתנו את ה-1,400 שנה הראשונות של ההיסטוריה שלנו, אתם גרים ובני גרים, ואין לכם זיקה גנטית לעם ישראל ההיסטורי.

לא שאני גזען או שמא מהדברים האלו מעניין אותי, אבל אל תשב פה דווקא אתה מכל האנשים, אחד היהודים מהכי פחות יהודיים שיש, ותתיימר להיות זה שיחליט מי יהודי ומי לא.
תוציא בגרות ואז נדבר על השלב הבא ...
יש לי בגרות ואין לכם סיבה לחשוב שאין לי. עשיתי את השלמת הבגרויות הכי טובה ויקרה במדינה. בית הספר להשלמת בגרויות של יואל גבע. עלה 20,000 שקל. אתה בטח השלמת בגרויות באופן אוטודידקטי תוך כדי היעזרות באנשים שלימדו אותך בהתנדבות ומתוך טוב ליבם, כסף למורים פרטיים הרי לא היה.

דיברגנט חדש

Well-known member
דברים חסרי שחר. אחוז ההתבוללות בישראל עומד על אחוזים בודדים. אין התבוללות ראויה לציון לא מימין ולא משמאל, בוודאי לא כזאת שעתידה למחוק את היהדות של אחד המחנות.
אנחנו מחקים את האמריקאים בכל דבר, תראה מה קורה שם ותבין מה יקרה כאן.
אני לא זוכר מי הראשון שהמציא עליי את השקר הזה מבין השלושה שאומרים את זה עליי, וזאת הרי לא יכולה להיות נוסטלגיה, היא לא חכמה מספיק בשביל לחשוב על זה וגם יש לה עבר ארוך וממושך של חיקוי קללותיהם, עלבונותיהם ושקריהם של אחרים כי היא לא חכמה מספיק בשביל לחשוב על דברים משל עצמה, כך שזה אמור להיות אתה או פולגאר, אבל מי מכם שהמציא עליי את השקר הזה, כמובן טועה ומטעה, מכיוון שאני כמובן אינני אינפנטיל, ואילו הייתי הייתם מסוגלים להוכיח את זה ואתם לא, כפי מה שאף-אחד מממציאי השמועות השקריות עליי לא מסוגל להוכיח אף-אחד מהשקרים עליי.

מסוגלים להוכיח את זה כפי מה שאני מסוגל להוכיח שאתה מפגר הפורומים, שזה כמובן הרבה יותר חמור מאשר להיות אינפנטיל הפורומים, וכאמור, אני לא, אני הבן-אדם הכי חכם, מוכשר ומעניין שכותב בתפוז 🤴
זה לא אני, אני המצאתי לך את מוגבל מחמד ואימצתי גם את הכינוי הזה בחלק מתגובותיי :)
הכתבה מסבירה במפורש: אתם לא חולקים איתנו את ה-1,400 שנה הראשונות של ההיסטוריה שלנו, אתם גרים ובני גרים, ואין לכם זיקה גנטית לעם ישראל ההיסטורי.
מילת המפתח היא 'הכתבה' שתבין את ההבדל בין מחקר לכתבה, תחזור לכאן :)
לא שאני גזען או שמא מהדברים האלו מעניין אותי, אבל אל תשב פה דווקא אתה מכל האנשים, אחד היהודים מהכי פחות יהודיים שיש, ותתיימר להיות זה שיחליט מי יהודי ומי לא.
כמוגבל שיכלית מותר לך הכול, אף אחד לא חושד בך בגיזענות, כי אתה לא מבין את המטריה.
יש לי בגרות ואין לכם סיבה לחשוב שאין לי. עשיתי את השלמת הבגרויות הכי טובה ויקרה במדינה. בית הספר להשלמת בגרויות של יואל גבע. עלה 20,000 שקל.
גם תנ"ך מלמדים שם?
אתה בטח השלמת בגרויות באופן אוטודידקטי תוך כדי היעזרות באנשים שלימדו אותך בהתנדבות ומתוך טוב ליבם, כסף למורים פרטיים הרי לא היה.
אני לא הייתי צריך להשלים בגרויות.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אנחנו מחקים את האמריקאים בכל דבר, תראה מה קורה שם ותבין מה יקרה כאן.
😂😂😂
זה לא אני, אני המצאתי לך את מוגבל מחמד ואימצתי גם את הכינוי הזה בחלק מתגובותיי :)
הבנתי, אם כך זה היה הבור הפרימיטיבי.

גאונים מופלגים דרך אגב הם לא מוגבלים, לידיעתך הכללית.
מילת המפתח היא 'הכתבה' שתבין את ההבדל בין מחקר לכתבה, תחזור לכאן :)
הכתבה מבוססת על המחקר. הכי מצחיק זה שאתה קורא לי שקרן. אני שקרן? אני לא שקרן. אתה מנגד, הנה ראינו, גם שקרן וגם נוכל.
כמוגבל שיכלית מותר לך הכול, אף אחד לא חושד בך בגיזענות, כי אתה לא מבין את המטריה.
אני רואה שנורא קשה לך ונורא כואב לך, שכפי מה שהבהרתי לך, עם כל ימניותך הקיצונית, וחרדתך ליהדות הארץ והעם, ובסופו של דבר אתה פחות יהודי מלמעלה מ-95% מהיהודים בעולם, כולל שמאלנים "קשים" כדוגמתם של פרופסור חצרוני, יאיר גולן יושב ראש מרצ וכדומה'.

כל ההזדהות שלך איתנו וכל הניסיון להשתייך, רק בשביל שבסוף יסתבר שאתה אחד מהכי פחות שייכים.

שחור במדינה של לבנים, ועם כל הגזענים והגזענות, לעולם לא יקבלו אותך כראוי. אקדמאי חדש בקרב אקדמאים ישנים, שהאקדמאים הישנים תמיד יסתכלו עליו בעין עקומה. יהודי-בקושי על-יד "יהודים כבדים" שלא רואים בו שווה ערך.

האם זה מדכא אותך, דיברגנט, עד כמה שאתה באמת אינך משתייך לאף-אחד מהעולמות?

האם זה מדכא אותך, דיברגנט, שאתה נופל ותמיד תיפול בין הכיסאות?

האם זה מדכא אותך, דיברגנט, שעם כל כמה שאתה רוצה להשתייך לעולם לא באמת תהיה אחד מאיתנו, לא חלק מעם ישראל, לא חלק מהיהודים ולא חלק מהאקדמיה?

האם זה מדכא אותך, דיברגנט, לדעת עד כמה שאתה באמת לבד?

גם תנ"ך מלמדים שם?
כן. זה היה אח מהקורסים של השלמות בגרויות שעשיתי. עשיתי איזה ארבע. כל קורס שם עולה כמו כל המשכורת שאתה הבאת הביתה לפני שהיה לך תואר.
אני לא הייתי צריך להשלים בגרויות.
יפה. מה לעשות שלא כל אחד מספיק טיפש, בשביל להיות מספיק חסר תחביבים, חסר תחומי עניין וחסר חיים בשביל לשבת על התחת וללמוד בלי סוף כמה שאומרים לו ומתי שאומרים לו?

קל וחומר שזה נכון אצל גאונים מופלגים כדוגמתי, עם כל חוכמתנו הרבה, כל תחומי העניין שלנו, התחביבים שלנו והעיסוקים שלנו.

במיוחד אצלי, כשאתה כותב את העבודות המדעיות החשובות בהיסטוריה כבר בהיותך נער, לא בדיוק יש לך זמן בשביל לפתור מערכות של משוואות בשני נעלמים בשיעור מתמטיקה, ללמוד מה אחשוורוש עשה מתחת לעץ הקסמים עם יהודה המכבי בשיעור תנ"ך, או לפרק לגורמים משפטים מורכבים בשיעורי לשון.

לגאונים, יש דברים משלהם לעשות, לידיעתך.

4jmbtafd.png

דיברגנט חדש

Well-known member

|*| ארה"ב: 7.5 מיליון יהודים - למעלה מ-60% מהם מתחתנים עם לא יהודים | מחקר

יותר מרבע מהיהודים בארה"ב לא מגדירים עצמם קשורים לדת היהודית, גם אחוז האורתודוכסים מצטמק – ומרבית הצעירים אינם נישאים ליהודים. לכל אלו יש השלכה משמעותית על היחס למדינת ישראל ולישראלים, אבל המחקר החשוב ביותר בתחום הדמוגרפי-יהודי מציג נתונים אופטימיים: כולם נושאים את עיניהם לישראל
הכירו את יהודי ארצות הברית: הם מבוגרים יותר, משכילים יותר, עשירים יותר ופחות דתיים לעומת שאר המדינה. רוב הצעירים מתחתנים עם לא-יהודים, אף על פי שרבות ממשפחות אלה עדיין מחנכות את ילדיהן כיהודים. ואלה הם רק כמה מהממצאים הרבים שעולים ממחקר פיו (Pew), הנחשב לאחד החשובים בתחום הדמוגרפי-יהודי ומתפרסם הערב (ג').

|*| שפל בעלייה, קיצוץ בתרומות והכלת התבוללות: יהדות ארה"ב משנה את פניה

הבנתי, אם כך זה היה הבור הפרימיטיבי.
אין לי מושג, מי הוא הבור הפרימיטיבי, אך העיקר שאתה הסתכלת במראה והבנת.
גאונים מופלגים דרך אגב הם לא מוגבלים, לידיעתך הכללית.
אכן וזה אומר שאתה לא גאון.
הכתבה מבוססת על המחקר. הכי מצחיק זה שאתה קורא לי שקרן. אני שקרן? אני לא שקרן. אתה מנגד, הנה ראינו, גם שקרן וגם נוכל.
מבוססת, אך אי אפשר להסתמך על הפרשנות של העיתונאי, אך זה בסדר, לא מצה ממך להבין את זה.
תמשיך להסתמך על כתבות כאלו, יש לך גם אותם במקומון השבוע בירוחם.
אני רואה שנורא קשה לך ונורא כואב לך, שכפי מה שהבהרתי לך, עם כל ימניותך הקיצונית, וחרדתך ליהדות הארץ והעם, ובסופו של דבר אתה פחות יהודי מלמעלה מ-95% מהיהודים בעולם, כולל שמאלנים "קשים" כדוגמתם של פרופסור חצרוני, יאיר גולן יושב ראש מרצ וכדומה'.

כל ההזדהות שלך איתנו וכל הניסיון להשתייך, רק בשביל שבסוף יסתבר שאתה אחד מהכי פחות שייכים.

שחור במדינה של לבנים, ועם כל הגזענים והגזענות, לעולם לא יקבלו אותך כראוי. אקדמאי חדש בקרב אקדמאים ישנים, שהאקדמאים הישנים תמיד יסתכלו עליו בעין עקומה. יהודי-בקושי על-יד "יהודים כבדים" שלא רואים בו שווה ערך.

האם זה מדכא אותך, דיברגנט, עד כמה שאתה באמת אינך משתייך לאף-אחד מהעולמות?

האם זה מדכא אותך, דיברגנט, שאתה נופל ותמיד תיפול בין הכיסאות?

האם זה מדכא אותך, דיברגנט, שעם כל כמה שאתה רוצה להשתייך לעולם לא באמת תהיה אחד מאיתנו, לא חלק מעם ישראל, לא חלק מהיהודים ולא חלק מהאקדמיה?

האם זה מדכא אותך, דיברגנט, לדעת עד כמה שאתה באמת לבד?

כן. זה היה אח מהקורסים של השלמות בגרויות שעשיתי. עשיתי איזה ארבע. כל קורס שם עולה כמו כל המשכורת שאתה הבאת הביתה לפני שהיה לך תואר.

יפה. מה לעשות שלא כל אחד מספיק טיפש, בשביל להיות מספיק חסר תחביבים, חסר תחומי עניין וחסר חיים בשביל לשבת על התחת וללמוד בלי סוף כמה שאומרים לו ומתי שאומרים לו?

קל וחומר שזה נכון אצל גאונים מופלגים כדוגמתי, עם כל חוכמתנו הרבה, כל תחומי העניין שלנו, התחביבים שלנו והעיסוקים שלנו.

במיוחד אצלי, כשאתה כותב את העבודות המדעיות החשובות בהיסטוריה כבר בהיותך נער, לא בדיוק יש לך זמן בשביל לפתור מערכות של משוואות בשני נעלמים בשיעור מתמטיקה, ללמוד מה אחשוורוש עשה מתחת לעץ הקסמים עם יהודה המכבי בשיעור תנ"ך, או לפרק לגורמים משפטים מורכבים בשיעורי לשון.

לגאונים, יש דברים משלהם לעשות, לידיעתך.

צפה בקובץ המצורף 117765
לכבוד החג, הקדשתי לך 4 דק',
תהנה מהם.
מקווה שיצאת הבייתה לכבוד החג והשבת והכל בסדר עמך |הלוואי|

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

|*| ארה"ב: 7.5 מיליון יהודים - למעלה מ-60% מהם מתחתנים עם לא יהודים | מחקר

יותר מרבע מהיהודים בארה"ב לא מגדירים עצמם קשורים לדת היהודית, גם אחוז האורתודוכסים מצטמק – ומרבית הצעירים אינם נישאים ליהודים. לכל אלו יש השלכה משמעותית על היחס למדינת ישראל ולישראלים, אבל המחקר החשוב ביותר בתחום הדמוגרפי-יהודי מציג נתונים אופטימיים: כולם נושאים את עיניהם לישראל
הכירו את יהודי ארצות הברית: הם מבוגרים יותר, משכילים יותר, עשירים יותר ופחות דתיים לעומת שאר המדינה. רוב הצעירים מתחתנים עם לא-יהודים, אף על פי שרבות ממשפחות אלה עדיין מחנכות את ילדיהן כיהודים. ואלה הם רק כמה מהממצאים הרבים שעולים ממחקר פיו (Pew), הנחשב לאחד החשובים בתחום הדמוגרפי-יהודי ומתפרסם הערב (ג').

|*| שפל בעלייה, קיצוץ בתרומות והכלת התבוללות: יהדות ארה"ב משנה את פניה

הנקודה היא שמה שקורה שם, לא יקרה כאן, אך אתה טיפש מידי מכדי להבין זאת.
אין לי מושג, מי הוא הבור הפרימיטיבי,
פולגאר כמובן.
אך העיקר שאתה הסתכלת במראה והבנת.
לי כיף להסתכל במראה. אני הרי כל-כך יפה :sneaky:

sterling-knight-7d56ad25-6258-4274-bb14-14b6ee9f150-resize-750.jpeg

ואתה דיברגנט? אתה, כיף לך להסתכל במראה?

שאלה רטורית כמובן.

homeless-teenager.jpg
אכן וזה אומר שאתה לא גאון.
הפוך, אני גאון מפולג (הראיות אומרות, לא רק אני :sneaky:), ולכן ברור לחלוטין שאינני מוגבל.

אתה מצד שני, אדם מוגבל מאין כמוהו. מוגבל על-ידי החברה הגזענית, מוגבל על-ידי כסף, על-ידי ההיסטוריה שלך, שעיצבה אותך בדרך מאוד מסוימת ולכדי דבר מאוד מסוים, על-ידי הטיפשות שלך, ועוד ועוד...
מבוססת, אך אי אפשר להסתמך על הפרשנות של העיתונאי, אך זה בסדר, לא מצה ממך להבין את זה.
תמשיך להסתמך על כתבות כאלו, יש לך גם אותם במקומון השבוע בירוחם.
תמשיך להתפתל במחילות שלך כמו ארנבת מבוהלת. זה קורע מצחוק 😂
לכבוד החג, הקדשתי לך 4 דק',
תהנה מהם.
לכבוד האובססיה החולנית שלך אליי על רקע הבדלי המעמדות בינינו, שכפי מה שאמרתי פעמים רבות, זאת הבעיה האמיתית שלך איתי, וזאת הייתה הבעיה האמיתית שלך איתי כל הזמן הזה.

ת'כלס אני מבין אותך. כאילו...תראה אותנו! תראה את הפערים!

אתה:

homeless-teenager.jpg

אני:

1000_F_215940590_FGOpyJqZH7IqcZglLlwC5vPiRSJqDMPJ.jpg
shutterstock_577744615-scaled.jpg
yldk5jh8.png

מה הפלא שאתה רק מעיף לכיווני את המבט הקל שבקלים ואתה מיד כולך נשרף?

870275401001599640360no.jpg
מקווה שיצאת הבייתה לכבוד החג והשבת והכל בסדר עמך |הלוואי|
מקווה שלעת בגרותך הצלחת להיחלץ מן העוני הקשה של ימי ילדותך העשוקים.

1kkn2c4p.png

דיברגנט חדש

Well-known member
הנקודה היא שמה שקורה שם, לא יקרה כאן, אך אתה טיפש מידי מכדי להבין זאת.

פולגאר כמובן.

לי כיף להסתכל במראה. אני הרי כל-כך יפה :sneaky:

צפה בקובץ המצורף 118025

ואתה דיברגנט? אתה, כיף לך להסתכל במראה?

שאלה רטורית כמובן.

צפה בקובץ המצורף 118026

הפוך, אני גאון מפולג (הראיות אומרות, לא רק אני :sneaky:), ולכן ברור לחלוטין שאינני מוגבל.

אתה מצד שני, אדם מוגבל מאין כמוהו. מוגבל על-ידי החברה הגזענית, מוגבל על-ידי כסף, על-ידי ההיסטוריה שלך, שעיצבה אותך בדרך מאוד מסוימת ולכדי דבר מאוד מסוים, על-ידי הטיפשות שלך, ועוד ועוד...

תמשיך להתפתל במחילות שלך כמו ארנבת מבוהלת. זה קורע מצחוק 😂

לכבוד האובססיה החולנית שלך אליי על רקע הבדלי המעמדות בינינו, שכפי מה שאמרתי פעמים רבות, זאת הבעיה האמיתית שלך איתי, וזאת הייתה הבעיה האמיתית שלך איתי כל הזמן הזה.

ת'כלס אני מבין אותך. כאילו...תראה אותנו! תראה את הפערים!

אתה:

צפה בקובץ המצורף 118026

אני:

צפה בקובץ המצורף 118028
צפה בקובץ המצורף 118029
צפה בקובץ המצורף 118030

מה הפלא שאתה רק מעיף לכיווני את המבט הקל שבקלים ואתה מיד כולך נשרף?

צפה בקובץ המצורף 118031

מקווה שלעת בגרותך הצלחת להיחלץ מן העוני הקשה של ימי ילדותך העשוקים.

צפה בקובץ המצורף 118034
אמר בתגובה #6 בשרשור מי גאון של אמא? 😜 זה שיש לו מספר 9 (או 9 וחצי? שכחת כבר? :D) במשקפיים, לא נמאס לך לשקר|?| |פינוקיו|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אמר בתגובה #6 בשרשור מי גאון של אמא? 😜 זה שיש לו מספר 9 (או 9 וחצי? שכחת כבר? :D) במשקפיים, לא נמאס לך לשקר|?| |פינוקיו|
קודם שיהיה לפחות שקר אחד שלי לפני מה שאתה שואל אותי האם לא נמאס לי לשקר.

גם פה וכמו במקרים קודמים לא ברור על מה אתה מדבר בכלל ואיזה שקר המצאת עבורי הפעם.

היכן בדבריי אתה מדמיין שקר יש מאין הפעם? איזה שקר? ומה הקשר למשקפיים שלי? אתה פשוט בן-אדם טיפש.

מצחיק גם שלא משנה כמה פעמים אתה מושפל עד אפר ועפר כאשר אני מפריך את השקרים שאתה ממציא עבורי, אינך מסוגל להפסיק להשפיל את עצמך. עקומת למידה אפס. ככה זה מפגרים.

אתה פשוט בן-אדם מטומטם. אבל 11 אנשים לפחות כבר אמרו לך, אז אני מניח שאני לא מחדש לך כלום. למרות שמצד שני, עם עקומת למידה אפס...

h0kanipn.png

דיברגנט חדש

Well-known member
קודם שיהיה לפחות שקר אחד שלי לפני מה שאתה שואל אותי האם לא נמאס לי לשקר.

גם פה וכמו במקרים קודמים לא ברור על מה אתה מדבר בכלל ואיזה שקר המצאת עבורי הפעם.

היכן בדבריי אתה מדמיין שקר יש מאין הפעם? איזה שקר? ומה הקשר למשקפיים שלי? אתה פשוט בן-אדם טיפש.

מצחיק גם שלא משנה כמה פעמים אתה מושפל עד אפר ועפר כאשר אני מפריך את השקרים שאתה ממציא עבורי, אינך מסוגל להפסיק להשפיל את עצמך. עקומת למידה אפס. ככה זה מפגרים.

אתה פשוט בן-אדם מטומטם. אבל 11 אנשים לפחות כבר אמרו לך, אז אני מניח שאני לא מחדש לך כלום. למרות שמצד שני, עם עקומת למידה אפס...

צפה בקובץ המצורף 118078
אתה כ"כ נעל בית שאפילו לא מבין איך אתה מרים להנחתה כל פעם מחדש |נחמה|
כידוע לך, פוזלים הם לא האטרקציה הכי נחשקת, אין בעיה עם משקפיים אך לא במספר כזה |סיוע|
רק בריאות, נראה לי שאתה צריך את זה הכי הרבה כאן.

certified.woke

Well-known member
כידוע לך, פוזלים הם לא האטרקציה הכי נחשקת, אין בעיה עם משקפיים אך לא במספר כזה |סיוע|
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר, הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כמה שאתה בן-אדם טיפש. אני לא מרים להנחתה. כפי מה שהוסבר לך על-ידי כמות דו-ספרתית של אנשים, אתה בן-אדם טיפש מאוד. לכן יש לך קשיים בוטים בהבנת המציאות, העולם, והמתרחש סביבך, ולכן אתה מדמיין דברים רבים יש מאין, כמו שקרים שסופרו, או הרמות להנחתה שמעולם לא היו.
כידוע לך, פוזלים הם לא האטרקציה הכי נחשקת,
אכן. מזל שאינני פוזל.
אין בעיה עם משקפיים
אז אתה מודה שבחור עם משקפיים יכול להיות חתיך? כל הכבוד. כמו שצריך. בעיני "המומחה", בן-אדם חתיך עם משקפיים זה אוקסימורון. הוא ממשיך לטעון שאין דבר כזה גם כשאני דוחף תמונות של חתיכים עם משקפיים ישר בפרצוף שלו. הוא די מזכיר לי אותך. צריך להיות בן-אדם טיפש בצורה מיוחדת כדי לא להאמין גם כשדוחפים את הראיות ישר בפרצוף שלך.

בחור חתיך עם משקפיים (אני זה בדיוק אותו דבר, ולכן ניתן להשוות אותי אליו. לא סתם לא פעם שמתי תמונה שלו כייצוג של עצמי):

56c112bfce29528eef1212e6a864c9ae.jpg
אך לא במספר כזה |סיוע|
גם במספר הזה 😂

זה עתה צירפתי תמונה שמוכיחה את מה ששנינו כבר מסכימים עליו-בחור עם משקפיים יכול להיות חתיך.

אז פתאום בחור עם משקפיים לא יהיה חתיך, אם המספר קצת יותר גבוה, ולכן הזכוכית קצת יותר עבה?

זה הדבר שיעשה את ההבדל?

כמה שאתה מפגר 😂

לא נתפסתי בשום שקר בכך שסיפרתי שאני חתיך לצד מה שסיפרתי על המשקפי ראייה של הוגו בוס ב-2,000 שקל עם מספר של 9 (או 9.5, שכחתי כבר).

כהרגלך, מתוך טיפשותך הרבה, אתה מדמיין שקרים דמיוניים יש מאין כי אתה לא מבין את המציאות ואת העולם הסובב וזאת כבר בין הפעם העשירית לעשרים שזה קורה לך רק איתי ספציפית, לא כולל עם אנשים אחרים, כמו כשהרינגטון שיקר שהוא לא חילל שבת כי הוא היה בחו"ל, מה שכמובן לא קרה מעולם והוא מעולם לא שיקר שקר שכזה.

על-מנת להוכיח את נקודתי, ולמרות שהן כבר הוראו פעמים רבות בעבר, אני מצרף את התמונות מהמשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א כשכל אחד קיבל דף עם השם שלו וכל הדפים של כולם עברו בין כל התלמידים וכולם היו צריכים לכתוב מה הם חושבים על כל תלמיד במילה או משפט, ובאחד הצדדים של הדף שלי אחת מהתלמידות שמתו שאני אזיין אותן (שזה היה הרוב הגדול של התלמידות בבית-ספר, כן?) כתבה לי "סקסי שכמותך", כמו גם את התמונה של מה שנכתב עליי בספר המחזור, שגם בה המראה הנאה מאוד שלי כחתיך-על ובתור הילד הכי סקסי בבית-ספר (מה לעשות? עובדות, מציאות 🤷‍♂️), זכה לאזכור.

תראה ותבכה, קנאי חסר תקנה שכמוך :sneaky:

20231031_095919.jpg
20231031_100000.jpg
‏‏20170919_021449 - עותק.jpg

דרך אגב, זה ברור לך שבחמשיר שהבנות כתבו עליי עבור ספר המחזור הן כתבו לי "יפה תואר" רק כי לא היו נותנים להן לכתוב "סקסי בטירוף", כן?

2Ce1.gif
800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif
את זה תאחל לעצמך. הרי אתה זה שקנאי אובססיבי פה.

ומסיבות מובנות.

אתה:

homeless-teenager.jpg

אני:

HD-wallpaper-the-king-animal-crown-lion-wild.jpg

דיברגנט חדש

Well-known member
כמה שאתה בן-אדם טיפש. אני לא מרים להנחתה. כפי מה שהוסבר לך על-ידי כמות דו-ספרתית של אנשים, אתה בן-אדם טיפש מאוד. לכן יש לך קשיים בוטים בהבנת המציאות, העולם, והמתרחש סביבך, ולכן אתה מדמיין דברים רבים יש מאין, כמו שקרים שסופרו, או הרמות להנחתה שמעולם לא היו.
כל גולשי הפורום וגם פורומים אחרים הבינו ממזמן שאתה אינפנטיל, הרבה אימצו את זה לרבות אני, שמידיי פעם שומר אמונים לכמוגבל מחמד.
אכן. מזל שאינני פוזל.
מספר כזה גדול שקול לפוזל עם עדשה עבה כמו של זאב רווח בסרט חגיגה בסנוקר.
אז אתה מודה שבחור עם משקפיים יכול להיות חתיך? כל הכבוד. כמו שצריך. בעיני "המומחה", בן-אדם חתיך עם משקפיים זה אוקסימורון. הוא ממשיך לטעון שאין דבר כזה גם כשאני דוחף תמונות של חתיכים עם משקפיים ישר בפרצוף שלו. הוא די מזכיר לי אותך. צריך להיות בן-אדם טיפש בצורה מיוחדת כדי לא להאמין גם כשדוחפים את הראיות ישר בפרצוף שלך.

בחור חתיך עם משקפיים (אני זה בדיוק אותו דבר, ולכן ניתן להשוות אותי אליו. לא סתם לא פעם שמתי תמונה שלו כייצוג של עצמי):

צפה בקובץ המצורף 118177

גם במספר הזה 😂

זה עתה צירפתי תמונה שמוכיחה את מה ששנינו כבר מסכימים עליו-בחור עם משקפיים יכול להיות חתיך.

אז פתאום בחור עם משקפיים לא יהיה חתיך, אם המספר קצת יותר גבוה, ולכן הזכוכית קצת יותר עבה?

זה הדבר שיעשה את ההבדל?

כמה שאתה מפגר 😂

לא נתפסתי בשום שקר בכך שסיפרתי שאני חתיך לצד מה שסיפרתי על המשקפי ראייה של הוגו בוס ב-2,000 שקל עם מספר של 9 (או 9.5, שכחתי כבר).
כן, יחי ההבדל הגדול
זאב רווח.png
כהרגלך, מתוך טיפשותך הרבה, אתה מדמיין שקרים דמיוניים יש מאין כי אתה לא מבין את המציאות ואת העולם הסובב וזאת כבר בין הפעם העשירית לעשרים שזה קורה לך רק איתי ספציפית, לא כולל עם אנשים אחרים, כמו כשהרינגטון שיקר שהוא לא חילל שבת כי הוא היה בחו"ל, מה שכמובן לא קרה מעולם והוא מעולם לא שיקר שקר שכזה.
רק חבל שהוא הודה בשקר |פינוקיו|
על-מנת להוכיח את נקודתי, ולמרות שהן כבר הוראו פעמים רבות בעבר, אני מצרף את התמונות מהמשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א כשכל אחד קיבל דף עם השם שלו וכל הדפים של כולם עברו בין כל התלמידים וכולם היו צריכים לכתוב מה הם חושבים על כל תלמיד במילה או משפט, ובאחד הצדדים של הדף שלי אחת מהתלמידות שמתו שאני אזיין אותן (שזה היה הרוב הגדול של התלמידות בבית-ספר, כן?) כתבה לי "סקסי שכמותך", כמו גם את התמונה של מה שנכתב עליי בספר המחזור, שגם בה המראה הנאה מאוד שלי כחתיך-על ובתור הילד הכי סקסי בבית-ספר (מה לעשות? עובדות, מציאות 🤷‍♂️), זכה לאזכור.

תראה ותבכה, קנאי חסר תקנה שכמוך :sneaky:

צפה בקובץ המצורף 118188
צפה בקובץ המצורף 118189
צפה בקובץ המצורף 118190

דרך אגב, זה ברור לך שבחמשיר שהבנות כתבו עליי עבור ספר המחזור הן כתבו לי "יפה תואר" רק כי לא היו נותנים להן לכתוב "סקסי בטירוף", כן?

צפה בקובץ המצורף 118191
צפה בקובץ המצורף 118192
צפה בקובץ המצורף 118193

את זה תאחל לעצמך. הרי אתה זה שקנאי אובססיבי פה.

ומסיבות מובנות.

אתה:

צפה בקובץ המצורף 118194

אני:

צפה בקובץ המצורף 118195
אין פלא שבקושי עברת את הקורס "התנסות במחקר ובכתיבה מדעית" |טמבל|
מי פרומיל גאון של אימא|?|

למעלה