דיברגנט חדש
Well-known member
מה ההבדל בין זה לבין חרם על האוניברסיטאות שה0מולנים יזמו?אף פטריוט ציוני משום צד של המפה לא אמור לשמוח על כך- ואם כן מקומו בהריסות הדאחייה או במנהרות של עזה.
מה ההבדל בין זה לבין חרם על האוניברסיטאות שה0מולנים יזמו?אף פטריוט ציוני משום צד של המפה לא אמור לשמוח על כך- ואם כן מקומו בהריסות הדאחייה או במנהרות של עזה.
אין לי מושג. אני רק יכול להגיד לך שאני מרכז וזה ממש לא עשה לי את היום.מה ההבדל בין זה לבין חרם על האוניברסיטאות שה0מולנים יזמו?
מרכז זה לא 0מול קיצון.אין לי מושג. אני רק יכול להגיד לך שאני מרכז וזה ממש לא עשה לי את היום.
לאנשים קשה להכיל מורכבות. יש בי מרכיבי שמאל וימין ואם בשביל כולם אני לא בסדר- אני בדיוק במקום הנכון. שיקפצו לי.מרכז זה לא 0מול קיצון.
כתבתי שאתה לא 0מול קיצון, למה אתה מלין?לאנשים קשה להכיל מורכבות. יש בי מרכיבי שמאל וימין ואם בשביל כולם אני לא בסדר- אני בדיוק במקום הנכון. שיקפצו לי.
מה זה מרכז בעיניך?אין לי מושג. אני רק יכול להגיד לך שאני מרכז וזה ממש לא עשה לי את היום.
לא רק על האוניברסיטאותמה ההבדל בין זה לבין חרם על האוניברסיטאות שה0מולנים יזמו?
אכן, פתחתי הרבה שרשורים בנושא הזה, כשיהיה לי זמן, אצרף קישורים אליהם.לא רק על האוניברסיטאות
הכירו את הישראלים והיהודים שעומדים לצד החרם וה-BDS
חלקם כבר שנים פעילים במאמץ הבינלאומי, אחרים מסתפקים בחתימה על עצומות. אך כולם מדגישים: לא מתנצלים, גם לא מתניה בן ארצי, גיסו של נתניהוwww.maariv.co.il
כעת, צריך לצרף אליו את חמינאי.
אני מניח שהוא התכוון לאוניברסיטאות.מי מאפשר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.