שקר גס ובוטה. הדבר לא הוסבר מעולם. רק ביום שבת האחרון ממציא השקר על האינפנטיליות המדומיינת שלי, אבי השמועה השקרית לפיה אני אינפנטיל, התבקש על-ידי בפעם בערך הרביעית, להסביר למה אני אינפנטיל, ובעקבות היעדר הנכונות של השקר, נכשל כישלון בוטה לעשות כן, בדיוק כמו בשלושת הפעמים הקודמות. אני מצרף תמונה של הקללה השקרית של החרדי המפגר על האינפנטיליות המדומיינת שלי, התגובה שלי אליו על כישלונו הבוטה להסביר מדוע אני אינפנטיל, מה שכמובן מוכיח את העובדה המוכחת ממילא שאני אינני אינפנטיל, ואז את כישלונו, בערך הרביעי במספר, להסביר את הדבר, בכך שפשוט לא ענה, ומיד מתחת לתגובתי, במקום לראות את תגובתו, שלא הגיעה מעולם, מכיוון שאפילו הוא יודע שהוא מזיין בשכל ואינו יכול להצדיק את דבריו, נמצאת תגובתו של ג'ו.
עצם ההזיות שלך על כך שהדבר הוסבר, ועוד איזה הזיות! הוסבר פעמים רבות! איך אני לא יודע וזוכר?!, הוא סימן לקשיים בוטים בהבנת המציאות והעולם הסובב. אתה יותר ממוזמן להיעזר באחת מהעובדות הסוציאליות המטפלות במקרה שלך בשביל שתעזור לך לשים את ידך על תוספי מזון ותרופות שאין ידך משגת בשביל לממן ושעלולים לעזור לחדד את חושיך ואת מוחך הקטן והקהה.
אולי כך תצליח להבין את המציאות, לקלוט אותה ולפענח אותה במהירות טובה יותר.
צפה בקובץ המצורף 118591
כמובן שיש משמעות. מה, העלו לאינטרנט שאלון אוטיזם מומצא וחסר כל ערך? התוצאות בשאלון מרמזות בבוטות על התוצאות שהיו מתקבלות במבחן אוטיזם אמיתי. גם השמועה השקרית לפי אני אוטיסט הופרכה בהצלחה. כמו כל השמועות השקריות עליי לפניה.
מה יש לא להבין? זה כתוב שחור על גבי צהוב.
התוצאה שלי היא 18 ו"תוצאה של פחות מ-22, היא תוצאה ממוצעת בקרב מרבית האוכלוסייה ואינה מעידה על תכונות אוטיסטיות".
כשהמתנגדים שלי הם אנשים כל-כך טיפשים, מה הפלא שאתם מדמיינים אינספור שקרים שלי כמו גם מדמיינים עבורי אינספור מצבים רפואיים ונפשיים?
כפי מה שאמר איינשטיין, יש שני דברים אינסופיים, היקום, והטיפשות האנושית.
צפה בקובץ המצורף 118592
צפה בקובץ המצורף 118593
אמר מי שלא מבין תוצאות פשוטות להפליא שכתובות בעברית פשוטה להפליא. עכשיו הבנת למה זרקו אותך מהצוות האוניברסיטאי ואתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית?
מן הסתם אתה, ש-11 גולשים שונים ויותר כתבו לא מעט על טיפשותך הרבה כניתן לראות בתמונות הבאות:
צפה בקובץ המצורף 118594
צפה בקובץ המצורף 118595
צפה בקובץ המצורף 118596
צפה בקובץ המצורף 118597
צפה בקובץ המצורף 118598
צפה בקובץ המצורף 118599
צפה בקובץ המצורף 118600